Saat anteeksi, Mello

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Saat anteeksi, Mello

 • This topic has 4 voices and 6 replies.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #91750
  Shiroyuuun
  Member

  – Author – Shiroyuuun
  – Pairing -Matt x Mello
  – Rating – K-7 ellei joku sitten ole äärimmäisen herkkä
  – Fandom -Death Note
  – Genre – Humour, Fluff
  – Disclaimer – Hahmot ja sarja ovat Tsugumi Ōban ja Takeshi Obatan. En saa ficistä rahallista hyötyä jne…
  – Warnings – Poikarakkautta.
  – A/N – Ensimmäinen ficcini. Kirjoitin sen suosikkiparituksestani. Se on vähän outo, mutta koettakaa kestää. 8 )) (pituus johtuu siitä että tämä oli äidinkielen aine, jossa oli maksimiraja)

  "Matt!"
  Mellon huudon kuullessaan Matt huokaisi ja laski pelikonsolin ohjaimen käsistään. Hetkessä blondi ryntäsi pojan huoneeseen.
  "Mitä sinä nyt haluat?" Matt kysyi, vaikka tiesikin jo vastauksen.
  "Käy ostamassa minulle suklaata."
  "Vastahan minä kävin."
  "Kolme tuntia sitten! Viisi levyä ei riitä mihinkään!" Mello huitoi käsiään, joista toisessa oli ilmeisesti juuri äsken loppuunsyödyn suklaalevyn käärepaperi.
  Matt kääntyi takaisin pelinsä pariin. "Etkö voisi itse käydä? Minulla on peli kesken."
  "Peli voi odottaa! Sen saa tauolle! Mutta minä tarvitsen suklaani nyt!" Kun valitus ei kuitenkaan tepsinyt, Mello viskasi suklaan käärepaperin Mattia päin ja istui tämän viereen. "Sinä olet julma."
  Matt naurahti ja katsoi Melloa huvittuneena. "Minäkö julma? Sinä olet ampunut tämän viikon aikana jo kaksi miestä. Ja nyt on vasta maanantai!"
  "Se on eri asia." Mello nurisi. "He olivat tuntemattomia. En minä sinua ampuisi."
  Matt huokaisi ja pörrötti toisen hiuksia. Jo toistamiseen punapää laski peliohjaimen käsistään. "Hyvä on, minä käyn. Tupakat ovat muutenkin lopussa."
  Mello halasi toista tiukasti. "Mitä minä tekisinkään ilman sinua?"
  "Lakkaisit kyntesi ihan itse." Matt naurahti.
  "Pilailetko sinä taas kustannuksellani? Miksei mies saisi laittautua niinkuin naisetkin? Minusta on mukavaa näyttää hyvältä."
  Matt kääntyi ja katsoi toista hymyillen. Punapää sipaisi blondin kasvoja, toista puolta kasvoja peittävää palohaavaa sivellen. "Näyttää hyvältä, niinkö? Kun puolet naamataulustasi on palanut?"
  Mello irvisti hyväntahtoisesti. "Niin. Ja nyt ala painua sinne kauppaan, minä tarvitsen ne suklaat."

  Kun Matt oli tullut kotiin, kaksikko oli ryhtynyt katsomaan yhdessä TV:tä. Mellon selaillessa kanavia, Matt varasti tältä palan suklaata. Palan mutustettuaan raitapaita nappasi äkkiä askistaan tupakan ja sytytti sen. "En tajua miten voit syödä tuota moskaa monta levyä päivässä." Poika veti savua syvälle keuhkoihinsa. Suklaa oli liian makeaa Mattille. "Sinulle ei ole hyväksi olla näin riippuivainen jostain."
  Mello nauroi. Nauroi kovaan ääneen. "Minulleko ei ole hyväksi olla näin riippuvainen jostain? Saanen muistuttaa, että sinä poltat tupakkaa päivässä melkein yhtä monta askia kuin minä syön suklaalevyjä! Ja peleissäsikin olet kiinni vuorokauden ympäri. Enkä minä ole riippuvainen, voin lopettaa heti kun haluan."
  Matt virnisti ja kohotti kulmiaan. "Ihanko totta?"
  Mello roikkui raitapaitaisen kaulassa. "Ihan totta. Mutta aiheesta toiseen, sinä voisit lakata kynteni nyt."
  "Lakkaa ne ihan itse. Minulla on muuta tekemistä."
  "Minun poikaystävänäni on sinun velvollisuutesi tehdä niinkuin minä haluan." blondi hymyili Matille silmät kirkkaina.
  Tähän Matt vastasi kepeällä, huvittuneella hymyllä. "Vai niin. Ja mitä mahtavat olla sinun velvollisuutesi minun poikaystävänäni?"
  "Minun tehtäväni on muistuttaa sinua lukuisista velvollisuuksistasi." Mello hymyili maireasti ja kaivoi taskustaan mustan kynsilakkapullon, heilutellen sitä Matin silmien edessä. Matt huokaisi.

