sangatsulaisten omat one piece hahmot

Home Forums Piirtäminen sangatsulaisten omat one piece hahmot

 • This topic has 3 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #112635
  dbz dbz
  Member

  "Himputti ku on typerä nimi aargh." Höm höm, joo elikkä kirjottakaa tietoa (esim: aseet, nimi. pituus, sukupuoli tms.) itse keksimästäsi one piece hahmosta ja jos vaan mahdollista niin kuvakin saa putkahtaa viestiisi.
  !HUOM!

  Vain sinun itse keksimäsi hahmot saavat esiintyä viesteissäsi.

  Ja muuten jos kysinen hahmo on syönyt pirunmarjan 😈 lisää sekin ja mikä sen vaikutus on.

  #115052
  zoka
  Member

  nimi: John (Alkupräinen nimi, Kezah. Hylkäsi nimensä karattuuan kotoa ja käyttää nimeä jonka sai pikkusiskoltaan tämän luultua Johnia tavalliseksi kulkukissaksi.)
  sukupuoli: mies
  ikä: 18
  pituus: …173cm =d
  pirunmarja: kissakissa marja
  aseet: ei yleensä käytä aseita

  ulkonäkö: (ihmismuoto) kulmikas pää, pitkänomainen leuka. musta irokeesi. kasvoilla pitkä arpi ylhäältä oikealta puolelta otsalta alas vasemmalle puolelle leukaan. oikean puoleisessa korvassa rengas ja kolme nappikorvista. vasemman puolen korvassa kaksi nappikorvista. hyvin laiha. ruipelosta olemuksesta huolimatta hyvin vahva fyysisesti.
  (ihmiseläinmuoto) kissan korvat, viikset, kynnet
  ja häntä. silmän pupillit muuttuvat kissa viirusilmiksi ja ihosta tulee harmaa ja karvahtava. kissan kulmahampaat tulevat näkyviin toisinaan huulen alta saaden Johnin näyttämään vampyyriltä.
  (eläinmuoto) Tummanharmaa kissa.

  vaatteet: pitkä musta korkeakauluksinen ja pitkähihainen takki, joka ulottuu maahan saakka. mustat puolipulttuiset housut, joissa on valkoinen vyö. mustat maiharit. kaulassa valkoinen kaulapanta jossa lukee John (sai sen tätä nykyä kuolleelta pikkusiskoltaan ja pitää sitä aarteenaan) eläinmuodossa huhtoo pelkissä housuissa.

  luonne:todella laiska ja löytyy usein jostain välttelemästä työtä tai nukkumasta. vaikuttaa välinpitämättömältä, mutta on todellisuudessa vastuuntuntoinen ja huolehtivainen. viihtyy paremmin eläin- tai ihmiseläinmuodossaan.
  Puhuu todella vähän eikä koskaan avaudu kenellekkään.

  kyvyt: Hyvä pimeänäkö ja nopea jaloistaan.
  taistelutaidot: osaa useita itsepuolustuslajeja. taistelee useimmiten ihmiseläinmuodossaan.

  tavoite: löytää se ilkeämielinen tyyppi, joka tappoi hänen pikkusiskonsa ja listiä sen.

  menneisyys: Löysi lapsena pirunmarjan kaverinsa Takashin kanssa ja päättivät maistaa tietämättä, mitä olivat syömässä. Takashin oli tarkoitus haukata ensin, mutta jänisti joten John söi ekan haukun. Kaikkihan tietävät kuinka kävi. Kyseinen pirunmarja oli jonkinnäköinen kissa-marja, joten Johnista tuli kissaihminen. kun Johnin isä sai tietää hän yritti tappaa Johnin demonikissana, mistä johtuu arpi kasvoissa. John karkasi kotoa ja alkoi oleskella kulkukissana vanhan talonsa liepeillä. Johnin pikkusisko löysi hänet ja nimesi hänet Johniksi ja teki hänelle kaulapannan. Takashi ei halunnut kääntää selkäänsä ystävälleen, joten hän joutui myös kylänsä vihaamaksi. puoli vuotta tämän jälkeen ilkeämieliset piraatit tuli kaupunkiin ja tappoivat Johnin pikkusiskon. ja nyt John yrittää löytää ne piraatit kostaakseen pikkusiskonsa kuoleman. Takashi roikkuu tietysti ystävänsä rinnalla hinnalla millä hyvänsä.

