South Park

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat South Park

 • This topic has 8 voices and 7 replies.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #96614

  Tämä erittäin poliittisesti epäkorrekti, rivo, häiriintynyt ja hulvaton sarja on paperinukke show joka tulee kohta puoliin jimiltä, ja tuli neloselta ja MTV:ltä. Kuka on lempihahmosi? Mitkä ovat hyviä kohtauksia? kertokaa mielipiteitä.

  Oma lempihahmo on Kenny, koska se aina kuolee, ja kaikki hahmot ovat tottuneet siihen että kenny kuolee joka viikko. Lempi jaksoja on imaginationlandit, WoW-jakso, Jakso jossa kouluhakkaaja pääse vapaaksi nuorisovankilasta ja monet muut hyvät. Toivon että sitä tärpätin kiroilua voisi välttää, vaikka sarjassa sitä ei oikein vältetä:P

  #96693
  Lambo
  Member

  Täytyy sanoa, että tämä sarja on kyllä saanut huvittavalla tavalla alkunsa, josta oikeastaan huomaa, että melkein mikä tahansa voi tässä maailmassa olla mahdollista, jotta menestyy. Hyvä ohjelma kyseessä ehdottomasti. Joskus vitsit saattavat olla meille hieman ohimeneviä, koska käsittelevät enemmän Amerikan sisäisiä juttuja sekä vitsejä, jotka meille on jäänyt hieman hämärämmäksi, mutta tätä samaa vikaa oikeastaan esiintyy myös simpsoneissa ja muissa vastaavissa monissa sarjoissa.

  Hauskaa ja toimivaa huumoria, omaperäisellä idealla varustettuna. Kyllä näitä ihan katsoo jos televisiosta sattuu tulemaan. Mikään suuri fani en ole, mutta katsonut olen ihan kiitettävästi jaksoja. (:

  #96715
  Tamori-san
  Participant

  Heh… muistan kuinka kova juttu oli kun tämä sarja alkoi pyörimään Maikkarilla, itse olin silloin ylä-asteella 2000-luvun alku puolella.

  Joka viikko silloin yritin katsoa jakson joka torstai öisin tuli. Muistan, että olin aina väsynyt kun se alko koska ennen sitä tuli se joku: Ensi-ilta ohjelma jossa joku uus elokuva aina esiteltiin.

  Hienoa kuulla, että JIM alkaa näyttämään tätä sarjaa ja uusin jaksoin. Maikkari kun on niitä uusinta kierroksia näyttäny ihan tarpeeksi.

  Nykyään into sarjaa kohtaan ei ole niin suuri kuin koulu aikoihin, mutta pyrin katsomaan jos muistan.

  #96743
  Devilman
  Member

  South Parkiahan tulee jo JIM:iltä, ma-to klo 23. 10. kauden jaksoja ovat, eli ennen Suomessa näkemättömiä.

  South Parkia olen tapittanut vähän nuoremmasta kuin ehkä olisi kannattanutkaan, mutta hauskaa katsottavaa se on aina mielestäni ollut. Joitakin lempihahmojani ovat Cartman, Barbrady ja kohtalon kaltoin kohtelema Kenny. Jos pitäisi valita yksi suosikkijakso, se on varmaankin Passion of the Jew. Cartman Hitler-puvussa vedättämässä hengellisyydestä intoutuneita hölmöjä ja sitten vielä Mel Gibson… Siinä saa kyllä nauraa mahansa kipeäksi.

  Kennyn kuolemien väheneminen on kyllä ihan hyvä asia, sillä siitä alkoi mennä maku. Kun sitä tapahtuu vähemmän, se tulee aina hauskana yllätyksenä, tästä parhaana esimerkkinä se, miten se käy 11. kauden jaksossa The List.

