Sangatsulaiset esittäytyy

Home Forums Sekalaista Muut Sangatsulaiset esittäytyy

 • This topic has 63 voices and 63 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 64 total)
 • Author
  Posts
 • #91758
  Shiroyuuun
  Member

  En löytänyt tällaista aihetta jos tällainen on, olkaa hyvä ja poistakaa, ja yllätyin. Väsäsin nyt sitten tänne tällaisen~ Ideana on siis esitellä itsensä oman maun mukaan, ehkä hieman perusteellisemmin etc. etc.

  Omani nyt vaikka malliksi:
  Asd, olen Shiroyuuun.(Entinen Mireyu) Nikki tulee kolmesta eri nimityksestä joita olen käyttänyt jossan tarkoituksessa, vain yksi niistä on tosin itsestäni. En tosin kerro mikä. Jos inspiksestä nikin kanssa on pulaa, kannattaa turvautua niinkin
  nerokkaaseen keinoon kuin yhdisteleminen.
  Olen todella huono kertomaan itsestäni, mutta yritetään…

  Olen itseasiassa aika sekava ja abstrakti ihminen. Mielialani vaihtelee monta kertaa päivässä ja mielipiteenikin saattavat aiheesta riippuen muuttua montakin kertaa. Netissä (jossa vietän suurimman osan vapaa-ajastani.) pyrin kuitenkin olemaan asiallinen, positiivinen ja ystävällinen. Jos tosin on ihmisiä, joista en pidä tai joiden kanssa olen vahvasti eri mieltä, saatan heittäytyä kovinkin suorasanaiseksi, tylyksi ja sarkastiseksi.
  IRL olen yleisesti ottaen negatiivinen, väsynyt ja osittain sulkeutunut. Kavereiden kanssa tilanteesta riippuen enemmän tai vähemmän. Heillekkään en siis paljasta aina kaikkia ajatuksiani minkä takia he pitävät minua usein tylsänä ja angstisena. Käyttäydyn eri ihmisiä kohtaan erilailla, ja haluaisin tiettyjen henkilöiden kohdalla muuttaa käytöstäni, minkä olen kuitenkin huomannut harvinaisen vaikeaksi/mahdottomaksi. Olen vahingoniloinen ihminen. Olen myös todella ujo ja koen alemmuuskompleksia lähes kaikkea/kaikkia kohtaan. Yritän kuitenkin kasvaa siitä pois.

  Kuuntelen paljon musiikkia, ja tuskin pärjäisinkään ilman sitä enää. Yleensä kuuntelen japanilaista musiikkia, mutta kaikki menee läpi, jos on minusta tarpeeksi hyvää. Suosikkibändejäni/artistejani ovat Chiaki Ishikawa, Kouji Wada, An Cafe (vaikka sitä vähemmän kuuntelenkin), D, aicle., SID, Nightmare ja DJ SiSeN. Kuuntelen myös todella paljon japanilaisia vocaloideja, joista suosikkejani ovat Kaito ja Kagamine Len. Katson myös animea, joten randomisti musiikkia tulee niistäkin. Mangaakin luen, ja suosikki anime/manga sarjojani ovatkin Death Note, Arina Tanemuran kädenjälki, Gravitation, Loveless, Ouran High School Host Club, Axis Powers: Hetalia, Pandora Hearts ja Kuroshitsuji. Monista muistakin pidän valtavasti. Olen myös valtava Disney-fani, enkä koskaan kyllästy vanhoihin Disney klassikoihin, saatika niiden suomidubbauksiin.

  Olen myös vahvasti poikaparituksien kannalla, melkein missä tahansa asiassa.
  "If they are friends, they’re lovers."
  "If they are enemies, they’re lovers."
  "If they have never even met, they’re lovers."
  ~Yaoi Fangirls philosophy~

  Tälläisen löysin jostain, ja se kuvastaakin minun mielipiteitäni vahvasti. 8D Suosikkiparitukseni onkin MattxMello Death Notesta, muita suosikkeja ovat esim. SasuNaru ja LxLight. (kaikki eivät ole animanga parituksia)

  Nautin myös kirjoittamisesta ja piirtämisestä, mutta inspiraatiota en kovin usein saa. Lisäksi, en yleensä ole aikaansaannoksiini kovin tyytyväinen, ja jos olen, niin sittenkin vain jonkin aikaa.

  Kiitän ja kumarran, lopetan itsestäni avautumisen nyt tähän.

  //edittiä: tylsästä elämästäni voi lukea täällä.

  #92216
  Fieri
  Member

  Voisinhan mää..

  ELIKKÄ HEIPODEI!! THÄÄLLÄPÄ ON FIERI/MARZIE!! Marzie o mun habboukon nimi.. KÖHKÄHKÄÄGHH X”DD Noh kuitenkin.. LMitä kerrtooisiin.. No ainaki mä rakastan tietty ONE PIECEÄ!! Piirtämistä (vain jos osaisi piirtää ö_Ö), videopelejä, koiria, tietokoneita ja virkkoominen XDDDD YEAAGH! Mötäs lisää…Oon semmonen ihminen, joka voi yllättää millo vaa XDDD Eli ihan oma itteni. Superilonen ja erillainen, semmonen että ku oon koulukiusattu kaikki ihmettelee miks mä vaa nauran niille ja lähen omiin oloihini ilman mitään angstia XDDD Ongelmat on että oon ylikriittinen ja semmonen… Ei oo ikinä pokkaa laittaa kuvia Deviantariin ku katon muiden uskomattomii piirroksii ja semosii.. Mut emmä näytä sinä millää angstilla XDDD Maultanikin olen aivan outo tän ikäseks: lempi TV-sarjat on Emmerdale ja Wetty Ratkaisee ja musamaku on Egotripistä Plácido Domingoon. Inhoan jotain vatun "seurustelua" ja valehtelevia ihmisiä, jotka yrittää näytellä ihan erillaista ku ne on DDX Mötäsh shitten… Animen/mangan löysin hyvin nuorena; 8-vuotiaana löysin kirjastosta ranman ja aloin lukee XD Sitte oli parin vuoden tauko siitä ja luin niinku vähän Emmaanki. Sitte löysin Bleachanimen ja fanitin sitä. Ja sitte ölysin elämäni pelastajan: ONE PIECEN!!! Siitä sitte alko tää himmee animepalvonta ja kaikki! XDD Sangatsun löysin ku luin one pieceä ja takakannes oli tän nettisivusto joten päätin liittyä, JA SE OLI MAHTAVA JUTTU!!! Mitenhä monta kamu mul ei olis.. monnien, blackstar, efsumi… GIAAHH!! HIRVEETÄ!!!! Jajajaj asun omakotitalossa etelä-suomessa kahen koiran kanssa XDD Lempparipuuha on myös mutue olla äidin kaa liikenteessä ja puhua syvällisiä välillä MUTTA MIUN JUTTU ON PIIRTÄMISET JA HUUMORI XDDDDD Isä on pakistanialainen ja äiti suomalaineen~ Ja kuten ennemmin sanoinki oon koulukiusattu siit haluisin vähän floodaa… Eli sisi mustahan pyörii huhuja ja kaikkea.. Että oon muslimi ja terroristi XD Nimimerkkiki koulus on kulli (sukunimi-> gill -> killi -> kulli) ja yks koulukaveriki vaa on ja sitte ku se ei olis koulussa oon nurkassa piirtämässä XD MUTTA OHITAN TOMMOSET KULLITTELUT NAURAMALLA!!! DAAAA HAHAHAHAHAHAHAH!! X”DD Niihjuuh! En ole todellakaa ujo tai mikää XDD Sen verran itsekäs olen ettei mua sais mitenkää tekemää mitää pahaa!! Se on huomattu XDD Joidenki mielest voisin olla todella paskamainen ämmä joka osaa vaa valittaa mut mä oon va asemmonen joka voi vahingos töksäyttää tajuamatta saarnaa C: Välillä iteki ihmettelen itteäni ku oon tämmönen ainutlaatuinen XDD AAA JUMMIJAMMI MÄ SAARNASIN! *DOOOOM*

