Rovaniemen mangapäivä

Home Forums Ajankohtaista Tapahtumat & raportit Rovaniemen mangapäivä

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #118455
  Antti-setä
  Participant

  La 19.3.2011 nuorisotila Mondella klo 11-16

  Rovaniemen mangapäivä järjestetään nuorisotila Mondella lauantaina
  19.3.2011 osana Lapin lastenkulttuuriverkoston toimintaa. Nuorille suunnattuun tapahtumaan odotetaan kävijöitä myös muualta Lapista.
  Tapahtuman tuottaa Rovaniemen kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut yhteistyössä Kemin lastenkulttuurikeskus Sarjiksen ja Lapin maakuntakirjaston kanssa.

  Päivän ohjelma alkaa klo 11.00, jolloin kävijät pääsevät tekemään löytöjä taidekujalta, mangakirppikseltä tai oheismyyntipöydiltä. Myös Monden kahvila avaa ovensa samaan aikaan. Janne Kemppi luennoi kahviossa klo 12-13 aiheesta ”Taistelulajien Manga”. Niin ikään klo 12 alkaen voi paikan päällä ilmoittautua vapaamuotoiseen cosplay-kilpailuun, joka käynnistyy klo 13. Kilpailuun voi osallistua manga-, anime- ja pelihahmoilla. Kilpailun jälkeen oululaiset Aino Peltokoski ja Kaisa Sarvela kertovat kahviossa klo 14-15 Japanin kokemuksistaan otsikolla ”Tokioventures – Japani meidän silmin”.
  Mangapäivän päättää klo 15 alkava FFFight. Päivän viimeisestä ohjelmanumerosta vastaavat Matti Maalismaa, Essi Leskinen ja Hannu Pentinpuro.

  OHJELMA

  klo 11-15 taidekuja, mangakirppis, myyntipöydät ja kahvila

  klo 12-13 ilmoittautuminen Cosplay-kilpailuun

  klo 12-13 luento ”Taistelulajien Manga” / Janne Kemppi

  klo 13-14 Cosplay-kilpailu

  klo 14-15 luento ”Tokyoventures – Japani meidän silmin” / Aino Peltokoski ja Kaisa Sarvela

  klo 15-16 FFFight / Matti Maalismaa, Essi Leskinen ja Hannu Pentinpuro

  Mangakirppikselle voi tuoda myyntiin mangan lisäksi myös muita sarjakuvia tai tuotteita. Myytävät tuotteet hinnoitellaan valmiiksi ja niistä tehdään lista yhteystietoineen. Tapahtuman järjestäjät hoitavat kirppiksen myynnin ilman välityspalkkiota. Tuotteita voi jättää Mondelle myyntiin klo 10.30 alkaen ja tuotteet tilitetään klo 16 mennessä. Taidekujalla voi myydä itsetehtyjä tuotteita varaamalla myyntipaikan etukäteen. Mangakirppikselle ja taidekujalle ilmoittautumiset 15.3.2011 mennessä (puh. 040 5600 814).

  Nuorisotila Monde, Pohjolankatu 6, käynti torin puolelta.

  Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.