Singstar

Home Forums Sekalaista Pelit Singstar

 • This topic has 21 voices and 23 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • #57097
  Shoe
  Member

  Elikkäs. Mitäs mieltä olette kyseisestä pelistä? Onko sinulla se Playstation 2:lle vai kolmoselle? Mikä/mitkä Singstar osa/osat sinulla on? Elikkä melko vapaata keskustelua Singstar pelistä ynnä muuta siihen liittyvää. Kertokaa mielipiteenne ja kaikkea. : D

  #57363
  Ni-chan
  Member

  Mielelläni lauleskelen, kun on toi pikku pleikkakakkonen. 😀

  #57496
  Rock Neko
  Member

  Meillä on SuomiRock ja SuomiPop. Tykkään laulaa, mun ääneni ei vaan ole niin kaunista kuunneltavaa. >_<
  Ja olen samaa mieltä Ni-chan, kappaleita saisi olla enemmän! Ja kun aina laitetaan niitä tuttuja lauluja, niin välillä voisi laittaa vähän erikoistakin. (esim. Three Days Grace)

  #58326
  räsynukke
  Member

  Singstarin laulaminen on ihanaa.^^

  Omistan Legentat, Abban, Queenin, Suomi Rockin ja Pop Hitsin. Viimeistä tosin tulee laulettua aika harvoin kun sen lahjana sain, mutta en kamalasti poppia kuuntele ja kappaleista tiedän suurinpiirtein kaksi tai kolme. Eniten laulan Queenia, kyseessähän on kuitenkin lempiyhtyeeni. Kappaleet tosin ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (We Will Rock You, We Are The Champions ym.) aika hankalia. Lisäksi Freddie vetää parissa kohdassa niin korkealle, että itsellekin tekee pahaa kuulla ääntäni kun yritän laulaa sitä, tai vaihtoehtoisesti niin matalalle etten pääse sinne millään (Crazy Little Thing Called Love, aagh…).

  Kavereiden kanssa on mielestäni kivempi laulaa, vaikka musiikkimakuni ei sovi yhteen suurimman osan kanssa ja välillä tulee pientä valitusta kun haluan välttämättä laulaa vaikka Paranoidin (oikeasti, maailman helpoin biisi eikä kukaan haluaisi laulaa). Ja tietysti ketään näistä "laulukavereistani" ei ole kuullut Queenilta kuin yhden kappaleen eikä heidän kanssaan voi millään laulaa sitä levyä.

  #59023
  kiamelissa
  Member

  Minulla ei ole tätä peliä. Mutta tädilläni on lauleskelen hänen kanssa vähän mitä sattuu 🙂

  #63928
  Miimi_
  Member

  Meiltä löytyy legendat, suomirock ja disney sing along song… Tykkään kaikista 😕

  #64224
  Gilraen
  Member

  Meillä on vain yksi, Singstar Party, joka on kyllä toivottoman tylsä. Siinä on surkeita kappaleita, enkä ole koskaan laulanut mielelläni muita kuin Didon White Flagia, koska se on kuitenkin varsin kaunis melodialtaan ja juuri sopivan haastava laulaa. Kaikki muut ovatkin sitten aika mitäänsanomattomia. Tällä hetkellä peli on lainassa kaverillani, ja minun puolestani se voisi jäädäkin sinne. En ostanut peliä itse, vaan sain sen joululahjaksi muutama vuosi sitten.
  Olen laulanut paria muutakin Singstaria, ja ne olivatkin huomattavasti Partya parempia. Tahtoisin kovasti kokeilla sitä Disneyta, mutta kenellekään ei ole sitä enkä viitsi ostaakaan, kun hintaa on niin paljon.

  #70783
  Puolukka
  Member

  meillä on kotona Legentat, Abba, Queen, Suomi Rock ja Pop Hits (kuten räsynukke kertoi)

  Niiden laulaminen on ihan mukavaa, mutta en tunne kappaleita niin paljoa että periaatteessa vain Abba ja suomirock soi minulla. Abbasta yhtä lukuunottamatta osaan laulaa, mutta Suomi rokista vain muutaman. Olisi toki hauska joskus laulaa, mutten oikein osaa.

  Haluaisin jonkun japaninkielisen singstrarin, silloin olisi hauskaa 8D

  #70833
  Dark_ice
  Member

  ei ole yhtään, mutta kaverilla OLI. Mikit meni rikki laatikoissa kun ne muutti Tampereelle. Lauloin silloin kun se täällä vielä asui, niin ainakin 4 tuntia putkeen Legenda -osaa O___o ääni käheenä vähän aikaa, lauloin nimittäin joka ikisen sanan yksin. xd

  oli kirjoitusvihreitä niin muokk äsin. : D

  #71162
  Roguer
  Member

  En omista mitään singstaria, mutta kaveirilla laulan ja lainaan sen aina välillä kotiakin 😀 Me ollaan mun kaverinkanssa mestareita Paranoidissa XD

  #71173

  Rakastan sitä!
  Mutta meillä ei ole edes pleikkaa… 😥
  Kaverilla on (onneksi) pari singstaria ja hänen kaverillaan lisää (tämän pleikka on rikki, joten kaverini voi lainata muita). Ei vain nykyisin nähdä niin usein, eikä useinkaan muisteta edes ottaa konetta esiin saati laittaa sitä laulukuntoon…

  #75703
  Saso
  Member

  Shoe wrote:

  Elikkäs. Mitäs mieltä olette kyseisestä pelistä? Onko sinulla se Playstation 2:lle vai kolmoselle? Mikä/mitkä Singstar osa/osat sinulla on? Elikkä melko vapaata keskustelua Singstar pelistä ynnä muuta siihen liittyvää. Kertokaa mielipiteenne ja kaikkea. : D

  Tadaa, arvaappa Shoe kaks kertaa xD

  #75766
  Tiger Claw
  Member

  Jees, meille hankittiin viime torstaina Playstation 2 ja sen ohella Singstar Abba. Kyseisen pelin parissa on nyt tullut vietettyä useampi tunti joka päivä pelin ostosta lähtien. Tykkään Singstarista todella paljon, oikein hyvä peli. Kunpa vain kaupoissa myytäisiin sellaisia Singstareja kuin Desuconin karaokessa oli, animebiisejä vaikka millä mitalla… Parhaiten pärjään seuraavissa biiseissä: Pop-musiikkia (Neljä baritonia), Pohjois-Karjala (Leevi and the Leavings), Feel Good Inc. (Gorillaz), Mamma Mia ja SOS (Abba). Abban laulaminen alkaa kyllä kohta maistua puulta, onneksi meille tilattiin tänään Singstar Legendat.

  #76082
  Shoe
  Member

  Minun bravuuribiisini taitavat olla Apulannan Pahempi toistaan, josta tuli pisteitä 9930. Parempi tulos tuli Black Sabbath’n Paranoidista, 9960. Uniklubin Huomenna biisistä tuli parhaimmillaan 9950. Äh, ihan liikaa. Siis niitä biisejä.

  #78148
  MisaAi
  Member

  Ihan hyvä peli.. *3* Sitä on kiva pelata kavereitten kanssa. Ja minulla on se playstation 2:lle ja yksi ainut osa taitaa olla Suomi rockkia..
  Pitäs keretä nyt syyslomalla pelaamaan sitä kuten tanssipeliä.. mutta saas nähä miten ehtii. *3′

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.