Sandland

Home Forums Manga Mangasarjat Sandland

 • This topic has 13 voices and 12 replies.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • #39418
  Power
  Participant

  Tämä on yksi iso manga kirja tosi hauska 😀

  #39423
  Sun Summer
  Member

  Itse en ole lukenut sarjaa, mutta olen kuullut siitä. Voisihan sitä joskus lukea, jos löytäisi, vaikka kirjastosta tai divarista halvalla. Ja voisit laittaa hieman enemmän tuohon alkuviestiin. ; )

  #39450
  Mikko-kun
  Member

  Hyvä kirjanen. Vaikka siitä vain yksi osa onkin!

  200. VIESTI! xD

  #39518
  vegeta95
  Member

  ihan hyvä manga mutta ois voinu olla pitempi. ite ostin joskus viime kesänä kirpparilt aika halvalla 😀

  #39537
  Seyra
  Member

  En pitänyt mangasta paljoakaan. Tähän vaikuttivat esimerkiksi se että manga oli vain yksiosainen ja piirrostyyli tylsää. Juoni oli kuitenkin hyvä eikä ollut niin tylsä kuin odotin.
  Lainasin kirjastosta tämän, koska en omaksi halunnut ostaa.

  #39695
  Bido-ossan
  Member

  Sandland valloitti sydämeni, toisin kuin Toriyama-papan edelliset tuotokset, vaikka hyviä nekin. Tähän jaksaa palautua myöhemminkin uudestaan.
  Yksiosaisuus tietenkin vähän harmitti, mutta sarjan sanoma ainakin tuli perille ja sopii myös tähänkin hetkeen. Tarina koskettava omana itsenään. Toriin yhdyn taustamaisemien kanssa, huiman ja upean näköisiä.
  Suomennos nyt ei pahemmin kehuja ansaitse, oli paljon nautinnollisempaa lukea englanniksi.
  Päähahmoihin ehti "rakastua ja kiintyä" koska hahmokaarti oli sopivan suppea.
  Naurukohtauksia aiheuttavia oli tavallista vähemmän (ja voi olla että nauroin ihan väärille kohdillekin). Yksi lempi sarjoistani ehdottomasti. 🙂

  #40166
  eerol
  Participant

  Tosi hyvä sarja, joka loi hyvin oman maailmansa lyhyydestään huolimatta. Pidin paljon kohdista, jossa kerrottiin Sandlandin historiasta. Paras hahmo on Belsebubin apuri (ei muista nimeä) ja hänen joulupukki pukunsa 😆 . Jään kaipaamaan jatkoa sarjalle….

  #40721
  Nanakin
  Member

  Luin kauan sitten, ja kyllä maar oli hyvä, lainailin se samoihin aikoihin kun about 15 DB-pokkaria ja Kajikan, tää tuskin tulee jatkumaan, kun kattoo että kaiki pääty ikääkuin hyvään asetelmaan, muistikuvat on toisaalta aikas hatarat (olin ala-asteella kun luin tän). Sen kuitenkin muistan että sen päähenkilön isä oli kuin ilmetty Dab(u)ra!! Kummastelin tuota, mutta myöhemmin on tullut huomattua ettei Toriyama olekkaan ainoa "kirjailija" joka viittaa kirjassaan omiin tai muiden kirjoihin/sarjoihin. Nyt tulee mieleen Eoin Colfer, joka on kirjoitellut Artemis Fowl-sarjan, ja sitten kun luen Etsivätoimisto Puolikuuta, samalta kirjailijalta, mainitaan siellä ohimenne hemmo nimeltä Arty Fowler. Sitten Eoin Colferilla on myös 2 muuta kirjaa joilla on saman niminen päähenkilö. Sitten toinen esimerkki, jos oot nähnyt Iron Manin, ja seuraat Housea tiiviisti, olet ehkä huomannut saman. Yks House-jakso alkaa kun joukko solttuja kuuntelee musaa, ja ajelee jossakin tantereella, kun yhtäkkiä niitä pommitetaan jostakin. Tapahtumat kuvataan Housen silmistä, joissa se on kans joku solttu. Sille sanotaan jotain tyyliin, "pysy tässä" ja sit se heräilee ja ihmetteelee untansa yms. Iron Man taas alkaa kun se Iron Man ajelee samaantyliin autolla ja sitten niitä tulitetaan. Sit joku solttu sanoo sille että "pysy tässä". (tai jotain siihen tyyliin) Hiukan ihmettelin kun törmäsin tähän sivuseikkaan kattoessani Iron Manin…………… HUPS! Oon todella pahoillani, en tehny tota tarkotuksella, mutta tästä vaan tuli huikean kokonen offtopic. Joka tapauksessa Sandland oli hyvä manga (vaikken kauheen huonoa sellasta ookkaan lukenu) Töttöröö!

  #42007
  manga ai
  Participant

  ostin sen just eilen ku löysin antikvariaatista 4.00e oon lukenut sen kyllä aiemminkin tykkään se on niin huvittava 😀

  #43151
  Lambo
  Member

  Ihan hyvää tuotosta Akiralta. Sarja on sopiva yhden pokkarin pituiseksi, pidempänä oli saattanut mennä tylsäksi ja itseään toistavaksi, mutta tällaisena toimii. Piirtojälki on hienoa, ja hieman samankaltaista kuin DBssa, mutta ei kuitenkaan muistuta sitä liikaa. Toimivaa huumoripläjäys.

  #62597
  japanifani
  Member

  Tosi hyvä kirja. Akira Toriyama osaa tehdä hyviä mangoja. Harmi, että Sandland on vain yksi osainen. 🙁
  Suosikki hahmoni on pimeyden prinssi Belzebub.

  #62639
  omena
  Participant

  Varmaan paras manga mitä olen lukenut. Pitäs olla useampi osa, mutt mitäs sille mahtaa. Onpaha ainaki yks loistava pokkari. 😀
  Taitaa olla pari vuotta ku luin edellisen kerran. Kirjastosta lainasin. Luin sen jonkun kakskytä kertaa, ku nii hyvä oli. Justiin semmone manga ku pitää olla.

  #62901
  Wazzoft
  Member

  Löytyyhän tämä loista Akira Toriyaman Oneshot Hyllystäni. Löysin sen kirpputorilta kahteen euroon. Itse olin etsinyt sitä jokapuolelta ja olin tulossa niin epätoivoiseksi että olisin kohta varmaan ostanut sen Fantasia peleistä Englannin kielisenä 😮

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.