Salatut Elämät

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Salatut Elämät

 • This topic has 19 voices and 54 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
 • Author
  Posts
 • #84854
  Anonymous
  Member

  Salatut Elämät on helsinkiläisen Pihlajakadun talon asukkaiden ihmissuhteista kertova draama- ja saippuasarja. Sarja on pyörinyt suosionsa ansiosta jo pitkään. Tätä legendaarista ohjelmaa on jo esitetty vuodesta 1999 lähtien. Ja ensimmäinen jakso nähtiin tuona vuonna 25. tammikuuta.

  Pahoitteluni kehnosta aloitusviestistä.

  #85048
  Kawamaru
  Participant

  Itselläni ei ole tullut oikein seurattua Salattuja Elämiä, toisin sanoen "Salkkareita". En ole ikuna pysynyt kärryllä, eikä minua edes kiehdo tällaiset monimutkaiset ihmisten väliset juonet. Jos olisin alusta saakka alkanut seurata, taikka monta vuotta olla seurannut, tilanne voisi olla toinen. Mutta kun ei niin ei.

  Muistan muutaman henkilönkin: Salla, Ismo, Seppo… Hmm, hetkinen… Enempää en tältä erää nyt saa mieleeni.

  #85147
  Dents
  Participant

  Välillä katson. Ainoa asia, mikä pitää sarjan pystyssä, on Karin ja Ismon huumori. Ja sitten aina tulee mukaan joku uusi hahmo, esim. Noa.

  #86311
  Shoe
  Member

  Ensimmäisen tuotantokauden Älämölöjä jaksoi katsoa ihan aktiivisesti, mutta nykyisin sarja muistuttaa amerikkalaisia draamasarjoja, joissa kaikki on mahdollista. Kun nyt Mulkkareiden aikaan olen tässä tietokoneella, kuulen liiankin hyvin, mitä telkusta tulee. Jos Ulla olisi vielä – joka muuten tulee takaisin – niin saattaisin kenties katsoakin tätä sarjaa. Ja kaikki nuo teinit, Oonat, Mirot, Nooat ja plaa plaa plaat ovat vain vieneet sarjaa huonompaan suuntaan. Nooa.. onko se muka japanilaisen nimi? Repesin, kun kuulin tuon japsityypin olevan Nooa-niminen. Odotin kyllä jotain Hiroshia tai Keitaroa. Ja sekin on niin Oonan puolella kuin olla ja voi. "Mä kerron muuten Oonalle plaa plaa plaa.." Yök. Ja sitten se kirottu Joonatan. Ei usko sama mitä sillekin sanoo. Murr.

  Ainoat "hyvät" hahmot ovat Seppo, Kari ja Sebastian.

  #86410
  Rege
  Member

  Joskus eskarilaisena aloin kattomaan ja nelos luokan loppuun asti kesti kova fanitus. Sitten se vaan jotenkin jäi, vitos-luokalla en katsonut kuin muutaman jakson ja enkä nyt kutosellakaan ole kovin paljon katsonut.
  Sarja menee liiallisuuksiin ja toistaa itseään liiankin selvästi. On ärsyttävää, kun vain 4(?) alkuperäistä hahmoa on jäljellä.

  Shoe wrote:

  Jos Ulla olisi vielä – joka muuten tulee takaisin – niin saattaisin kenties katsoakin tätä sarjaa. Ja kaikki nuo teinit, Oonat, Mirot, Nooat ja plaa plaa plaat ovat vain vieneet sarjaa huonompaan suuntaan.

  Kun Ulla tulee takaisin niin saatan katsoa sarjaa useammin. Jotenkin tulee Ullan paluusta mieleen tälläinen keskustelu:
  "Seppooo!!" "Ulla, mitä sinä täällä teet?!" "Noh, minä tulin tietenkin tapaamaan sinua ja yrittämään kanssasi uutta onnea!"
  … -.-’
  Ja noista teineistä, ovat kyllä melkoisia tolloja ja vieneet minunkin kohdallani sarjan huonompaan suuntaan. Saisivat kaikki häippästä.