  #92222
  Hant
  Participant

  Yleensä en tykkää ollenkaan kirjoittaa itsestäni, mutta olen nyt niin sokereissa että menköön… 😀
  Hei, olen Hant, syntynyt huhtikuussa vuonna 1992 Kuopiossa. Tykkään eläimistä, luonnosta, sarjakuvista (jap. ja länsimaalaiset yms.) piirtämisestä ja musiikin kuuntelusta (tosin en itse ole musikaalinen) mutta virallisia harrastuksia ei oikeastaan ole. Pidän myös yllä nettisivuja jonne sitten laitan piirrustuksiani ja sarjakuvaa, se menee ainakin ajan viennin kannalta harrastuksesta.
  Tykkään tutkiskella kaikkea omasta mielestäni erittäin kiinnostavaa kuten kristillistä ja ei kristillistä demonologiaa, suomalaista (ja muun maalaistakin) mytologiaa yms muuta kivaa. Eri uskontojen myytit ovat myös kivoja. Tosin en silti tiedä, ainakaan omasta mielestäni, kovin paljoa noista asioista (vielä).

  Musiikilla on aika iso rooli elämässäni, olen nimittäin erittäin altis vaikutteille niinpä saan mieluisesta musiikista hirveät kiksit. Hyviä bändejä mielestäni ovat: Sonata Arctica, Finntroll, Turisas, Ensiferum, Nightwish, Kiuas ja Hedningarna.
  Pidän paljon piirtämisestä, tyylini on manga vaikutteinen mutta yritän tehdä siitä silti omanlaistani. Värittelen kuvia aika paljon tietokoneella, tai sitten käsin. On noita copiceja ja pro markereitakin jonkun verran, mutta mielestäni ne ovat liian kalliita.
  Suosikki sarjojani ovat Dragonball, YuYu Hakusho, 666 Satan, Hunter x Hunter, X-men, Hellboy ja ElfQuest.
  Meikäläistä ottaa kamalasti päähän se että olen lyhyt, plus ihmiset jotka eivät ole kiinnostuneita tietämään miten asiat ovat vaan uskovat sokeasti johonkin, eli ihmiset jotka eivät nää kuin yhden ainoan oikean ratkaisun, kapeakatseiset ihmiset.

  #92241
  Kyoka8
  Member

  No siis, terve vaan kaikille. Täällä on tullut aika pitkään pyörittyä, mutta teenpä nyt tälläisen.

  Olen 15-vuotias naispuoleinen immeinen, eli siis vuonna 94 syntynyt. Ilmeisimmin tulen päätymään lukioon jonnekin päin Tamperetta.
  Ihmisenä olen omasta mielestäni hyvin rauhallinen (tosin kaksoissiskoni kanssa en) enkä oikeastaan suutu kovin helposti. Mutta vaikka en suutu, niin siitä huolimatta minua ärsyttää monet asiat. Minun on oikeastaan hieman häiritsevänkin vaikea tutustua uusiin ihmisiin, ja on aina ollut.
  Olen myös monen asian suhteen hieman liiankin pohdiskeleva. Tuntuu usein siltä, että ’kohtalo’ pitää minua pilkkanaan ja koko ajan tuntuu tulevan jonkin asteisia komplikaatioita. En kuitenkaan anna sen lannistaa, vaan yleensä ottaen olen melko positiivinen ihminen. Pukeudun kylläkin usein tummiin vaatteisiin, mutta niihin vain on kiva pukeutua. Muuten pukeudun melko lailla tavallisesti. Silmälasit löytyy.

  Minulla on ihan normi perhe ja omakotitalossa asumme. Ja kuten mainitsin, niin minulla on kaksoissisko ja pidän sitä todella kivana asiana. Kaikki perheeni jäsenet tuntuvat toisinaan olevan varsinaisia ääripää persoonallisuuksia 😛

  Pidän kovasti piirtämisestä, ja kuviksen opettaja mainitsi, että minulla ja siskollani on todella persoonallinen ja mystinen tyyli. En nyt pidä itseäni mitenkään loistavana, mutta omaksi iloksensa on kiva piirtää. Sama juttu pianon soiton suhteen. Musikaalisesti en ole mitenkään lahjakas, enkä enää käy pianotunneilla, mutta mitäs se haittaa, jos minusta itsestäni on kiva soittaa, vaikken niin loistava olisikaan.
  Pidän kovasti myös lukemisesta. Olen fantasiakirjallisuuden suurkuluttaja. Sen avulla on kiva paeta kurjaa todellisuutta ja keskittyä johonkin ihan muuhun. Lempikirjojani ovat Tulen ja jään laulu ja lukuisat Dragonlancet.

  Musiikki on myös taivaallinen asia. Kuuntelen mielelläni monenlaisia soundtrackejä ja erityisen mieltynyt olen todella mahtipontiseen ja melodiseen musiikkiin. Soundtrackeistä sitä löytyy. Myös powermetallia on toisinaan mukava kuunnella. Lempi bändejäni/artistejani ovat mm. Yuki Kajiura, Nightwish, Akiko Shikata ja Blind Guardian.

  Mangaharrastaja olen ollut viimeiset neljä vuotta, eikä innostus ole ollenkaan laantumaan päin. Tykkään lukea mysteeripainotteisia ja syvällisiä hieman vanhemmalle yleisölle suunnattuja sarjoja, mutta yleensä ottaen kaikki käy. Rakastan CLAMPin sarjoja yli kaiken, ja olen lukenut suurimman osan niistä. Animeiden puolelta tällä hetkellä fanituksen kohteena on Kara no Kyoukai -Garden of Sinners-. Olen huomannut myös, että tykästyn usein sarjoihin, joista suurin osa ei ole kuullutkaan.

