Serranon perhe

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Serranon perhe

 • This topic has 14 voices and 16 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • Author
  Posts
 • #41230
  _kishu_
  Member

  Sarja kertoo 2 perheestä, joiden vanhemmat menevät naimisiin. Lapset rakastuilevat toisiinsa ja vahemmilla on kestämistä.
  Tämän idea on se että te ihmiset kommentoitte sarjasta, ja kerrotte miksi katsotte tai miksi ETTE katso, tätä ihanaa sarjaa!?

  Minun mielipiteeni on: Sarja on hulmaava, se vetää mukaan, näyttelijät ovat ihania varsinkin VÍCTOR-ELÌAS ja FRAN PEREA. Fran Perea on ihana laulaja ja näyttelijä….

  Voi sisältää myös juonipaljastuksia;)

  KOMMENTOIKAA HYVÄT IHMISET: )

  #41242
  Tooku2
  Member

  Katoin joskus hyvinkin innokkaasti. 8) Sit tuli tauko, into hiipu, sit se alko taas, ja… no, oli vähän tasapaksu olo, ja kahden vaiheilla, kattoako vaiko eikö. Ja sit katoin. Sit se vaipu taas unholaan ja toissapäivänä katoin joitaki kesäl tulleit jaksoi boksilt. 8) Ja voi haha mä vihasin Lolaa ja Gloriaa, en ees tiiä miks.

  Mut niin. Onhan Serranon Perhe ihan jees sarja, muttei se lemppariksi yllä. Etenkin Lucian kuolema laski intoa.
  Tete, Afri, (en jaksa käyttää niitä pilkkuja sun muita tuolla kirjaimien yllä tänään. 8), Curro, Guille, Santi ja Raul on auttamattomasti lempihahmoja, mutta Lourditas, Choni, Lucia ja Boltsi on kans kivoi. : D

  Kieltäydyn kirjottamasta enempää. :<<

  #41746

  Olen katsonut tätä sarjaa ja se on todella hauska.

  #41767
  Cafekko_96
  Member

  Eka tuontakausi tuli katottua kokonaan ja tykkäsin tosi paljon. Nyt kun Lucia kuoli ei enää juuri kiinnosta katella. Mut se eka kausi oli tosi hyvä. Suosikki hahmo on Raul.

  #41836
  MangaNi!
  Member

  Olen (olin?) serrano fani, ja olen katsonut kaikki jaksot! mutta jotenkin into on hiipunut, en tiedä miksi..

  #42833
  Spark
  Member

  En ole katsonut. Ja syy on selvä. Minua ei tämäntyyppiset televisiosarjat ole ikinä kiinnostaneet laisinkaan.

  #42993
  Awway
  Member

  kaksi ensimmäistä tuotantokautta olivat todella hauskoja ja hyviä, mutta kun hyviä näyttelijöitä alkoi lähteä sarjasta niin siinä meni myös se kiinnostus siihen…Mutta sarja on hyvä vaikka en enää seuraakkaan… 😉

  #43013

  Katsoin ihan innoissani kesän, mutta sitten eräällä foorumilla joku meni kertomaan, miten koko sarja päättyy, ja sen jälkeen en enää aio katsoa sitä… ärsyttävää, kun spoilataan… 😥

  #43020
  ringo_96
  Member

  En ole katsonut piiitkään aikaan, mutta kesälomalla katsoin lähes joka aamu. Itkin kun Lucia kuoli ^^ En tiedä miksi, se oli vaan niin surullista 😥 Minua se ei enää niin paljoa jaksa kiinnostaa..

  #43031
  Roguer
  Member

  Serranon perhe oli paljon parempi alussa, mutta enään en pidä siitä melkein yhtään. Johtunee varmaan siitä että henkilöitä alko kuoleen ja se alko käymään tylsäksi ja sain tietää miten se päättyy ja musta se on todella huono lopetus sarjalle (en nyt ala kertoo loppua sillä jotku eivät tiedä sitä ja eivät varmaan haluu tietääkkään)

  #43048

  Mäkin itkin kun Lucia kuoli, vaikka en siitä tykännytkään. : )

  #51841
  carlos
  Member

  en jaksa kattoo sellasta se oli hyvä mut sit se meni tylsäks enkä välitä enää :geek:

  #51847
  Padonis
  Participant

  Kertokaa mulle miten sarja päätty,kiiitos 😀

  #57580

  Ennen en pitänyt siitä yhtään, mutta kun katoin sitten muutaman jakson, se alko kiinnostamaan ja nyt katson sen aina kun muistan tai ehdin.

  #61834
  Engaru
  Participant

  Jonkin verran on tullut katsottua, mutta kun ei ole tuo muisti mistään parhaimmasta päästä, niin hyvin usein jää katsomatta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.