Sola

Home Forums Anime Animesarjat Sola

 • This topic has 5 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #46889
  Ryuzakichan
  Member

  Itse pidän tästä animesta kovasti ja se on yksi parhaista mitä olen nähnyt. Erityisesti piirrosjälki, animointi ja soundtrack miellyttivät kovasti. Sekä tietysti koukuttava juoni. Sola on minulle anime jonka pariin voi palata aina uudelleen. Oletteko katsoneet sitä? Haluaisin kuulla mielipteenne tästä anime sarjasta.

  #46891
  susihullu
  Member

  Olisi kiva kuulla hieman enemmän tästä animesta… Juonta ja tälläistä, sillä itselleni ihan uusi tuttavuus kyseessä ja olisi kiva tietää enemmän.

  #46894
  Inu-Mimi
  Member

  Jäi joskus kesken, en muista minkä sarjan takia mutta luultavasti jatkan katsomista kun tulee aikaa. Jos ei muuten niin jumalaisen alkuteeman takia, sekä musiikki- että animointipuolelta. Jos animaatiolaatu pysyy samana kuin neljässä tai viidessä alkujaksossa jotka aikoinaan näin niin en ihmettele että tämä on äänestetty vuoden 2007 parhaaksi animeksi. Ja hahmot ovat yllättävän epä-stereotyyppisiä, alussa tavallisia mutta myöhemin niistä löytää uusia puolia. vrt. KEYn slice-of-life.

  #46944
  Ryuzakichan
  Member

  susihullu wrote:

  Olisi kiva kuulla hieman enemmän tästä animesta… Juonta ja tälläistä, sillä itselleni ihan uusi tuttavuus kyseessä ja olisi kiva tietää enemmän.

  Kerron jotain lyhyesti vaikka tästä tuskin selviää mitään…anteeksi..
  Eli: Lukiolainen Yorito Morimiya tapaa eräänä yönä olessaan valokuvaamassa, oudon tytön,
  Matsurin. He ystävystyvät ja pian selviää ettei Matsuri ole aivan tavallinen tyttö.
  Matsuri on Yaka joka ei pysty olemaan ulkona auringon paistaessa, hänellä on outoja kykyjä kuten raudan syövuttäminen, ja häntä jahtaa Takeshi niminen mies. Matsuri päätyy asumaan Yoriton luo ja myös Yoriton ystävä Mana alkaa epäillä jonkin olevan oudosti. Myös Yoriton sairaalla isosiskolla Aonolla on tarinassa hyvin tärkeä rooli.
  Tarinan edetessä hahmojen tausoja ja salaisuuksia paljastuu eikä sydänsuruilta myöskään vältytä.
  Hieno sarja, kannattaa katsoa minun sepustuksistani tuskin oli paljonkaan apua…

  #81372
  Kirppu11
  Member

  Joo, tykkään. Muutamaan kertaan olen katsonut läpi.
  Lempihahmoja on ainakin Yorito ja Aono, Matsurikin on kiva.
  Tästähän taisi olla uusimmassa animessakin arvostelu, vai? Sitäkin kautta tulee varmaan paljon uusia katselijoita..
  Matsurin ja Yoriton kaksi ensimmäistä tapaamista oli mielestäni ehkä parhaat. Erilainen kuin yleensä animeissa olevat tapaamiset ~ :’D
  Tykkään äärettömästi Solan taustoista (kaikki on tehty huolella ja siististi ~) ja musiikit = <3

  Kokonaisuudessaan on mielestäni tosi hyvä, vaikkakin ekalla katsomis kerralla en tajunnutkaan ihan kaikkea. En tosiaankaan ihmettele vuoden 2007 parhaaksi animeksi valintaa ~

  #88915
  Ripe
  Participant

  Luin sarjasta taannoin Anime-lehdestä ja ajattelin että voisi joskus tsekatakin 😀 . Juonen perusteella vaikuttaa aika mielenkiintoiselta.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.