  Tämä aiheen foorumeilla olen paljon, ja usein minulla on eri nimimerkki, koska en halua, että ei-niin-kivat-ihmiset, joita tunnen tunnistavat minut. Olen foorumeilla paljon, joten meseä en ole jaksanut hankkia tähän macciini.

  #92256
  Miss Majin
  Member

  Bonjour.

  Minä olen Miss Majin. Netissä pyörin tämän nimimerkkini lisäksi nimillä Majin-san ja paradesan. Olen -95 syntynyt, pienikokoinen, silmälaseja käyttävä vaaleahiuksinen otsatukkahyypiö. Aina, kun en pukeudu kuin tavallinen tallukka, pukeudun gothic lolitaan tai johonkin "omaan tyyliini".
  Luonteeltani olen haaveiluun taipuvainen ja ujo, jossain määrin synkkäkin, mutta minulla on myös iloinen ja humoristinen puoleni.
  Minulla ei oikeastaan ole muita harrastuksia kuin piirtäminen, jota rakastan, sekä tarinoiden kirjoittelu, joskin jälkimmäinen on viime aikoina jäänyt hieman vähille (ideat ovat lopussa).
  Harrastusteni lisäksi pidän musiikista, mangasta, fantasiakirjoista, fiksuista ja mukavista ihmisistä, ja monista muistakin asioista. Olen kiinnostunut myös spiritismistä, ennustamisesta ja tämmöisistä.
  Kuuntelen eniten hevimusiikkia ja j-rockia, mutta myös muita, esim. Queenia.
  Suosikkimangojani ovat Dragon Ball, Emma ja Sugar Sugar Rune.

  Merci.

  #92261
  Inu-Mimi
  Member

  Heh. No miksi ei. Saa läpättää itsestään (kukapa siitä ei pitäisi? hahaha. shoot me again I enjoy it).

  Ensiksi perusasiat. Olen vuonna 1993 syntynyt tyttö, mutta synnyin loppuvuodesta niin näytän aika turhan nuorelta (muista syistä nyt puhumattakaan), iän huomaa vasta opiskelijakortista ja aina tummista silmänalusista. Asun Lapissa, omakotitalossa, kaiken lisäksi vielä maatilalla. Siskoja on kaksi, kummatkin noin kymmenen vuotta minua vanhempia, ja yksi pikkuveli. Persoonallisuudesta en osaa sanoa oikein mitään, kun itseni kehuminen on vaikeaa ja vähättely turhauttavaa. Kavereiden mielestä olen kovin yllytyshullu ja kovin nörtti. Huumorini on tilannekomiikkaa ja kerron usein juttuja joita kukaan muu ei ymmärrä (kun ne ovat sikermiä erilaisista kirja- ja elokuvalainauksista). Hahaa, aasinsilta!

  Olen kova fandom nerddddddd monelle asialle ja kun oikeita harrastuksia ei oikein ole niin se vie suurimman osan vapaa-ajasta ja rahasta – nukun harvoin pidempään kuin kuusi tuntia. Animen ja mangan lisäksi fanitan kovaa Lostia, vanhoja elokuvia, Superjailia, vanhaa Disneyä ja Looney Tunesia, Tim Burtonin leffoja (kukapa täällä ei?), SatW:ta, antiikin Roomaa ja herrä ties mitä muuta. Kotifandom on kuitenkin se iänikuinen Fukumoto works. Kauhea fiksaatio vanhoihin lastenohjelmiin (uusista sen sijaan en tiedä paljon mitään), nimeä 90-luvun alun piirretty ja minulla on joku mielipide siitä ja luultavasti tiedän pari ääninäyttelijääkin.
  Minulla ei vain koskaan ole rahaa ostaa mitään.

  Jostain syystä en fanita yhtäkään bändiä aivan täysillä. Nightwishillä on hyvää musiikkia, niin myös The Fratellisilla ja Visions of Atlantiksella ja kourallisella muita bändejä mutta niitä tulee kuunneltua vain silloin tällöin ja levyjäkin ostan harvoin. Oikeitä ihmisiä on vaikea fanittaa, niin surulliselta kuin se kuulostaakin.
  Onhan minulla sellaisia harrastuksiksi luettavia ajanviettotapoja niinkuin piirtäminen ja lukeminen mutta piirrän aina vain omaksi ilokseni, ehkä joskus sukulaisille kortteja. Piirustustyylini on ihmisiä piirtäessä… perheen mielestä mangamainen, vaikka olen apinan raivolla yrittänyt saada sitä realistisemmaksi että niitä osattaisiin arvostaa. Nyt tämän jännän vieraantumisen takia olen alkanut piirrellä vähän kaikkea mitä näen, ja alan hoksata ettei ihmisten piirtäminen ole oikein erikoisalaani. Vaikka neljän vuoden harjoittelusta on ollut hyötyä. Linnut sen sijaan on aivan halvatun helppoja ja hauskoja piirrettäviä, ja jahka pääsen siitä hypestä yli niin saatan oppia piirtämään muutakin luontoa.

  Pukeutumiseni on sellaista perus. Mustia vaatteita ei taida olla yhtään, oransseja ja vihreitä aivan liikaa. Huono tapa on ostaa kaikenlaisia fancyjä vaatteita joita en sitten uskalla käyttää ja kierrätän aina samoja viittä paitaa ja viisiä farkkuja. Ah niin, lasit löytyy (tai sitten ei, nytkin hukassa) mutta käytän niitä vain koulussa kalvojen lukemiseen, ja joskus jos haluan istua tässä näin ja silti nähdä tekstitykset visiotelekoneesta.
  Hiukset ovat keskipituiset, hennalla värjätyn oranssihtavat, usein pallokampauksella jos jaksan laittaa ja jos en niin ellipsin muotoisesti, heh. Latvoilla on hyvä tapa taipua sisäänpäin nätisti. Meikkaan tuskin koskaan, mutta ei minulla oikein tarvitse olla missään edustavana. Koulussako? Pfffft. Jumala siunasi minut hyvällä iholla.

  Egosentrisen ihmisen merkki, saa näin paljon puhetta itsestään.
  Ja myös se että keksin lopputekstistäkin vielä jotain sanottavaa; rakastan sivistyssanoja. Niiden merkityksiä on niin kiva arvailla latinan sanojen pohjalta joita tiedän. Vaikka harvoin käytänkin niitä, kun melkein kaikelle on suomenkielinen vastine. Toisaalta vihaan uussanoja ja typerää slangia.

  #92264
  Cadmium
  Member

  ¡Hola!

  Cadmium on vähän sitä sun tätä.

