Runescape

Home Forums Sekalaista Pelit Runescape

 • This topic has 13 voices and 13 replies.
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #45332
  VegetaIhq
  Member

  Pelaako kukaan runee tai onko pelannu .. itse olen pelannut mutta en enää pitkiin aikoihin :dddd 💡

  #45346
  The Vegito
  Member

  Joo tunnustan, olen pelannut. Nyt se ei enää jaksa kiinnostaa enää yhtään. Tekeminen loppui heti free tehtävien jälkeen, eikä sitä ukkoakaan jaksa loputtomiin kehittää. Uutuuden viehätyksessä saattoi seampikin tunti tätä pelatessa vierähtää, mutten ole enää käynyt pelaamassa piiiiiitkään aikaan. Kiinnostus vain yksinkertaisesti lopahti.

  #46592
  omena
  Participant

  Sitä samaa 😀

  #48670
  reyrock
  Member

  Jotain rajaa nuille hymiöille >__> Oon pelannu mul oli joku lvl 92

  #48703
  nivama-s
  Participant

  Itse pelasin aluksi pitkään, mutta sitten kiinnostus lopahti kuin seinään. Pari vuotta myöhemmin kinnostus heräsi yllättäen taas ja olen pelannut runea siitä asti silloin tällöin.

  #48732
  Shoe
  Member

  Joo joo, oon pelannu, vuonna nakki ja makkara. Se lähti siitä, ku isoveli alkoi pelata sitä, tietenki minunki piti saada tehä oma ukko sinne. Noin kaks vuotta oon ollu pelaamatta, silloin Habbo oli mulla in. Ei sitä jaksanu pelata, koko ajan oli kauhee tarve saada ukko paremmaksi. Muistaakseni 54 levuseks jaksoin kehittää ukkoani, mutten ole jaksanut enää kiinnostua. Mangakin vei kiinnostuksen peliä kohtaan.

  #49593
  Gaara1995
  Member

  Tolle runelle on hyvä korvike. Twelve sky se on paras

  #49996
  FinlandjinM
  Member

  どもうー! フィンランド人エムですー!

  En oikeen tykkää (Joskus vaahtosammuttimena tykkäsin!?). Tylsä. Pitkäveteistä kaikki siinä, hahmon kehitys, taistelusysteemi, grafiikka, musiikki, ääniefektit. WOW on parempi (testasin trialia), mutten ala pelaa sitäkään. Ei jaksa. MMORPGt oli ne mitä tahansa on melkeinpä pelkästään sitä hahmon kehitystä, tehtävien tekoa, hahmon kehitystä, chattailua, tehtävien tekoa, hahmon kehitystä, tehtävien tekoa jne jne ja kaikki tapahtuu melko verkkaiseen tahtiin.
  Ei oikeen mun juttu, Final Fantasyt ja Dragon Questit taas on, kun on sitä juonta, mikä vie mukanaan… Ja on mielekästä tekemistä.

  Rune lyhyesti: ryönä peli. Pysyn kaukana kaikista MMORPG:istä 😆

  #50329
  Rie chan
  Member

  Mä oon pelannu, ja pelaan yhä 8D
  Mun ukon nimi on Nuori Orja (joo älkää kysykö… >-<)
  Sen on lvl 71..

  #53434

  Määkin oon pelannu. 😀 Ei se rune kovin hyvä ole, mutta jos on hauskaa pelata niin siitä vaan… Kehitin ukkoni 70 levuseks. Sen nimi on Minnuss. ^^ Nykyään saatan piipahtaa runessa jos on (todella) tylsää, mutta vain koska haluan jutella kavereilleni jotka käyvät siellä.

  #54432
  Setzer
  Member

  joo joo.. oon pelannu viimeks valovuosi sitte ja peli HUONO! Ukon kehitin oliks se 73 tai 74 tasoseks ja nimi on
  like kill2.. member olin yhen kerra jne.. kaikki free questit tein ja membus joitain.. ei kannata pelata. kiinnostus loppuu kuukauden sisällä ellei ole peli hullu..

  #55153
  omena
  Participant

  Ihmiset, kokeilkaa Cabalia. Jos(hyvin iso jos) jotain jaksaa kiinnostaa joku runescape, kokeilkaa Cabalia. Sitte jää rune kuikkaa. JA laittakaa vielä Cabal-eXtreme nii levuttuu paljo nopeemmi 😉

  #57900
  Korppi
  Member

  Joo, vähän saman tyylinen ’tarina’ ku Shoella. Siis isoveli alko pelata ja pakkohan miunki oli sitten. En kyllä osannu niin veljen piti koko ajan olla vieressä, kun olin sillon jotain 1-2 luokkalainen. 😆

  #75868
  Kyubi
  Member

  Älyttömän huono peli sanon minä 👿 kokeilin sitä joskus vuonna nakki ja muusi. levelitin 19 levuseks ja kyllästyin heti

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.