Rock Leen ninjatarinat (suomijulkaisu)

Home Forums Manga Mangasarjat Rock Leen ninjatarinat (suomijulkaisu)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #227653
  Hant
  Participant

  Rock Leen ninjatarinat ilmestyy suomeksi?!

  Näin mainoksen mangan takakannessa ja innostuin älyttömästi! Minulla oli tapana seurata tätä sarjaa maanantaisin animena, mutta mangaan en ole aikaisemmin tutustunut.

  Kyseessä on Naruto sarjan spin-off / parodia, mutta minusta tämä on ehdottomasti oman keskustelun/aiheen arvoinen. (vaikka näin tammikuussa olenkin hieman liian aikaisin keskustelualuetta tekemässä…? Onpahan jotain mitä odottaa!)

  En ole myöskään löytänyt tätä sarjaa englanniksi julkaistuna, mutta minä ainakin vannon kerääväni koko sarjan jos manga on yhtään niin hulvaton kuin anime!

  Arvioitu julkaisuaikataulu: (Sangatsumangan ”Tulossa”-sivulta kopioitu.)

  Rock Leen ninjatarinat 1        14.3.2014

  Rock Leen ninjatarinat 2         9.5.2014

  Rock Leen ninjatarinat 3         11.7.2014

  Rock Leen ninjatarinat 4         12.9.2014

  #228171
  Hant
  Participant

  Tuplapostauksen piikkiin menee, mutta nostan samalla ketjua ja jaan omia ajatuksiani tuosta ensimmäisestä ilmestyneestä osasta:

  Sarja toimii mielestäni myös tällä tavalla pokkariksi kootussa muodossa, pienestä toistosta huolimatta. Piirrosjälki oli hauskan murrettua ja huumoria oli mukana mielestäni monenlaista. Lisäksi pidin myös extra/lisäsivuista jotka mangakirjassa olivat. 🙂

  Millaisen vastaanoton saanut muilta, puolesta, vastaan?

  #228172
  Antti Valkama
  Keymaster

  Kustantajan edustajana olen toki jossain määrin jäävi kehumaan, mutta valehtelematta naureskelin lukiessani. Huumori on usein sen verran älyvapaata että se uppoaa, vaikka en itse Narutosta kovin suuria fiiliksiä saakaan.

  Tosin monta pokkarillista kerralla voisi jo puuduttaa. Kuten edellä mainittiin, toistoa on. Eli lienee parhaimmillaan pokkari kerrallaan luettuna, tai muutaman luvun erissä.

  #228555
  Hant
  Participant

  ^
  Komppaan myös että vaikka itse olenkin ensisijaisesti juuri Naruton lukija, niin eräs kaverini on tykästynyt kovasti tähän Rock Lee mangaan, vaikka Naruto mangasta vähemmän perustaa. Hauskaa!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.