Soitatteko mitään soitinta?

Home Forums Sekalaista Musiikki Soitatteko mitään soitinta?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 88 total)
 • Author
  Posts
 • #39788
  Zutto
  Member

  Kai tämä kuuluu tänne ^^’ ?
  Eli soitatteko mitään soitinta ja kauanko olette soittaneet? Voitte myös kysyä neuvoja toisiltanne ^^’ (Miten sanois tän jotenki fiksusti 8DD)

  Itse olen soittanut pianoa aika pienestä tytöstä saakka, mutten ole todellakaan mikään hyvä siinä, sillä en ole opetellut sitä silleen "kunnolla". Jotai osaan vaan sillä soittaa, en paljoa mitään xD..

  Sitten rumpuja olen soittanut nyt varmaan (vasta!!) puoli vuotta. Ärsyttävää, kun asun kerrostalossa ja pitää olla vaan jotkut sähkörummut, kun meikä haluis kunnon akustiset rummut ;(.

  Joskus mietin, että tekis mieli koittaa basson soittoa.. x3 Onko täällä joitain basisteja, joilta voisi kysyä neuvoja? :3 Mikä on esim. "paras" merkki yms.?

  #39797
  räsynukke
  Member

  Olen soittanut pianoa aika kauan. En enää edes muista koska aloitin, mutta taisi olla joskus ekalla tai tokalla luokalla. Jossain vaiheessa oli pidempi tauko jolloin en soittanut ollenkaan.
  Soitan läpi Michael Aaron pianokoulu kirjoja (olen nyt kolmannessa) ja välistä myös erilliseltä monisteilta. Nyt tosin on pelkkiä joululauluja, kun on joulukin tulossa.: ) Mutta ne ovat helppoja.
  Juu, ja mitäs vielä… Minulla oli aika kauan opettajana erään tuttuni äiti, mutta hän ei ollut kouluttautunut pianonsoiton opettajaksi, joten äitini ehdotti, että aloittaisin soittamisen kuoronjohtajallani joka on kai saanut koulutuksen hommaan. Joten hänen opetukseensa siirryin viime syksynä.
  Parhaita kappaleita joita olen soittanut ovat The Little Negro (Claude Debussy) ja Bourrée (Johann Krieger). Lisäksi Can Canilla on minulle erityistä tunnearvoa, sillä sain nuotit eräältä ystävältäni, joka sitten muutti toiselle puolelle Suomea.

  Muita soittimia en ole ajattellut, mutta jos jonkin ottaisin niin se olisi varmaan kitara.

  #39848
  Kyoka8
  Member

  Minäkin soitan pianoa. En ole yhtään hyvä siinä, koska olen käynyt pianotunneilla vain puoli vuotta ja siitäkin on ties kuinka kauan aikaa. Siitä johtuen en pysty soittamaan ihan mitä vaan. Pianoa on kuitenkin tietyllä tavalla todella helppo soittaa, kunhan vain jaksaa harjoitella. Olen todella laiska opettelemaan uutta kappaletta, mutta jos on joku todella hyvä ja kaunis, niin minun on pakko saada opeteltua soittamaan se. Anime-teemoja olen soittanut viime aikoina. Esim. Lilium, Song of storm and fire ja Still doll.

  #39930
  Jaylie
  Member

  Soittelen itsekseni kitaraa. Meidän srk järjesti kaks kitarakurssiakin, kävin niillä. Itekseni suurimman osan oon opetellu. Pianookin aivan lillasti, ite opetellu sitäkin. Rumpujakin osaan jonkun verran soittaa.

  #39954
  Seyra
  Member

  Isäni opettaa minua soittamaan sähkökitaraa ja sähköbassoa. En kyllä ymmärrä niistä paljoa mitään ja olen vasta aloittelija.

  #39961
  Roguer
  Member

  soitan syntikkaa (se on sähköpianon tapainen soitin)… kiva soitin (satun näet omistan sellaisen) en ole kovin hyvä soittamaan mutta mitä sillä on välii 😎

  #39991
  Pörkkä
  Member

  sähkökitaraa on tullu vuoden verran soiteltua ja syntikkaa varmaan ikuisuuden. missään tunneilla en käy kummassakaan. olen itse opetellut omaksi ilokseni ja samalla periaatteella jatketaan.

  #40204
  Breeze
  Member

  Itse idean mukaan soitan akustista kitaraa (klassinen, My Heart Will Go On ja silleen). Unohdan aina harjoitella ja mielummin soitan kotona sähkökitaraa kun niitä klassisia biisejä. Aloitankin seuraavana vuonna pop/jazz kitaran ;O Soitan klassista jo neljättä vuotta, sähkökitaraa (omaoppisesti) varmaankin kolmatta vuotta.

  Bassoakin on tullut soiteltua.
  Ja pianoa.
  Rummutkin näyttää sujuvan, jos vain pääsoso harjoittelemaan lisää 😀

  Ja keskustelun avaajalle bassoista:
  En tiedä. En ihan oikeasti. Mutta minä ottaisin jazz-basson. Jos esikuvaa tarvitset, niin etsi Michael "Flea" Balzary Chili Peppereistä, se vanhempi tuotanto on mahtavaa basson läpsimistä 😀

  #40210
  Yazka
  Member

  Oon soittanut nyt pari vuotta kitaraa tabulatuureihin ja guitar pro-5.:n paljolti turvautuen ja aion sitä myös jatkaa. Nyt vastikään hankin rummut, joita on ollut siisti paukutella. 😈

  #40243
  Norachuu
  Member

  nyt tulee aikas lyhyt vastaus:
  en soita. haluaisin mutta aika ei riitä. vähän kyllä osaan soittaa pianoa, rumpuja ja kitaraa..
  haluaisin ruveta soittaan ehkä kitaraa (tai bassoa) tai rumpuja 🙂

  #40258
  Tooku2
  Member

  Ikävä kyllä en soita, haaveissani kyllä. Tavoitteena olisi jossain vaiheessa elämää saada ostettua oma kitara ja/tai rummut ja soitella sitä/niitä sitten. 8)
  Rumpuja oon pari kertaa soittanu, sähköses muodos tosin. Se oli ihan kivaa~ Ja iskän kitaraa tulee sillon tällön soiteltua toooosi alkeellisesti.

  #40263
  MangaNi!
  Member

  Mä soittelen pianota silloin kun mulla on aikaa soittaa. Olen ihan keskiverto. ois kiva alkaa käydä pianotunneilla, mutta ei ole aikaa.

  #40540
  Allen
  Member

  Pianoa soitan (minäkin :D). Oon kai ihan keskiverto, ainakin siihen nähden että en oo harrastanut ptkään. Soittelen pääasiassa FF-musaa, animemusaa jne. Tällä hetkellä menossa KHR: Tsuna kakusei ja FF IX: Melodies of life.

  #40709
  Rosegirl
  Member

  Pianoa soittelen silloin tällöin, mutta en käy tunneilla. Joskus 4-vuotiaana kävin, mutta sitten en enää jaksanut…

  #40914
  Hildu
  Member

  Soitan poikkihuilua, nyt neljäs vuosi menossa. Kai. ;_____;
  Myös pianoa ja kitaraa osaan vähän soittaa, kitaraa erittäinn vähänn. :"3
  Unohdan aina harjoitella, ja sitten ennen tuntia ihan pikapikaa. Nyt en edes pysty harjoittelemaan kun peukalo on kipeä.
  Niin, niin… tekosyitä vaan…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 88 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.