  Pohjimmiltani olen aika ujo ja epävarma itsestäni, mutta jotenkin tuntuu että vuosi vuodelta olen pääsemässä yhä enemmän eroon näistä itseäni ärsyttävistä ominaisuuksista. Minusta on tulossa itsevarmempi ja uskallan jopa puhua enemmän isossa porukassa. Tuuletan itselleni, sillä tunnen todellakin onnistuneeni jossain – minusta on tullut rohkeampi ja avoimempi ihminen ja uskallan heittäytyä juttuun kuin juttuun mukaan.

  En ole pahemmin synkistelyyn taipuvainen ihminen, otan asiat mieluummin positiivisen kautta. Se on oikeastaan oma elämänasenteeni, jota pyrin seuraamaan aina kun mahdollista. Olen yrittänyt tartuttaa asennettani kavereihini, vaihtelevalla menestyksellä 😀 Tykkään höpsötellä kavereitteni kanssa, sillä silloin ainakin saan nauraa ja paljon. Lukiossa en viihtyisi läheskään yhtä hyvin mikäli en olisi tutustunut siellä moniin ihaniin ihmisiin, joista kaveripiirin nykyään koostuu.

  Lukemisesta olen pitänyt siitä lähtien kun opin lukemaan, ja osoittauduin heti varsinaiseksi lukutoukaksi joka viihtyi nenä kiinni kirjassa. Nykyään en enää lue yhtä aktiivisesti kuin pienenä, mutta lukeminen on silti tärkeä harrastus minulle – mikään ei rentouta yhtä hyvin kuin hyvään kirjaan uppoutuminen. Fantasia kolahtaa erityisen hyvin.

  Olen myös leffafriikki. Vain kauhuelokuvista en kauheasti pidä, mutta muuten melkein kaikki menee. Tyksin eniten musikaaleista, piirretyistä, draamakomedioista ja toiminnastakin. Plussaa siitä, jos leffassa on kiinnostava juoni ja hyvin luodut hahmot. En kauheasti arvosta sitä, että elokuvissa käytetään samoja tylsiä kaavoja ja niitä perinteisiä hahmotyyppejä. Voisi luulla että omaperäistä jälkeäkin saadaan aikaan.

  Rakastan musiikkia vaikken osaa soittaa yhtään mitään, laulamisesta nyt puhumattakaan. Musiikin kuuntelu on minulle tärkeää, sillä musiikin kautta voi tuntea niin paljon. Pienikin biisi voi tuntua elämää suuremmalta. Musiikki luo tunnelmaa laidasta laitaan, se siinä on kai mahtavinta. Musiikkimakuani voi stalkata allekirjoituksestani löytyvästä linkistä, joka vie Last.fm-profiiliini.

  Kirjoittaminen on se minun juttuni ja olen todella onnellinen, että edes tajusin sen. Olen pitänyt itseäni niin keskinkertaisena tapauksena, että oli oikeasti niin helpottavaa tajuta että hei, tästä mä nautin ja tää on kivaa ja hei, mä saatan jopa olla hyvä tässä! Kirjoittelen enimmäkseen foorumeille ja päiväkirjaani (epäsäännöllisen säännöllisesti), mutta viime aikoina olen myös innostunut ihan fiktion vääntämisestä. Ongelmana on vain se, että päässäni kuhisee ihan kiitettävä määrä ideoita, mutta niiden saaminen paperille on vähän vaikeampi juttu. Mutta kyllä minä saan jonain päivänä kokonaisen tarinan valmiiksi, kunhan vain näen vaivaa 🙂

  Kivoja asioita ovat ehdottomasti Tim Burtonin elokuvat, Disneyn klassikkopiirretyt, One Piece, Supernatural, Pirates of the Caribbean, Harry Potter (ne kirjat, ei ne elokuvat), Pixar, Luupäät-sarjakuva, Gary Oldman sekä läppärini, jolle olen antanut nimen Ernesto (kamoon, kuka nyt ei nimeäisi tavaroitaan? :D).

  …ja nyt tästä tuli näin pitkä esittely, eikä tätä edes lue kukaan, hoh hoh.

  #92278
  Tiger Claw
  Member

  Jesh. Olen Tiger Claw, tyttö ja 16 vuotta vanha. Asun Savonlinnassa. Luonteeltani olen pohdiskeleva ja herkkä, olen myös hieman isosiskomainen tyyppi sekä ns. "kiltti tyttö" (en käytä päihteitä, viihdyn perheeni parissa, pärjään hyvin koulussa jne. jne. jne.). Pikkuisena olin vähän toista maata, olin päiväkotikiusattu ja tappelin usein poikien kanssa. Kaipa olen nyt niin kiltti, koska sain pienempänä riehuttua kaikki riehumiseni. Osaan kuunnella ja kannustaa ystäviäni ja otan toiset huomioon; siinä ovat parhaat puoleni. Huonoimmat taas ovat a) se, että pidän herkästi kaikki ahdistavat asiat sisälläni, b) netinkäyttöni ei aina pysy hallinnassa, c) olen välillä tavattoman ujo ja antisosiaalinen ja d) minulla kestää välillä ennen kuin ryhdyn toimeen, oli kyse sitten kesätyön etsimisestä tai kokeisiin lukemisesta. Haluan kovasti tulla rohkeammaksi ja "vahvemmaksi" ihmiseksi.

  Niin kuin profiilistani näkee, harrastan mm. AMVtä, sarjiskerhoa, cosplayta, käppäilyä, piirtämistä ja kirjoittamista. Olen melkoisen luova tyyppi ja hyödynnän sitä harrastuksissani. Rakastan cosplayta, mutten ole kovin kummoinen ompelija (vihaan kaavojen tekemistä!). Pukuja olen tehnyt lähemmäs kymmenen ja määrä kasvaa koko ajan (nyt tekeillä ovat Axis Powers Hetalian Ukraina sekä Vocaloidien Kaito). Kirjoittamisesta olen pitänyt suurin piirtein siitä asti kun opin lukemaan ja kirjoittamaan. Kirjoitan tätä nykyä vain kouluaineita (hah) sekä fanficcejä, lähinnä Hetaliasta. Joskus pari vuotta sitten kirjoitin ihan hillittömästi One Piece -ficcejä, mutta se jäi kun tajusin miten Mary-Suemainen keksimäni hahmo olikaan. Piirtäminen on myös mukavaa hommaa, ellei lasketa niitä ajoittaisia emmieossaa-angstikohtauksia, joiden aikana tekisi mieli silputa kaikki omat tuotokset ja mennä deviantARTiin tuijottamaan muiden tekemiä upeita kuvia.