  Kohta Matt kuitenkin löysi itsensä Melloa vastapäätä, lakkaamasta pojan kynsiä.
  "Sinä olet piloille hemmoteltu. Kai suklaa on noussut päähäsi tai jotain vastaavaa."
  "Voi olla." Mello naurahti. "Mutta silti teet aina kuten haluan."
  "Toistaiseksi. Rehellisesti sanottuna, en tunne ketään yhtä itsekästä, ärsyttävää ja narsistista ihmistä kuin sinä." Matt henkäisi. Kerrankin hän sai sanotuksi myös ne Mellon ikävät puolet. Kuitenkin, nähdessään blondin loukkaantuneen ilmeen, punapää heltyi. Lempeä hymy kohosi tämän kasvoille. "Mutta saat sen anteeksi."
  "Saan vai?"
  "Saat," poika sanoi ja kumartui suukottamaan toisen otsaa. "koska rakastan sinua."

  #91781

  Ojoi aivan ihana ^3^ Pidin tästä kovasti, se oli mahtava! Ihana paritus<3 Olet taitava kirjoittamaan, joten kirjoittele toki lisää ; D

  #91900
  Shiroyuuun
  Member

  Kiitos kommentista ^^ Herranjumala, kun nyt katsoo, niin tuohan on ihan kamalan lyhyt! Pakko kirjoittaa pidempi sitten kun pääsen kotiin.

  Paritus on todella ihana, suosikkini, siksi siitä kirjoitinkin 8D Muutenkin siitä loistava pari, että osaan kummankin ajatella semenä. Taitava kirjoittamaan..? Siitä en tiedä, mutta kiva jos joku on sitä mieltä. 8) Kiitos kommentista vielä kertaalleen.

  #93095
  Mikila
  Participant

  Ihan hyvä, vaikken kauheasti shonenaista perusta. Hahmot ja tarina olivat hyvät, joten sen pystyi lukemaan. Osasit kirjoittaa tuon hyvin, vaikka Mello ei mielestäni ollut oikein hahmonmukainen. Mello kuulosti ärsyttävältä akalta ja Matt oli tossun alla. (Tosin Matt taitaa siinä sarjassakin olla tossun alla.)

  #93193
  Shiroyuuun
  Member

  Heh, mikä kommentti, ei pituudella pilattu, mutta jotenkin mahti. 8D Koska tämä oli ensimmäinen ficcini, oikein odotin jotain negatiivista. Eihän sitä muuten opi.

  Puolustuksekseni sanon, että Matt tosiaan oli oikeastikkin jotenkuten tossun alla. Ja sain tuon paremmin toimimaan, (otsikko kun oli, mikä oli D:) kun hahmo-asetelma oli tuollainen.
  Nauroin tuolle kuvauksellesi Mellosta. "Ärsyttävä akka" kuvasi häntä tässä ficissä ehkä liiankin hyvin. 8—D Aluksi tarkoitukseni ei ollut tehdä hänestä ihan tuollaista, mutta jotenkin siinä pääsi käymään niin. Hahmonmukainen hän ei kyllä ole. Esikuvan sain tosiaan siitä yhdestä fanartista, jonka jossain mainitsinkin. (en nyt todellakaan syytä sen tekijää siitä, että minun Mellostani tuli tuollainen, minusta se fanart oli nerokas. XD)

  Kiitänkin tuosta kommentista, sain siitä paljon rakentavia ideoita, en vain ehkä saanut sitä tässä niin esille. Täytyykin keskittyä Melloon vähän paremmin ensikerralla. Hankala hahmo…

  #94180
  BaKa-san
  Participant

  Itse pidin kovasti, loppu oli suloinen. : DD MelloxMatt on tosiaankin suloinen paritus, ovat muutenkin (yksiä)lempihahmojani Deat Notesta. Vaikka Mello ei ollutkaan ihan hahmon mukainen, hänet voi hyvin kuvitella marisemassa tuolla lailla… Yleensä en suomenkielisistä Ficeistä niin perusta, niihin tungetaan usein puolivahingossa ”mä/sä” meininkiä, muttä tämä oli hyvin kirjoitettu : ) Eikä se oikeastaan ollut niin kauhean lyhytkään, aika sopivan pituinen. Ja Matt oli tossun alla XD Yllätyin kun hän oikeasti lähtikin ostamaan sitä suklaata, olin varma että hän kieltäytyisi 8D Mutta mitäpä sitä ei Mellon takia tekisi.

  No tästä kommentista tuli vähän sekava, toivottavasti saat tolkkua :3

  #95862
  Shiroyuuun
  Member

  Aaa, kiitoksia kehuista, BaKa-san! Näin kyllä tämän viestin aikoja sitten, mutta jotenkin jäi vastaamatta… Anteeksi :”3

  Paritus on tosiaan suloinen, ja hyvä jos tämän ficin loppukin sitä oli. 8) Itse en tosin kehtaa enää lukea tätä pätkää, mutta hyvä että jotkut siitä silti pitävät. Hyvin kirjoitettu? Kiitos! Mutta ei tämä kyllä muuten hyvin kirjoitettu ole, kieliopillisesti vähävirheinen vain. XD

  BaKa-san wrote:

  Mutta mitäpä sitä ei Mellon takia tekisi.

  Näin juuri. Itse hakisin suklaata vaikka 24/7 jos herra niin vaatisi 8–D

  Kiitos vielä kehuista~ Tällä hetkellä työstän Miku x Kanon-ficciä (jonka aloitin tänään XD epilogi on valmis, en tiedä uskaltaako tänne laittaa.) + sitä uutta Wammy’s House-ficciä, joka etenee tosin kovin hitaasti.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.