  #104533
  BlackStar
  Member

  No mutta voihan %!!&@!?#</!, SOUTH PARK ON LOISTAVA SARJA!! 8DD
  Ei ole nyt hetkeen tullu katsottua, mutta se leikkaamaton jakso (eli ns. leffa) tuli vappuna nähtyä XDD
  AIVAN MAHTAVAA HUUMORIA KOKO SARJA~!! Saa ainakin nauraa JA PALJON!
  Jotkut jaksot silti on joskus aika… ylitseampuvia.. :’D
  HAAA, JA LEMPIHAHMOJAAAAAAAGH! Craig Tucker, Tweek ja CARTMAN! o/

  #104684
  eerol
  Participant

  Tykkään kyllä sarjasta, mutta en ole niin paljon innostunut, että netistä rupeaisin etsimään tai katsoihin telkkarista yömyöhään. Yhteensä olen katsonut ehkä 20 jaksoa (aivan liian vähän) ja nämäkin suuriimmaksi osaksi koulussa kaverin kanssa sen ipodista. Esim tänään saatiin loppuun Southpark Movie. Oli kyllä hyvä. Unclefucker:DDD. ja Saddam hussen<3.
  Lemppareita ovat vakiosuosikki Cartman ja tietenkin Timmy. Johon ihastuin siinä Blood vs. Crips jaksossa, jossa Timmy ja kuka se toinen olikaan seikkaili ghetossa:D
  Muita aivan mahtavia jaksoja ovat Wow-jakso (niist tuli semi lihavii:DD). Itsekkin wowia hieman testanneena ja pari no life-kaveria tuntevana oli vielä hauskempaa:DD.
  Cartoon wars jakso oli kova:D Family guy ja sensuroitu muhammed:DD
  Myös se mormoni-jakso, Superman näyttelijä vanhana, joka imi niistä sikiöistä soluja-jakso ja AL Goren esiintyminen ovat mahtavia:D

  #104810
  Rege
  Member

  Vahtasin tätä ekan kerran joskus 3-4 vuotiaana ja oli varmasti herttaisessa kielenkäytössään mulle oikein sopivaa ohjelmaa. Cartman on tosiaan mahtava tyyppi ja joka jaksossa kuoleva Kenny. Serkkuni oli ja on edelleen tähän sarjaan ihan retkussa ja Cartman oli sen mielikuvitus poikaystävä : D

  #111231
  SlamDunk
  Member

  On ehkä paras animoitu sarja, jonka tiedän. Menee One Piecen ohi, koska sen juoni on mangasta, joten se pitää arvostella vain animaation ja äänien perusteella (jotka nykyään ovat niin hirveitä, että jätän OP:n animen suosiolla väliin). Animea en hirveästi katso, joten en tiedä montaakaan animea ja tiedän vain vähän animoituja sarjoja joten tuo eka lause ei paljoakaan paina.

  Ennen (7-10 vuotiaana) se oli hyvä vain koska ne käveli hassusti, kiroilivat paljon ja koska Kenny kuoli joka jaksossa ja julkkiksia pilkattiin hauskasti, mutta tässä vuosien mittaan on alkanut ymmärtämään sitä sisältöä ihan kunnolla ja sitä miten Matt ja Trey pilkkaavat kaikkia massahypetyksiä, amerikkalaisten typeryyttä ja kaikenlaisia ilmiöitä sun muita. Tosin onhan South Parkissa jaksoja, jotka ovat täydellistä kuraa (kuten "Britney’s new look"), mutta eihän Fingerporissakaan kaikki jutut hyviä ole. Olisi yli-inhimillistä, jos aina keksisi jatkuvalla syötöllä hyviä juttuja.
  Ja ne laulut ovat parhautta. Ainakin suurin osa. Ja yleensä inhoan sarjojen keskellä olevia lauluja, mutta South Prkissa on niin hyvät sanoitukset.

  Lempi hahmo on Cartman. Jo hänen äänensä on naurettava. Sitten hänellä on niitä fraaseja, kuten "Screw you guys, I’m going home" ja "Respect my authoritah!", jotka saavat aina hymyilemään. Sitten hän on pilalle hemmoteltu yms. ja on erittäin nerokas ja värikäs hahmo.
  Lempi jaksoja on vaikea asettaa parhausjärjestykseen, mutta tässä nyt on muutama hyvä:
  Cat Orgy, The death of Eric Cartman, jossa on kylläkin aika paljon insideja, Cartoon Wars 1, jonka vieressä linkki kakkososaan ja Christian Rock Hard. Ei sisällä tekstejä, joten hyvä enkuntaito on kohdallaan.
  Missään noissa ei ole mitään suurempaa sanomaa/ilmiöiden pilkkausta, mutta ovat silti tosi hyviä.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.