  Anime- ja mangaharrastukseni alkoi joskus viidennellä kun ostin ensimmäisen suomennetun Time Stranger Kyokon. Ahmin Kyoko-pokkarit useampaan kertaan, tuhersin vihkoni täyteen isosilmäisiä tyttösiä ja tutustuin myös muihin manga- ja animesarjoihin. Kyoko oli siis ensimmäinen mangasarjani, animeista ensimmäiseni (jos näitä TV:stä tulleita lastenohjelmia ei lasketa) olivat Hopeanuoli (leikkaamaton versio), Tokyo Mew Mew ja Sailor Moon. Eli aloitin melko shoujoisesti. Kuudennella sitten tutustuin kavereiden kautta One Pieceen, ja se oli menoa se. One Piece ja Kyoko ovat vieläkin osa lempisarjojeni joukkoa, joka on vuosien varrella kasvanut huomattavasti. Tällä hetkellä suosikkejani ovat noiden lisäksi ainakin Hetalia (<3), Yotsuba&!, Kuroshitsuji, Gurren Lagann ja Fruits Basket.

  #92308
  Shoe
  Member

  Jospa nyt minäkin sitten..

  Eli – mikäli joku ei ole vielä tajunnut – olen Shoe, 17-vuotias tytöntyllerö Kalajoki-nimisestä pöpilästä.
  Luonteeltani olen aika hiljainen, mikä riippuu enemmän kuitenkin seurasta. Olen kuitenkin aika ujoa sorttia, siksi niin vähän omistan kullanarvoisia ystäviä. Suutun aika helposti ja sen kyllä huomaa, ainakin kotona. Olen vähän pitkävihaista sorttia, mikä ärsyttää minuakin suunnattomasti. Olen kavereiden seurassa yleensä se, joka nk. tossun alla. En uskalla sanoa kenellekään mitä oikeasti ajattelen, sillä tiedän, että siitä koituu vain hankaluuksia, siksi saatan ollakin niin norsunperse. Niin joo, kiroilenkin paljon..

  Ja mitäs meikä harrastaa? Niin, se on vähän mysteeri minullekin, en näet harrasta mitään kerhoilua tai mitään muutakaan sellaista. Minulla on vain mangani ja piirustuspeippörit jotka luokittelen harrastuksekseni. Niin, on sellainenkin tosiasia, että katson enemmän animea kuin luen mangaa. Pelailen myös jonkin verran Pleikkaa, pääasiassa Onimushaa ja FF VI: Dirge of Gerberusta.

  Niin ja sitten se olellisin; mitä meikä lukee ja tuijottelee. No, en nyt sanoisi oleellisin, mutta nyt vain kävi näin. Eli minä ostan pääasiassa suomennettuja sarjoja, joten eipä ole älyttömän laajaa kokoelmaa minullakaan. Tällä hetkellä kerään sarjoja, jotka ovat Meitantei Conan ja One Piece. Netistä taas seuraan pääasiassa kuitenkin vain Gintamaa.

  Pukeudun aika mustansävytteisesti. Eips muuta.

  #92344
  Aya-chan
  Member

  Hey, minä olen siis aya-chan. 14-vuotias rääpäle Helsingistä. Suomen pääkaupungista siis.. MUAHAH! Minua saatettaisiin pitää ihq-kaupunkilaistollona. Niin ei kuitenkaan ole! Nerouteni ylittää kaikki inhimilliset esteet! Ahahah! Kumartakaa minua, maailman hallitsijaa! *itserakasta naurua*

  Siispä luoneeltani olen yleensä humoristinen, nerokas, sekä itserakkaaksikin haukkuvat (wtf ?D). Nerokas.. onko se edes luonteenpiirre..? Eipä taida, noh loppujen lopuksi olen järkevä ja asiallinen tyyppi, enkä todellakaan tälläinen lälläri, mitä sangatsulassa olen. Onhan minulta toki niitä älyllisempiäkin viestejä jonkin verran. Mustavalkoisella touhulla siis mennään. Minussa on ikään kuin kaksi persoona. Toinen naurava ja sekopäinen, toinen kylmän asiallinen, sekä paikoin angstaava. Useimmiten käyttäydyn kuitenkin tilanteen mukaan, joten luonteeni saattaa vaihdella hyvinkin tiuhaan eri tilanne-yhteydestä johtuen. Osaan kaikesta huolimatta kuitenkin nauraa itselleni, yhtä lailla kun nauran muillekkin.

  Harrastuksiini kuuluu PALJON urheilua. Kokeilen aina kaikkia uusia liikuntamuotoja ja haluan kovasti tulla vahvemmaksi ja kehittää fyysistä minääni. En vain voi olla liikkumatta.. Saattaa kuulostaa hullulta tai itserakkaalta uhoamiselta, mutta pohjimmiltani minä vain rakastan urheilua :3 Sitten harrastan myös piirtämistä. Tosissani piirtämisen aloitin vasta tänä vuonna (2009) joten pelkkä raakile olen siis. Aiemmin se oli vain sellaista töhertelyä. En minä kuitenkaan ihan huono ole. Voisi jopa sanoa, että minulla on lahjoja.. Luotan kykyihini, tiedän kyllä että osaan, kun vain yritän parhaani, enkä kuluta aikaa liikaa zoroiluun.

  Opiskelijana olen hyvin kunnianhimoinen, minun on oltava paras, ja niinhän minä olenkin X”D Noh.. itserakasta ehkä, mutta mitä sitä turhaan kieltämään tosiasioita.. Fakta on aina fakta.. ja tällä kertaa fakta on se, että minä hallitsen *itserakasta naurua*. Tavoittenani on pyrkiä erääseen maineikkaaseen lukioon ja valmistua sitten oikeustieteellisen kautta lakimiehksi tai asianajajaksi.

  Paha tapani on pilailla muiden kustannuksella. Toki heitän paljon läppää myös omalla kustannuksellani. Toivottavasti minusta ei nyt saada mitään varsinaisen ässhoolin käsitystä, mutta halua olla rehellinen. Kaikista ihmisen ominaispiirteistä eniten arvostan rehellisyyttä ja uskollisuutta. Näin yhteisvetona olen suhteellisen sosiaalinen ja nauravainen tyyppi, joka ei kuitenkaan menetä täysin kontrollia jutusta.

  Mangamakuni on shonen painotteinen. En minä itse asiassa muuta mangaa luekkaan.. En ikinä lue netistä mitään mangaa. Minusta se on jotenkin älytöntä. Mangapokkarin lukeminen on asia erikseen. Siinä on se tietty tunnelmansa samoin, kuten animessa jota myös ostelen, ja katselen. Muuten luen rikos- ja murhakirjoja ja aku ankkaa. Esim. ”wallander”, Remes,” Beck” ja Aghata Christien kirjat kuluvat suosikkeihini. Musiikki makuni painottuu laajalti rockkiin, punkkiin ja sellaiseen hieman rankempaankin rockkiin. Erityisesti j-rock kuuluu suosikkeihini. Ja tietenkin anime-rällätykset. Suomalainen musiikki on karseaa.. Oli se sitten rockkia tai mitä tahansa. Tv:tä en ikinä katso, ellei animen katsomista playstationilla oteta mukaan. Pelikoneesta puheen ollen pelitän myös paljon. Sly: konnakopla ja crash-pelit ovat kovia nimiä. Odotan myös innolla ensimmäisen naruto-pelin ostoa.

