SAW

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat SAW

 • This topic has 4 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #51680
  Deserax
  Member

  Olen nähnyt kaksi ensimmäistä osaa tästä elokuvasta ja pidin niistä. Täällä voitte kertoa SAW- elokuvista

  #51718
  The Vegito
  Member

  Olen nähnyt ja omistankin kaikki viisi tähän mennessä tehtyä elokuvaa.
  Itse pidin aivan hemmetin paljon jokaisesta, vaikkakin usean tuntemani henkilön mielestä elokuvat ovat vain järjetöntä kidutusta.
  SPOILER! Kolmannnen osan lopussa Jigsawin kuoltua ihmettelin suuresti, miten tästä vielä kolme elokuvaa pitäisi saada aikaan, mutta takaumia ja uusia avustajiahan niihin oli tietenkin tungettu. Ja viides osa jäi sellaiseen kohtaan, että ei ole mikään mahdottomuus vielä sitä kuudettakin tehdä. SPOILER OHI!
  Itse pidän parhaimpina tähän mennessä osia II ja V vaikka muutkin olivat ihan loistavia ja nelosessa oli mukavana lisämateriaalina X-Japanin musiikkivideo leffaan.
  Nyt vain odottelen innolla tulevaa kuudetta osaa.

  #51765
  Deserax
  Member

  Olen muuten kuullut, että kuudes olisi viimeinen. Onkohan se totta?

  #60295

  Tykkään näistä elokuvista. Katon niitä aina ihan pokkana enkä pelkää kunnes alan miettii itteeni niitten raukkojen tilalle! Oon nähny 4 elokuvaa mutten vitosta. Ostetaan sitten kunhan halpenee! Kuka muuten on SAW vitosessa?????? Haluan pilata jännityksen! 😉

  #102385
  DonTrust
  Participant

  Nyt marmatan. Rakastan ensimmäistä elokuvaa aivan mielettömästi, se on aivan järjettömän nerokas ja ovela, mutta en pidä jatko-osista. Ne ovat mukaovelia ja pelkkää mässäilyä, se punainen lanka on kadonnut jonnekin. Siis hei- voit päättää, pelastatko tämän ihmisen hengen vai poltatko kuolleen lapsesi lelut. SIIS MITÄ? Onpas kyllä nyt NIIN paha juttu että apua, kuinka tästä selvitään? Ihan hirmuista henkistä kidutusta. Jatko-osat voisivat olla ihan hyviä jos ne eivät olisi nimenomaan Saw-elokuvia.
  Ja ihan totta hei, Saw 2- ei ollut kyllä mitään muuta kuin mukaoveluutta koko elokuva. Ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen elokuva, jossa lopulta selviää että hei, SPOILER! nämä asiat tapahtuvatkin eri aikaan kuin luulisi! Ja totta kai sen siinä kolmos-elokuvassa tietää, että Jigsaw aikoo tehdä ilkeän tempun Amandalle kun Amanda tekee omia vapauksiaan niiden ihmisten tappamisen kanssa.Yllätyn jos ihmiset eivät arvanneet sitä.

  Ja ne tappamisen syyt käyvät aina vain kämäisimmiksi. Olet täällä koska viihdyt enemmän kuolleiden kuin elävien ihmisten parissa. Mitä vee, nainen töikseen on kuolleiden kanssa tekemisissä. Onko tuo nyt sitten reilua? Ja siitä on hävinnyt se "en halua satuttaa itseäni, teen mitä vaan, jotta löytyisi toinen tapa"-meininki, joka loi koko pohjan ensimmäiselle elokuvalle. Saw 1:"Leikkaa jalkasi irti." "No en."
  Saw 3:"Revi lihaasi kiinnitetyt teräksiset renkaat irti." "Okei."
  Millainen Saw 1 olisi ollut, jos tyypit olisivat iloisina leikanneet jalkansa irti ensimmäisestä kehotuksesta ja lähteneet käppäilemään heti tilaisuuden tullen?
  Ei näin.
  Noh, tämä on vain oma mielipiteeni. Saattaisin pitää jatko-osista, jos ne eivät eläisi Sawin ja Jigsawin nimellä.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.