RYÖSTÄJÄT RIEHUVAT TAMMEN MYYMÄLÄSSÄ

Home Forums Ajankohtaista Uutiset RYÖSTÄJÄT RIEHUVAT TAMMEN MYYMÄLÄSSÄ

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #105907
  Toimitus
  Moderator

  Tammen myymälä osoitteessa Korkeavuorenkatu 37 on joutunut tänään, keskiviikkona 2.6., ryöstön kohteeksi. Röyhkeiden ryöstäjien oletetaan palaavan vielä torstaina ja perjantaina – ja niin kauan kuin myymälässä riittää tavaraa. Ahneiden kirjanystävien oletetaan innostuneet ryöstöretkilleen siksi, että heinäkuussa uhkaava remontti pakotti alentamaan normaalihintoja suorastaan naurettavan alas. Vai kuulostaako muka -70% normaalihinnoista enää ollenkaan järkevältä…!?

  Jos ahneutesi heräsi, käväise katsastamassa, josko mangahyllyllä olisi vielä tavaraa! Kaikki normaalihintaiset mangat ja muut kirjat siis seitsemänkymmenen prosentin alennuksella! Ja jo valmiiksi alennetuista lisäalennusta! Niin kauan kuin tavaraa riittää.

   

  #106327
  DonTrust
  Participant

  Vitsi että olette ilkeitä! Kun tämän näin ensimmäisen kerran niin heti vakavissani luin että mitäs muppea ovat jotkut ryönäpekat menneet Tammeen riehumaan, paljonkohan on tullut Tammelle tappiota JA KUKA IHME RYÖSTÄÄ KIRJAKAUPAN? Ja että palaavat rikospaikalle, onko ne ihan idiootteja ja miten tästä tiedetään? Sitten vasta tajusin että kyseessä olikin mainos. D8

  #106498
  Dents
  Participant

  Minäkin tajusin vasta nyt! Senkin ovelat mainosmaakarit!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.