Sangatsu-päivä 16.3.2013

Home Forums Ajankohtaista Tapahtumat & raportit Sangatsu-päivä 16.3.2013

 • This topic has 1 voice and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #124755
  Antti-setä
  Participant

  Kyllä, pelätty Sangatsu-päivä tulee taasen. Lauantaina 16.3. osoitteessa Korkeavuorenkatu 37, Helsinki. Kello 12 alkaen.

  Ohjelmassa piirustuskisan palkintojenjako ja toimituksen jorinoita, kenties sisältäen jonkin sarjajulkistuksen. Ja sitten… onko ehdotuksia? Mikä saisi sinut tulemaan mukaan ja kenties jopa viihtymään? Kerro!

  #124896
  Antti-setä
  Participant

  Ilmoittautuminen Sangatsu-päivään alkaa! Lähetä sähköpostia osoitteeseen postiaÄTsangatsumanga.fi ja kerro nimesi niin olet vieraslistallamme. Samalla meilillä voi ilmoittaa useammankin henkilön. Osallistuminen on maksutonta, samoin tarjoilut.

  Vuosittaista Sangatsu-päivää vietetään tällä kertaa lauantaina 16.3.2013 Kustannusosakeyhtiö Tammen toimistolla. Osoite on Korkeavuorenkatu 37, Helsinki. Aloitamme klo 12 ja päivä päättyy noin klo 15. Ohjelmassa on piirustuskisan palkintojenjako, vapaata seurustelua Pocky- ja mehutarjoilun kera sekä myös piirrostyöpaja, jonka aiheena on näillä näkymin fantasiaotusten sun muiden mörkkien piirtäminen. Lisäksi luvassa on Sangatsun juttutuokio, jossa toimittajasetä paasaa tulevista uutuussarjoista ja vastailee kysymyksiin.

  Mangan juhlavuoden kunniaksi lahjoitamme jokaiselle osallistujalle Sangatsu Manga -seinäkalenterin vuodelle 2013. Lisäksi myymme Studio Manga -piirrosoppaita, Mangakeittokirjoja ja kenties muitakin toimiston hyllyillä lojuvia kirjoja älyvapaaseen kolmen (3) euron kappalehintaan. Tällaista tarjousta ei muualta löydy!!

  #124906
  Antti-setä
  Participant

  Uutta ohjelmaa lisätty, tsekkaa uutissivulta!

  #124963
  Antti-setä
  Participant

  Olethan muistanut ilmoittautua!? Uutissivulle lisätty uutta ohjelmaa!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.