Sangatsu Mangan foorumin uusi ilme

Home Forums Sekalaista Muut Sangatsu Mangan foorumin uusi ilme

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #148262
  Hant
  Participant

  Hep, en nähnyt tästä vielä keskustelua taikka palauteketjua, joten ajattelin pystyttää sellaisen.
  Sivuja on nähtävästi uudistettu ihan läpikotaisin, ja tuosta julkaisujen ”tulossa” osion todella selkeästä listasta olen hyvin mielissäni.

  Jännä juttu, mikä itselleni tässä sattui kun kirjauduin sisään, oli se, että koska käytän sangatsulla samaa sähköpostia kuin wordpressissa (tai tästä tämän oletan johtuvan) rekisteröi foorumi wordpress kuvakkeeni tänne.
  Ehkä sitten katson, vaihtuuko se wordpressissäkin jos täällä vaihdan ”keskustelukuvaketta”. Tai itse asiassa uusi ilme on vielä sen verran tarkistamatta, etten kauheasti ole vielä nähnyt, miltä oma kuvakkeeni nyt ylipäänsä näyttää.

  Tämä ”suoravastaus” ei sinänsä haittaa, vaikka aluksi etsin ”vastaa” ja ”luo uusi aihe” tms painikkeita. Mutta tämä on omasta mielestäni kontrolloity hyvin niin, ettei sivulla ole 50 viestiä ja sitten vasta pääsisi vastaamaan.

  Näin häthätää silmäillen näyttää minusta hyvältä enkä ole vielä törmännyt mihinkään lageihin/glitcheihin.

  EDIT: glitcheistä puheen ollen, eipäs ollut nyt mitään selain-valikoivaa sisäänkirjautumisongelmaa. Sekin näköjään korjattu!

  Mitäs mieltä muut ovat?
  – Mistä pidät, mitä voisi parantaa?

  • This topic was modified 9 years, 5 months ago by Hant.
  #159147
  Houndy
  Participant

  Muuten hyvä uudistus, mutta foorumissa olisi vielä petrattavaa, quote-painike puuttuu viestikirjoitusruudusta(TinyMCE) joten lainauksia voi olla hankala tehdä, sillä perinteisen quote-tagin sijaan joutuu käyttämään HTML-koodia(blockquote), mitä porukat eivät välttämättä tiedä tai muista. Tuo olisi helppo korjata ottamalla käyttöön TinyMCE:ssä mukana oleva BBCode-tagien käytön mahdollistava plugin, kts. tämä. Ihmettelen suuresti miksi tuota ei otettu käyttöön heti alusta alkaen, sillä BBCode on olennainen osa foorumeita. Toivottavasti ylläpito korjaa amatöörimokansa ottamalla tuon pluginin käyttöön niin pian kuin mahdollista.

  Tämä TinyMCE-editori(BBCode plugin päällä!) voisi olla käytössä gallerian kommentoinnissakin.

  • This reply was modified 9 years, 5 months ago by Houndy.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.