  et semmosta… =d

  Edit: Hieman jouduin editoimaan tätäkin shaissea… <_____<
  Juu, toinenkin hahmo astui messiin, Takashi. (John kutsuu häntä kyllä Jasoniksi… Don’t ask don’t tell, miesten välisiä bisneksiä…)

  Anyways, Takashista en laittanut kummempia esittelyjä… Olen vain niin laiska, okei~ XD

  Mutta nyt on sitten kuviakin hahmosistani:
  John ilman takkiaan
  Ja takin kanssa
  John ihmiseläinmuodossaan
  …Toistamiseen

  John sekä Takashi
  Chibi Takashi ynnä John kissana

  John isosiskoni piirtämänä~ =D Ei varmaan pahastu jos tänne linkkaan… =d

  #123172
  Mikila
  Participant

  Ei mutta tässähän kiva aihe! 😀 Tässä tulee, ei kopsita!

  Nimi: Nora (ei sukunimeä)
  Sukupuoli: Nainen
  Ikä: Vaihtelee ihan siitä, mihin one shotit joissa häntä sivuhahmona käytän sijoittuvat. Yleensä 15 ja 17 välillä
  Ulkonäkö: Lyhyt, tummansiniset silmät ja kirkkaanpunaiset hiukset. Ei erityisempiä tuntomerkkejä
  Voimat/kyvyt: Osaa lähitaistelua, mutta käyttää yleensä pirunmarjaansa (Dino Dino marja, mallia lentolisko. Osaa siis lentää. Lentoliskohahmossa noin kaksi kertaa "Haukka" Pell:in kokoinen. Tummansininen)

  Luonne: Vilkas, hieman Luffyn tapanen keppostelija, jää toisinaan kiinni, toisinaan ei. Tykkää sysätä syyt muiden niskoille kepposistaan ja käy jatkuvasti erään tietyn OP hahmon hermoille. Luonne hieman ailahtelevainen johtuen osittain hänen hiukan synkästä menneisyydestään.

  Menneisyys: Jäi viisivuotiaana orvoksi ja eli vuoden verran kadulla kunnes tapasi vallankumousarmeijan johtavan lääkärin oppipojan. Erinäisten tapahtumien kautta heistä tuli ystäviä ja Nora liittyi vallankumousarmeijaan.

  Pitää: Edellä mainitusta kaksikosta ja heidän kiusaamisestaan, Robinista, Dragonista, Luffysta ja ystävänpäivästä.

  Ei pidä: Luffysta, merivoimista ja hallituksesta

  Muuta: Nora löytyy muutamasta one shotistani fanfiction.netistä (kaikki englanniksi.) Näissä on kaikissa spoilereita suomen tahtiin lukijoille, joten omalla vastuulla sitten.

  Linkkejä näihin one shotteihin siltävaralta, että joku kiinnostuu:

  http://www.fanfiction.net/s/6747916/1/The_Best_Valentines_Day_Ever

  http://www.fanfiction.net/s/7198388/1/Humiliating

  http://www.fanfiction.net/s/7667740/1/Christmas

  Ne ovat tässä julkaisujärjestyksessä

  #124163
  zoka
  Member

  Hitto, mitä shaissea oli tullut kirjoiteltua Johnista… Päivitin tietoja HIEMAN ja nyt on ihan kuviakin~ …Ihan vain tiedoksi… jos jotakuta kiinnostaa~ ._______.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.