Saiyuki/Saiyuki RELOAD/Saiyuki RELOAD Gunlock

Home Forums Anime Animesarjat Saiyuki/Saiyuki RELOAD/Saiyuki RELOAD Gunlock

 • This topic has 6 voices and 9 replies.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #69878
  Fieri
  Member

  Elikkäs tämä topicci kertoo "Saiyuki" nimisestä anime/mangasarjasta, jossa on niinkuin kolme tuotantokautta eri nimillä; Ensimmäinen Saiyuki, toinen Saiyuki RELOAD ja kolman Saiyuki RELOAD Gunlock. Se kertoo munkista, Sanzosta ja hänen partnereistaan puoldemoneista Sha Gojyo, Son Goku ja Cho Hakkai. Musta aivan paras sarja, viakka jotenkin se juoni on vaikeeta seurata.. Esim. En ole vielkää ihan varma kuka niistä on Gojyon isoveli tai sitten olen piiloblondi.. Niin, tulipas paska ihkutusaloitus nmuttajoo, mitä pidätte sarjasta?

  #70668
  Milja92
  Member

  Rakastan Saiyukia! ^_^ Enemmän tykkään siitä mangana mutta animekin menee. En ole katsonut sitä ensimmäistä sarjaa kokonaan(lopun kylläkin) mutta Reload ja Gunlock olen katsonut läpi. Omistan myös sarjasta tehdyn elokuvan, Saiyuki: Requiem(For The One Not Chosen). <3
  Mielestäni juonta on helppo seurata, ainakin niissä Saiyukin jaksoissa mitä olen katsonut. Sarja on hauska ja siitä löytyy toimintaa eli se on juuri sellainen mistä pidän. =3
  Lempihahmojani ovat Kougaiji ja Son Goku. ^_^

  #72125
  Fieri
  Member

  HOO, Vihoin joku tykkää! XD Mötä? Minusta Goku on välillä hieman ärsyttävä ainakin Saiyuki RELOADissa.. Kokoajan se on pääosassa ja Sanzo on siirtynyt vähän pääroolista pois.. Mul on lempihahmot Gojyo, Hakkai ja Sanzo <3

  #72229
  Milja92
  Member

  No Reloadissa Gokun roolia on vähän muuteltu suuntaan jos toiseen, ja anime on muutenkin sotkettu aika lailla mangaan verratuna. ^^’
  Ja Gojyo on myös yksi lemppareistani, tyyppi on oikein ihana. <3

  #74517
  Fieri
  Member

  Joo se on aivan ärsyttävää kun Goku on kaiken keskipiste openingeissakin x_x Hahah, matikan tunnilla salaa olen koneella kun ollaan ATK-luokassa.. XD Joo Gojyo on aivan ihana <333 Ja Hakkai on kyl uberläppä X”DD Motto ihan varmana "Ahh hahahah.. ^^’"

  #74546
  Gawonarus
  Participant

  Ekan pokkarin perusteella tää on ihan kelpo manga. Piirtojälki on mukavan erilaista verrattuna muihin lukemiini mangoihin. Son Gokusta tulee ihan mieleen kaimansa Dragonballista, tommone hilpee veikko ja kokoajan pitäs syödä jotain. Mielenkiintoista myös, että kaikki päähenkilöt ovat jokseenkin aikuisia. Ikärajakin 16+, ei hele…ei kyllä vaikuttanu noin rajulta.

  #74713
  Blackbeard
  Participant

  Hmm, avauksen perusteella oletin taas tämän joksikin imeläksi fanityttöjen kosiskelu sarjaksi (anteeksi vaan), mutta kuitenkin katsoin sitten wikistä lisää ja ihan oikeasti kiinnostuin. Kiinalaisiin romaaneihin perustuvat mangat kun pukkaavat olemaan aina melko hyviä.

  Ja Gawonarukselle; tietysti tämänkin sarjan Goku muisuttaa Dragonballin kaimaansa, sillä perustuvathan molemmat samaan taruhahmoon, apinakuningas Son Gokuun.

  Taidampa tutustua sarjaan jo heti tänään.

  #76055
  Fieri
  Member

  En oikeasti tajua miksi tämä anime/manga ei ole suosittu… x__x’ Juu se on kyllä hyvä kun kiinalaisiin jumaliin on perustunut.. Aika ironista että Gojyosta on otettu joku jumala joka on kappa ja Gojyo inhoo/pelkää vettä X”D

  #99382
  Beldarius
  Participant

  Kuuluu muuten top-10 lempisarjoihini, tämä. Kun puhutaan mangaversiosta, pidän uudempien osien piirrosjäljestä PALJON enemmän – näyttää paljon viimeistellymmältä ja paremmalta. Hahmojen naamatkin ovat puhtaampia ja terävämpiä ja hiukset näyttävät upeilta.

  Lempihahmoni ovat Hakkai, Kougaiji ja Gojun. Viimeinen tyyppi on Gaidenista. Sanzo ja Gojyokin ovat kyllä loistavia. (Ja Kenryuu aka Ni Jyeni aka Ukoku, wow.)

  #101996

  Aloin katsoa/lukea sarjaa ihan hetki sitten ja nyt se on TOP 5 suosikkisarjoissani.
  Tykkään hahmojen välisistä suhteista, juonesta,…

  Aluksi Saiyuki mangassa piirtotyyli häiritsi, mutta siihen tottui hetkessä ja luin mangan hetkessä. Sitten siirryi Reloadin pariin, ensin mangaa (jota en pääse vielä lukemaan loppuun, kun chapuja ei ole käännetty) ja sitten katsoin animena. Ekaa tuotantokautta on mahdotonta katsoa nykyään japaniksi ja enkuksi dubattuun en koske.
  Gunlockia en ole animena (japaniksi puhuttuna) löytänyt ;((( Ja Requim -leffan olen katsonut ja ekan OVAn.

  Mangat aion ostaa tässä piakkoin ja Gaidenin olen myös lukenut. Aivan huippu oli. Tilaan varmaan mangat Japanista, kun sitä ei varmaan enkuks käännetä. Kyseisestä sivutarinasta on jossain vaiheessa tulossa OVA, vaikka animessa nähdään siitä jaksoja ekan tuotantokauden lopulla.

  Haluaisin päästä jo Reload Blastiä lukemaan, mutta ei voi ennen kuin Reload on lopussa. Luen myös Ibunia nyt, joka on myös sivutarina.

  Lempihahmoissa ykkösenä on Sanzo. Pidän paljon myös Hakkaista, Gojyosta, Gokusta (pääasiassa vain Gaidenissa) sekä Gaidenissa Konzenista, Tenpousta, Kenrenistä ja Dragon King Goujunista.

  Ja tällainen offtopic kysymys: Onko kukaan lähitulevaisuudessa cossaamassa kyseisestä sarjasta? Itse olen tässä jossain vaiheessa Sanzoa. Sarja vaan ei ole kai kovin suosittu, joten cossaajia en ole nähny…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.