SANGATSU-PÄIVÄN ILMOITTAUTUMINEN YNNÄ HOPEANUOLI

Home Forums Ajankohtaista Uutiset SANGATSU-PÄIVÄN ILMOITTAUTUMINEN YNNÄ HOPEANUOLI

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #98715
  Toimitus
  Moderator

  Perinteistä Sangatsu-päivää vietetään kohtapuoliin eli lauantaina 13.3. Paikka on Rikhardinkadun kirjasto Helsingissä, ihan Sangatsun (Tammen) toimiston kulmilla. Osoite on Rikhardinkatu 3. Päivä alkaa kello 11 ja päättyy hiukan ennen 15:ä. Piirustuskisan voittajien julkistamisen lisäksi ohjelmassa on piirustustyöpaja sekä japanin varttikurssi. Kivan ohjelman lisäksi osallistujille tyrkytetään mukaan jokin mangapokkari. Jos voitat etkä pääse noutamaan palkintoasi, lähetämme sen postitse. Palkintoina jaossa on Urumin lahjakortteja sekä erikokoisia mangapaketteja.

  Sangatsu-päivään ilmoittautuminen on nyt alkanut. Kisan voittajat kutsumme henkilökohtaisesti, muiden tulee ilmoittautua osoitteeseen postia(ät)sangatsumanga.fi. Mukaan mahtuu viitisenkymmentä henkeä ja ruumista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

  Ja vielä kaupan päälle ilouutinen: Punainen jättiläinen paljon kysytyn julkaiseen Hopeanuoli-sarjan! Lisää tietoa tästä ketjusta

  #99465
  Antti-setä
  Participant

  Hiiohoi.

  Huomenissa vielä ehtii ilmoittautua Sangatsu-päivään. Ohjelmasta kerrotaan tuolla etusivulla. Kymmenisen heppua mahtuu yhä sekaan!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.