  Noh niin, siinäpä se. Tylsääkin tylsempi profiilikertomukseni.

  #92359
  Kuroii
  Member

  Pitää kai sitä nyt minunkin, että kaikki tietävät millainen pulliainen olen. |”D

  Eli mää olen 12v. (n. viikon päästä 13v.) tytteli aikalailla Keski-Suomesta. Eli siis olen kuudennella luokalla. Olen ihan okei koulussa, keskiarvo oli 8,5 : D Eli kai mää ihan ookoo oon. Oon aika pitkä, 170cm. Ai paino vai? Neidin painoa ei sovi kysyä! Ei sillä, että olisin lihava tai näin. Harrastuksiin kuuluu: Kuviskerho, japanin kieli, muutenkin kaikki mangan lukeminen ja animen kattominen, musiikin kuuntelu, ninjan leikkiminen, ficcien kirjoittaminen&lukeminen, kauniiden mangapoikien kuolaaminen ja SYÖMINEN. No ei sentään. Ainiin limpparin juonti täytynee lisätä myös harrastuksiin. Mitäs muuta.. Olen huulirasvaholisti. Siis laitan sitä aika paljon vaikka ei tarvisikaan : D Kjehkjeh. Okeiokei. Tykkään datailla (kukapa ei >8DD). Datailuni= Sangatsulla ja N.fi:ssä olemista, mesettäminen, animen kattelu ja mangan luku. Ja ainiin, myös youtube videoiden kattelu~~ Lempimangasarjoja en jaksa ruveta luettemaan, mutta luen pääasiassa shounenia ja shoujoa. Että niin! Tykkään taidekirjoista. Sitten tykkään lukea japanilaisia muoti- ja nuortenlehtiä, vaikka en tajuakkaan mitään. 8DD Ei haittaa~! Telkusta katson Mentalistia, Hulluja Japanilaisia, Kahjoja Ninjoja ja Kill Armania. Että tsilleen. Tykkään kaikista söpöistä ja herttaisista asioista. Japanilaisista herkuista tulee ensimmäisenä mieleen pockyt ja ramune~ Namm. <3 Tykkään pelata Nintendo DS:llä kaikenlaisia pelejä, lemppareihin kuuluu Pokémon, Kingdom Hearts, Bleach ja Animal Crossing. Heikkouteni ovat kauniit mangapojat, toisin sanoet bishiet. Sulan <3 Okei, tais mennä ööveriks, mut non mulle silmäkarkkia. o// ~

  Kiiddi, jos jaksoitte lukea ton loppuun. : D Tosta saa aika hyvin selville millanen heppu mää ooleen. ://DD

  #92393
  Monninen
  Member

  Tere kaikille! 8D

  Joo elikkäs meikä Monni on Etelä-Suomesta, Lohjalta~. Oikealta nimeltä meikä on Marjo. Asustelen 3 kerroksisessa paritalossa~
  Mä oon 14-vuotias ja vähän päälle 160 cm pitkä. Koulu mulla menee hyvin ja silleen~ keskiarvo suunnilleen 8.9.
  Mun harrastuksiin kuuluu: Nokkahuilun ja oboen soittaminen, karate, kuvis (kuvataide koulu) ja musiikin teoria.
  Vapaa-ajalla mä enemmänki oon koneella, pelailen jotain ja siten teen käsitöitä.
  Wiilläkin mä yleensä pelaan vähän kaikkean. Useimiten One Piece unlimited cruise 1 ja 2 tai sitten jotain Guitar hero hommeleita (expertillä vetelen)

  Koulukiusatu olen ollut~ enpäs ole enään~ minä pahis pistin niiltä jauhot suhun ja kävin sanoo opelle. 8D
  Mutta juu! Mä oon huumorin tajuinen, villi (kaverit sanoo että ihan AD/HD XDD), energinen, suorasanainen ja itsevarma otus. 8DDD Mua ei mitkään haukkumiset yms. liikuta yhtään. Enemmänkin nauran päälle tai sanon takaisin. Yleensä katson silleen huvittuneesti takisin ja nauran päälle XD Heitän läppää tosi usein ja mä on oikeesti yli optimisti. Mä löydän aina kaikesta jotain positiivista. Oli se kuinka kauhee tai negativinen asia tahansa.
  Kaverit sanoo et mä oon välillä vähän väkivaltainen, ku aina jos te tekee/sanoo jotain tyhmää nii saatan kumauttaa käsivarteen… XD joo ei kiva tiiän. Mulla on myös hyvä mielikuvitus.

  Mua luullan toooooosi usein osiksi erimaalaiseksi, koska mulla on nii tummat hiukset (melkeimpä mustat) ja tumma iho. Mutta mä oon oikeesti ihan suomalainen 8DD Se on oikeastaan aika hauskaa XD
  Sitte mua kans luullaan sillontällöin pojaksi, koska mun hiukset on niin lyhyet ja kai mun kasvonpiirteetkin on vähän poikamaset?

  Mutta joo. Muhun pätee hyvin semmonen lause ku "jos nauru pidentää ikää, ette pääse musta ikinä eroon"
  Nauran ihan törkeen paljon. Mä repeilen melkeen kaikelle… XD Mut joo…. siinä oli mun jaaritukset itestäni 8DD

