Spore

Home Forums Sekalaista Pelit Spore

 • This topic has 4 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #52619
  Seyra
  Member

  Eli ketkä ovat pelanneet kyseistä peliä ja mitä olette pitäneet?

  Itse pitäisin Sporea jopa parempana kuin The Sims:iä. Wright on onnistunut todella hyvin pelin suunnittelussa ja olentojen luominen ja evoluution vieminen eteenpäin on mukavaa ajanvietettä.
  Eräs mainoslause, Olo on kuin jumalalla syntymäpäivänä, kuvaa todella hyvin Sporen pelaamista ainakin minun osaltani. Parasta pelissä onkin valinnan vapaus olentojen luomisessa.
  Hyviä puolia lisää on se, että Spore tuo sinänsä vaihtelua minun aika paljon seikkailu ja tappelu (Legend of Zeldan tapaisia) pelejä suosivaan peliarkistoon, koska se ei vaadi minulta kauhean älyllisiä ajatuksia. Kunhan nyt voi vain syödä naapurit viereiseltä pesältä, niin kaikki on hyvin.

  Eikä mistään tästä viestistä huomaa, että olen hurahtanut siihen peliin täysin? 🙄

  #52638
  RoflFin
  Member

  Yo!
  Spore on aikash hupaisa. Oma rotuni hallitsee yhtä galaksin haarautumista 😀 .
  Spore ON parempi kuin The Sims. Toisaalta minä EN pidä Simsistä laisinkaan. Ihan liian tylsää elää jonkun virtuaali ukkelin elämää kun on omakin elettävänä. Onkos kenelläkään tänne vastaajista Sporessa jonkinlaista lemppari evoluutiovaihetta? Omani ovat Solu, Otus ja Avaruus. Heimo ja Sivilisaatio on p#¤&oja.

  #52843
  Seyra
  Member

  Minäkin pidän Otuksesta ja Avaruudesta. Solu taso on vähän turhan nopea minun makuuni ja Heimo ja Sivilisaatio tylsähköjä, Heimo varsinkin. Heimo tuntuu myös eniten kaikista tasoista eräänlaiselta välitasolta, jos sen noin voi sanoa. Se on ikään kuin johdantoa Otuksesta Sivilisaatioon.

  #54008
  Padonis
  Participant

  Pelaako kukaan sporea ds:ällä, ite en…vielä. Haluisin kuulla mitä ootte ds versiost mieltä ja ei kiitos mitään et tietokoneel on paljo parempi jne jne…. koska sehän on jo itsestään selvää

  #54158
  Yue
  Member

  Haha, Spore. 8D Muistan kun siskoni osti pelin ja mätti sitä koko päivän. Niin sitten minäkin päätin kokeilla. Se on aluksi hyvä. Mutta sitä ei todellakaan jaksa pelata viikkoa pidempään, kyllästyy nopeasti. Ja pidän itse vain siitä ajasta kun pelataan vielä sillä otuksella luonnossa, eläimen tapaan. Heimovaihe ja siitä ylöspäin ei innostanut, ei ollenkaan.
  Ihan kivaa ajanvietettä Spore on edelleen jos sattuu olemaan todella tylsää. Ja otusten tekeminen on aika hauskaa. 😀

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.