  Shoe wrote:

  Ainoat "hyvät" hahmot ovat Seppo, Kari ja Sebastian.

  Samaa mieltä olen. Parhaimmat hahmot.
  Nyt en halua kehuskella, mutta tuo Sebastianin näyttelijä on serkkuni vaimon serkku… toisaalta mitä kehumista tuossa edes olisi ollut.

  #86429
  eerol
  Participant

  Rege wrote:

  Shoe wrote:

  Ainoat "hyvät" hahmot ovat Seppo, Kari ja Sebastian.

  Samaa mieltä olen. Parhaimmat hahmot.
  Nyt en halua kehuskella, mutta tuo Sebastianin näyttelijä on serkkuni vaimon serkku… toisaalta mitä kehumista tuossa edes olisi ollut.

  Listasta puuttu Ismo, muuten hyvä. Joo teinit ärsyttäviä, Isabella ja Helena vielä ärsyttävempiä. Ai nii Lasse on myös hyvä.

  Ja loistavaa jos Ulla tulee takaisin, se oli näitä sarjan valopilkkuja.

  Katoin tänää muuten 3 jaksoa, hiihdon alkua odotellessani, aika säälittävää menoa nykyään. Lol joku Heiskanen!

  Näin muuten kerran Ullan herttoniemen metriksen lähellä, repesin kunnolla:DDD

  #87053
  Bambi-fani
  Member

  eerol wrote:

  Joo teinit ärsyttäviä, Isabella ja Helena vielä ärsyttävempiä.

  Ja Salla."Oho, mä heitin pääpomoa mandariinilla! Eikös olekin hienoa!"

  "Katson" kun jaksan, hyvä syy sulkeutua huoneeseeni lukemaan ^^
  Meillä on nauhalla 15 ensimmäistä jaksoa, en ole kyllä koskaan katsonut.

  #87549
  Saso
  Member

  Mä katson salkkareita päivittäin ja viikonloppuna uusinnat. Juoni on ennalta arvattavaa, mikä on ihan hyvä asia, koska en tykkää paljon pähkäillä. Mun suosikit ovat seuraavat:

  Oona Kiviranta
  Oonasta on kasvanut persoonallinen ja älykäs nuori nainen. Pukeutuminen, harrastukset ja suhteet ovat hyvin mielenkiintoisia. Oona ja Miro on söpö paritus! ^^ Oona on suorasanainen ja kaunis nainen. Pidän hänen luonteestaan!

  Niko Vainio
  Nikosta on tullut viisas ja hyvätapainen! Niko ei ole jäänyt murehtimaan kun häntä kiusattiin yläasteella.
  Kun Niko tuli matikkalukiosta, yllätyin!

  Ismo ja Salla Laitela
  Todella persoonallisia ja hupsuja! Molemmat ovat ”tunareita”, mutta osaavat yllättää ja ilahduttaa!
  Toivon todella että Stellans jäisi tuohon ja että Ismo ja Iiris saisivat pitää työpaikkansa!

  Pidän toki muistakin, mutte näistä erityisesti.

  #89249
  Shiori-chan
  Member

  Itse olen joskus katsonut "Salkkareita" TV:stä, mutta enpä muuten. Sarja ei vain jaksa kiinnostaa, koska se alkaa muistuttaa jotain kamalaa amerikkalasita draamasarjaa, niinkuin Shoe jo sanoikin.
  Kuulen kyllä usein koulussa kun jotkut puhuvat "Salkkareista", mutta enhän minä niitä katso. Pojat puhuvat myös usein niitä "Ismo ja Seppo"-juttuja. hokevat usein tätä:
  – "Ole hyvä ja poistu"
  – "En ikinä"

  Hohhohooh.

  #91364
  Chiibi
  Member

  Shiori-chan wrote:

  Pojat puhuvat myös usein niitä "Ismo ja Seppo"-juttuja. hokevat usein tätä:
  – "Ole hyvä ja poistu"
  – "En ikinä"

  Hohhohooh.

  Miksi tunnistin itseni noista repliikeistä 8D.