  #92431

  JEBBAAAAAAGH!! Tännekin pitäs varmaan jotain pulista… 8DD

  Elikkä oon tämmönen baka tylleröjäbä! Asun Ristijärvellä joka on pieni kyläpahanen ja täällä on järvi joka näyttää ristiltä! XDD Jotain 160 senttii… Ja mua kututaan täällä ihan omalla nimellä eli se tavallinen perusnimi Anni josta kylläkin pidän mutta netissä kutsutaa japan-angeliksi, Jaappaniksi, Japaniksi sekä Narutoksi~~ Tämmönen pulleroinen pulliainen joka rakastaa PULLAAAAAAGH!! Son mulle henki ja elämä!! Niin kuin Narutokin!! 8D Niin monelle on varmaan tullu selväksi että rakastan Narutoa… Ja siitä paritusta SasuNaru ja kaikkii niitä mössä Naruto on uke! XDDD
  Harrastan laulamista! Khyllä mun ääni on ihan hyvä muttei NIIN hyvä! Olin bändissä mutta erosin koska tajusin mönkälaisii ne pulliaiset oli. Pissiksie ja itteään ajattelevii nynnyjä vaan!! XDD Ja tykkään datailla himona koska netissä ne kaikki hyvät kaverit on! Kyllä niitä täälläkin on mutta kaikki niin erilaisii kuin mää! 8D Ja pelaan pleikkaria. Sly on lempppari pelini ja tykkään laulaa SingStaria. 8D
  Ja oon hieman syrjitty. Jos tyypit näkee parempaa niin ne menee sinne ja mää jään yksin seisomaan ja säätämään. Ja mää oon melkein ainut joka säätää ja oon siinä erilainen. Kaikki aina häpee mua ja mää vaan jatkan. Ehkä mua siks inhotaan. 8DDD Mut ihasama! On niitä hyviäkin hetkiä. 8D Ja sitten kärsin joskus kiusaamisesta mut sanon takasin ja jos ne ei lopeta hakkaan ne. Kirjaimellisesti. XDDD
  Ja oon vapaa ajalla usein yksin. Mötä nyt mesessä puhun! 8D Mutta mää viihdyn yksin dataillen. Ja mesessä oon hirveen erilainen kuin täällä ja täällä homessa. Saatan olla tylsä mutta emmää sitä oo. Riehun päättömästi ja juoksen joka paikkaan etsien kovia haasteita!! Ja siks mottoni ovatkin: Ilman kunnon haasteita elämä on tyhmää ja I`M THE NEXT HOKAGE!! Nih… Son mun unelma. Tulla Hokageksi ja samalla mua kunnioitettais ja mut hyväksyttäis! 8D

  Eiköhän tossa jotain tietoa oo… Melkosta bakaa jauhaamista mut ihasama-ttebayo!! 8D

  // niin ja mulla on rillit ja oli raudat mutta vasta poistettiin! Rillit iteasiassa käy mulle joten emmää mötään niitä häpee!! 8DDD En kyllä muutenkaan häpee mötään… XDD Ja sanon asiat suoraan. Vaikka mun jauhaminen ei viisaalta kuulostakaan niin khyllä mää jotakin sentään sanon! Ja jos pitää tapella niin ei kun rähinäks!! 8""DDDD

  #92477
  Cloud_
  Member

  Voisi kai sitä tännekin jotain kirjoittaa..

  Nimeä en taida kertoa, mutta kyllä muutamat sen tietävätkin. Olen syntynyt 31.1.1995 Seinäjoen keskussairaalassa. En tiedä siitä ajasta muuta kuin sen, että oli kuulemma talven kylmin päivä kun synnyin. Ei asuttu silloin Seinäjoella, mutta monen mutkan kautta tänne sitten lopulta päädyttiin. Muuttaminen on siis aika tuttu juttu. En pidä siitä, että pitää jättää ihmisiä taakse, kun pidin sitä hyvänä elämänä. Siinä kai on syy siihen, miksen nykyään haluaisi päästää ihmisiä lähelleni. Juu, en ole mikään järjettömän sosiaalinen ihminen. Ennen olin, mutten enää. Muutenkin elämä on kääntynyt ihan päälaelleen.
  Siinä missä ennen olin iloinen ja äärimmäisen lempeä persoona, olen nykyään paljon.. Sanotaan vaikka, kylmempi persoona. En tahdo kertoa ihmisille (paria poikkeusta lukuun ottamatta) mitään tuntemuksistani tai siitä tuskasta mikä sisälläni on.

  Nyt kun tuo tuska tuli mainittua, voinen kertoa että se on erittäin tuttu sana minulle, ainakin nykyään. Ahdistuskohtauksissa ei ole mitään muuta uutta, kuin että ne tuntuvat vain pahenevan jatkuvasti. Henkisen kivun lisäksi on aika paljon tuota fyysistä kipua. Kädet on varmaan ainut kestävä osa kehostani, polvet ehdottomasti heikoin. Heh, ihan lääkärin sanoin "alaselässäsi on mutka, mutta ei se haittaa kuin vasta vanhempana aikuisena". Jaa, olenko nyt sitten aikuinen, mitäh? Polvet vielä kestää, mutta on varmasti aika helppo kuvitellakin, miten hyvin selkäsärky tuntuu. Auttaahan siihen lääkkeet, muttei ne selkää suorista. Kipu kyllä katoaa. Hetkeksi.

  Ulkonäöstä mainittakoon sen verran, että se on aihe jota inhoan. Meni varmaan puolivuotta, ennenkuin sopeuduin siihen tosiasiaan, etten kasva tämän pidemmäksi, en vaikka pituusennuste oli enemmän. Ihan kivahan se sillain on, mahdun ainakin jokaiseen autoon ja huvipuistolaitteeseen. En ole liian pitkä enkä liian lyhyt :3 Pituus on siis 165cm. Hiuksiani inhoan enemmän kuin mitään muuta kehossani D: Ainoastaan kesällä nuo on kivat, kun niihin tulee itsestään vaaleita raitoja. Ei tarvi värjätä.. Silmien väristä sen verran, että ne on eriväriset. Toinen vihertävä ja toinen sininen.. nyt ne tosin alkaa pikkuhiljaa tasoittua samanvärisiksi, jännää seurata tuleeko niistä ihan kokonaan samanväriset vai ei 😀
  Pidän yleensä vain tummia vaatteita, kesällä tosin on pakko tehdä poikkeus. Kai se vain on niin, että mustaan väriin on kivaa kietoutua, onhan se sentään suruväri. Koruja minulla harvemmin on, en voi niitä kauheasti pitää, on sen verran paha nikkeliallergia.

  Ja luonne.. Miten sitä nyt kuvaisi. Lainataan sitten vaikka kaverin lausahdusta: "Koulussa sua pidetään kylmänä ja hiljaisena ihmisenä, mutta sit näin vapaa-ajalla susta kyllä huomaa, että sä voisit tehdä ihan mitä tahansa! :D" Tuo on kyllä täysin totta. ..Itsensä kehuminen ei ole kovin hauskaa, mutta.. Ymmärrän muita ihmisiä hyvin, ja osaan katsoa asioita muiden näkökulmasta. Se sitten taas on johtanut siihen, että en oikein osaa ajatella sitä omaa parastani ja elää omaa elämääni kuten haluaisin. Kerron kyllä ihan varmasti oman mielipiteeni suoraan ja rehellisesti, en halua mielistellä ihmisiä.
  Ja luonteenlujuudesta kaiketi kertoo seuraavakin jotain: Olen yrittänyt itsemurhaa vakavissani kahdesti. Ensimmäinen kerta olisi onnistunut, mutta jos ihan rehellisiä ollaan, kunnioitan ja rakastan elämää sen verran, etten kovin herkästi kyllä olisi itseäni tappamassa. Koska tiedän, etten saisi tätä elämää enää takaisin, en vaikka haluaisinkin. Ja tiedän, että itsemurha on yksi itsekkäimmistä teoista, joita ihminen voi tehdä. Enkä ole itsekäs persoona. Vaikka itsemurha saattaisi antaa minulle rauhan ja vapauden, niin entäs ne ihmiset, jotka oikeasti minusta välittävät? En halua sysätä heille mitään taakkaa, enkä varsinkaan minkäänlaista surua. Ja olen liian kiinnostunut tietämään, millainen elämäni on vaikka vuoden päästä, en siis voisi tappaa itseäni.

