Se sattui (Fruits Basket)

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Se sattui (Fruits Basket)

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #88591
  Mikila
  Participant

  Joo elikkä tein tämmösen pienen FB-ficin, kun oli tylsää.

  Tekijä/Author: Mie tietysti, en mä tälle koneelle muita päästä. 😆
  Ikäraja/Rating: Sallittu kaikenikäisille, niihän täällä pitää olla.
  Paritus/Pairing: KyooXSaki, joskin ihan pienimuotoisesti.
  Päähenkilöt/Main chacraters: Saki Hanajima, Kyoo Sooma ja Megumi Hanajima.
  Disclaimer: Hahmot ei oo mun. (Hee, tää meinas unohtuu.)
  Muuta/Authors note: Juu mulla on surkee englanti, joten älkää ihmetelkö, jos tossa on jotain kirjotus virheitä. Spoilereita on pokkariin 14 asti. Sakista tais muuten tulla vähä OOC… ja ite pidän enemmän KyooXArisasta.

  Se sattui

  Yuki Sooma jakoi luokanedessä rooleja koulunäytelmään. Näytelmäksi oltiin valittu Tuhkimo. Kyoo Sooma sai prinssin osan ja Saki Hanajima Tuhkimon roolin.

  Kyoo ei ollut pitänyt siitä, miten roolit menivät. Hän oli jopa huutanut: ”Pelkkä Hanajima pääroolissa pilaa koko homman!”

  ….Ja se sattui.

  Saki ei antanut sen näkyä, mutta se satutti häntä. Se, ettei hänen uskottu osaavan näytellä Tuhkimoa. Tietenkin hänen mielestään se rooli olisi sopinut paremmin Toorulle, mutta hän oli myös jossain määrin iloinen siitä, että sai näytellä prinsessaa Kyoo Sooman rinnalla.

  Niin, Kyoo Sooman rinnalla.

  Saki oli jo pitkään pitänyt Kyoosta, muttei ollut kertonut tunteistaan. Siksi tämä satutti häntä syvästi.

  Hän ei antanut surunsa näkyä, eikä kukaan huomannut mitään.

  ——————————————————————————————————————————-

  Kotona koulun jälkeen Saki teki kaiken niin kuin ennenkin. Vasta illalla, kun hän oli menossa nukkumaan, Megumi Hanajima, hänen pikkuveljensä, tuli hänen huoneeseensa ja kysyi: ”Tapahtuiko koulussa tänään jotain?”

  Saki oli vain hymyillyt ja sanonut, ettei mitään ollut tapahtunut. Megumi oli palannut omaan huoneeseensa. Hän tiesi sisarensa valehtelevan, muttei halunut painostaa tätä. Kyllä hän kuuntelisi, jos Saki joskus puhuisi.

  Saki oli iloinen. Megumi oli huomannut hänen surunsa, kuten aina ennenkin.

  Ala-asteella ollessaan, ennen kuin hän oli tavannut Arisaa ja Toorua, hän oli harkinnut itsemurhaa.

  Mutta Megumi oli saanut hänet järkiinsä. Hän rakasti Megumia. Jos joku joskus uskaltaisikaan satuttaa hänen veljeään, tämä maksaisi kalliisti.

  Sillä se, että hän näkisi Megumin alamaissa, sattuisi kaikkein eniten.

  Se sattuisi.

  Mitäs piditte? Vai ettekö pitäneetkään? XD

  #89057
  Kawamaru
  Participant

  Ficci oli ihan hyvä, olit osannut kirjoittaa ficin hyvin "oikeaan", sarjan juoneen liitoksiin. Tunteet tulivat hyvin, tosin, ehkä liian tiivistetysti ilmi.

  Juoni pomppi hieman, eikä asioita ehditty käsitellä kunnolla, mikä jätti olon aika tyhjäksi. Ficci olisi voinut olla paljon pidempi, sillä kuvailu olisi auttanut ficciin runsaasti. Asiat pitäisi ehtiä käsitellä hitaammin: lukija ei ehkä ihan pysynyt kärryillä.

  Ficin voisi kuitenkin kuvitella olevan pätkä jotain pidempää, tai prologi. Ficciin voisi odottaa jatkoa, jos sen lopussa olisi teksti, joka viittaisi jatkoa. Jatkoa johonkin suurempaan, jännittävämpään tilanteeseen, joka juontuu juuri tästä ficistä.

  Kaiken kaikkiaan ficci oli mainio, jos se olisi osa jotain suurempaa kokonaisuutta. Ficin parantamiseksi voisit joko jatkaa sitä/tehdä siihen jatko-osan, tai oneshottina (=yksiosaisena) lisätä enemmän kuvailua ja selittää tilannetta paremmin.

  Tarkoitukseni ei ollut nyt lytätä tätä ficciä, vaan antaa rakentavaa palautetta. Toivottavasti et pistänyt pahaksesi ^^’

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.