  Niin, siis, katson kyllä salkkareita. Olen katsonut jo niiden alkamisesta asti. Nykyiset Salkkarit ovat kuitenkin menneet jo huonoiksi, vanhemmat jaksot olivat paljon parempia. Nykyään tulee liikaa uusia henkilöitä ja juonenkäänteitä on liikaa.

  #99755
  Anonymous
  Member

  Nyt tulee lyhyt (ja luultavasti turhakin) ilmoitus:
  Tänään, 12. maaliskuuta, Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuho) palaa takaisin ’Salkkareihin’. Harmillista, että Ulla kuitenkin jättää sarjan uudestaan jossain vaiheessa.

  //Luulin, että Ulla olisi tullut tämän päivän jaksossa jonkin verran aikaisemmin. Ilmeisesti olin asiasta väärässä.

  #102160
  Shoe
  Member

  Laitan taas viestiä, tylsää kun on. Mulla näyttää olevan aina tylsää : DD

  Nyt on Ulla-pullat nähty, ja voin sanoa, että hänestä on tehty ihan kamala. Eihän se ollut ennen noin mulkero. Kamala, yök. Oli onnistuttu tekemään kyllä todella ärsyttävä.
  Ja hyvä, että Kaukovaarat lähtivät veks, hellurei ja hellät munat! Iiris oli aivan hirveä, mutta ei Sampo kyllä huonoksi kakkoseksi jäänyt. Aino ja Otto olivat kuin kieku ja kaiku: "onks iskä lyöny äitiä?" "onkse totta?" no ei ku muuten vaa täsä puhutaa tällasia, pennut. Lasse olisi voinut sanoa noin. Panukin oli ärsyttävä, mutta kuitenkin siedettävämpi kuin muut Kaukovaaroista.

  Ja Jennistäkin yritetään tehdä kaiketi samanlainen kostonhimoinen pahisämmä. Eikä, Jenni on hyvä. Ja Elsa kuoli. Harmi, juuri kun tykästyin häneen. :”'<<

  #102225
  Anonymous
  Member

  Shoe wrote:

  Nyt on Ulla-pullat nähty, ja voin sanoa, että hänestä on tehty ihan kamala. Eihän se ollut ennen noin mulkero. Kamala, yök. Oli onnistuttu tekemään kyllä todella ärsyttävä.

  Tuosta asiasta olen samaa mieltä. Miten tuottajat osasivatkaan tehdä Ullasta niin typerämmän? Vähän jäi kuitenkin harmittamaan, kun Ulla häipyi.

  Miksi Elsan piti kuolla? Hän ei kovinkaan kauan sarjassa ehtinyt esiintyä. Elsa oli todella huvittava henkilö alusta loppuun saakka.

  #104609
  Shoe
  Member

  Ja taas tulen haukkumaan tätä huisin mageeta saibbuaoobberraa tännehg.

  Tuukka on kamala. Yök, en tyksi. Epämääräinen raivohullu. Ei tajua, että Cindy haluaa auttaa sitä ja raivoaa kaikesta. Tyypille ei kärsi päivää sanoa ja on heti kurkussa kiinni ja janoaa ihmisten perskarvoja. PÖHH.

  Ja tuo Venla.. hyi *piip piip piip*. Kuvittelin hänen olevan edes vähän Oonamainen, mutta tuoko muka joku nk. "peikkotyttö"? No jo on aikoihin eletty. Sama kun väittäisi Andy McCoy’ta teinitytöksi.

  Katariina ja Peppi… yhhh..

  #104635
  Dents
  Participant

  Voi piru sitä Tuukkaa. Oikeasti on sellanen tyyppi jota voisi vähän kurmuuttaa. "NYT KUULE REMONTOIT SEN SEINÄN!". En tiedä miten jatkui siitä kun pakotti Joonatanin korjaamaan seinän, mutta toivottavasti seinä kaatui sen päälle….mokoma, oma vika jos seinä ei oo kelvollisen näkönen. Ja entäs Isabella? Se kyykäärmebasiliksihydrajatiesmitä on PIIP.

  Enää en Salkkareita katso, ja hyvä niin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.