Rosario+Vampire

Home Forums Manga Mangasarjat Rosario+Vampire

 • This topic has 2 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #116482
  Anonymous
  Member

  En huomannut tälle aihetta.

  Juoni: Aono Tsukune on keskinkertainen oppilas, joka ei pääse yksityiskouluun arvosanojensa takia. Ainoa koulu mihin hänet lopulta hyväksytään ilmeneekin salaiseksi yliluonnollisten olioiden oppilaitokseksi, joka on piilossa ihmisiltä. Ensimmäinen Tsukunen tapaama oppilas on Akashiya Moka, jonka kanssa hän ystävystyy, sillä Moka on vampyyri ja pitää Tsukunen veren mausta. Tsukune saakin pian tietää, että hänet oli hyväksytty kouluun vahingossa ja on tiettävästi sen ainoa ihmisoppilas. Hänelle myös valkenee etteivät useimmat hirviöt ole kovinkaan ystävämielisiä ihmisiä kohtaan, joten hän päättää salata todellisen luontonsa muilta.

  Huolimatta Mokan vampyyrin olemuksesta, hän on ystävällinen tyttö ja Tsukune pian ihastuu häneen. Tsukune päättää pysyä koulussa ollakseen ihastuksensa lähellä, vaikka joutuukin kohtaamaan useita vaaroja. Hän myös oppii pian, että kun hän poistaa Mokan kaulalla olevan ristin, tämä muuttuu supervampyyriksi, yhdeksi koulun vahvimmista olennoista. Tällöin myös Mokan persoonallisuus muuttuu täysin ja hänestä tulee kylmä ja armoton. Moka ei kuitenkaan voi itse poistaa tätä ristiä vaan Tsukune on ainoa henkilö joka voi tehdä niin ja hänkin ainoastaan hätätilanteessa. Ajan myötä Tsukune ja Moka saavat useita uusia ystäviä ja vihollisia eläessään akatemiassa.

  Löytyykö täältä mahdollisesti muita lukijoita?

  #116518
  Jugger
  Member

  mä luen ja tykkään tästä

  #117084
  Anonymous
  Member

  Harmittaa vähän, kun uusia lukuja saa odottaa melko kauan. Seuraava luku taitaa tulla vasta helmikuun puolessa välissä.

  Spoiler!
  Tsukune taitaa olla tyhmä, kun pitää Hokutoa tosi mukavana tyyppinä. Odotin, että Tsukune olisi alkanut tappelemaan Hokutoa vastaan. Tai no, ehkä se tappelu ei olisikaan ollut hyvä idea, koska Hokuto ja Kiria olisivat luultavasti voittaneet.
  Spoiler!

  #117096
  Jugger
  Member

  ootan tässä et loppuuko rosario + vampire 2 tässä pari luvun jälkeen ja sit joskus alkaa 3

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.