  Musiikkimaku: Rakastan rockia, metallia ja osittain poppia, mutta en kuitenkaan osaa koskaan kertoa, mistä musiikista oikeastaan pidän. Koska kaikissa on aina toisinaan jotain mätää, ja tarvitsen tiettyä musiikkia tietylle mielentilalle.. Mutta mutta, esimerkiksi Bullet for my Valentine on ihana bändi, samoin Nevada Tan, Three Days Grace ja esimerkiksi Nightwish, poppia ja muuta ihmeellistä bilemusaa kuuntelen oikeastaan vain radiosta..

  Tästä tuli taas liian pitkä viesti >’D Ja tylsä, sorry~

  #92480
  Rock Neko
  Member

  Hurr, tykkään kertoa itsestäni joten here we come! jos kukaan nyt edes tätä kehtaisi lukea…

  Juu moi, olen 14-vuotias (pian tosin 15) tyttö täältä Etelä-Savosta, samasta kaupungista kuin ihkumahti Coca-Cola-Olli. Oikea nimeni on tullut selväksi vain niille joilla on meseni/ovat facebook-kavereitani. 😀 Ikäisekseni olen melko lyhyt, tosin pidempi kuin isosiskoni, mutta silti lyhyempi kuin pikkuveljeni (ristiriitaista, vai?). Minussa on itseasiassa vähintään kaksi persoonaa: se ulospäin hiljainen, ujo ja vähän pelokaskin, jokseenkin myös angsti, tavallinen naapurintyttö, jota kaikki katsovat vähän oudosti. Toinen persoona on sitten se äänekäs, kavereiden kanssa hihhuloiva ja koulun käytävillä huuteleva Japani-friikki, joka ei muka osaa puhua muusta kuin lempiasioistaan, pyh! Saatte arvata kumpaa persoonaa tapaa enemmän… Ainiin, tietenkin on myös se puoli, joka esittää vahvempaa kuin on ja nolaa muiden lisäksi myös itsensä. Netissä olen paljon sosiaalisempi kuin oikeassa elämässä. …ja varmasti myös mukavampikin.

  Harrastan "virallisesti" vain kuvataidekoulua, jossa on harvinaista jos puhun muulle kuin kaverilleni tai opettajalle. Olen ollut kaveriporukassa päiväkodista lähtien se, joka tykkää oikeasti piirtää. Tosin vasta mangan löydettyäni tajusin, että piirtäminen voisi oikeasti olla "se jokin", jota myös tulevaisuudeksi kutsutaan. Kirjoitan myös jonkin verran, tosin en kunnon tarinoita tai edes fanficcejä, vaan jonkinlaisia lauluja ja runoja. Niihin puran ajatuksiani, ja luultavasti olen ainut joka niitä ikinä tulee lukemaan. Musiikkia kuuntelen aika paljon, ja laidasta laitaan. Eniten pidän kuitenkin alternativesta ja suomiräpistä. Tosin ei välttämättä se genre, vaan ne sanat ja se melodia. Ah, koneellakin istun liikaa, ainakin perheeni mielestä. Täällä vaan on niin helppo ja kivaa olla, kun on samanlaisia ihmisiä kuin itse. Videopelitkin on yksi mielenkiinnonkohde. Tosin en voisi (vielä) sanoakaan, että tiedän niistä muka paljon, kun pelailen vain psykoottisesti Kingdom Heartseja ja jotain randomeja Crasheja, Karvisia ja sellaisia. Mutta juuri tuollaisista KH:n tyylisistä roolipeleistä tykkään, joissa saa hakata ja taistella ja sillai. Toimintaa!! Valokuvauksesta tyksin myös. Jos vain saisin kunnon kameran…

  Ulkonäöstä sen verran, että hiuksista tykätään kysellä. "Onks tää sun oma väri?" "Ootsiä värjänny hiukset?" "Onpas sulla paksu, vahva tukka!" Ja kyllä, oma väri on ja en, en ole värjännyt. Mitä niin kummaa on jossain tummanruskeissa hiuksissa?! Ja ulkonäkö on myös se asia, josta minua on kiusattu koko pienen elämäni ajan. Ei tosin niin pahasti, että kaikki kaverit olisivat kaikonneet. Jos näette minut livenä, voitte valita kummalla puolella olette: kuulutko niihin, jotka eivät välitä, vai niihin joista on niiiiiiiin hemmetin hirveää olla sellaisen vieressä jolla on vähän normaalia tummemmat ja pidemmät ihokarvat. Niin.
  Ja ulkonäköhän oli se tärkein asia ihmisessä, khyllä vaan. En meikkaa, huulirasvaa kulutan enemmän kuin kaverini meikkejä. (Hohoo, aika hyvin sanottu! Äläkä Candy Kitty naura siellä!)

  Pukeutumistyylini on aina ollut aika… persoonallista. Tummat värit ovat ottaneet vallan yläasteella, mutta kyllä minä väreistäkin pidän. Suosin aika paljon mustaa pinkin/vaaleanpunaisen, vaaleanvihreän, punaisen ja valkoisen kanssa. Harmaita vaatteitta minulla on joskus ala-asteella ollut enemmän kuin laki sallii, mutta nyt on vähemmän. Ja mitä sitten, harmaa on kiva väri. Ruudut ja raidat ovat rakkaus ja t-paidat kanssa. Ahh, printtipaidat!!~

  Ja juu, silmälasit löytyvät. Sain ne kun siirryin ylä-asteelle, elikkäs noin puolitoista vuotta sitten. Ne ovat tosin jo hajoamispisteessä ja sitä paitsi aina likaiset. Käytän niitä vain koulussa ja kaupungilla ja silloin kun katson telkkaria krhm, siis pelaan. Telkkaria katson vain jos tulee joku leffa tai DVD:ltä. Ainiin, Simpsoneita katson satunnaisesti ja Monkia joka lauantai. Hauskoja kotivideoitakin juu.

  En oikeastaan välitä muiden mielipiteistä. Olen tällainen omissa maailmoissaan oleva, alati paremmasta maailmasta haaveileva, yksinäinen Japanista kiinnostunut kapinallinen poikatyttö. Hitto, tuo viimeinen lause oli kuin tiivistelmä koko ylemmästä höskästä! Kiitos kuitenkin, jos luit koko jupakan.~<3

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 64 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.