Star Driver

Home Forums Anime Animesarjat Star Driver

 • This topic has 2 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #117519
  Sakata-Kun
  Member


  Star Driver
  Star Driverin tapahtuu kuvitteelisessa "Southern Cross" saarella. Eräänä iltana, poika nimeltä Takuto ajautuu rannalle uituaan mantereelta. Myöhemmin hän ilmoittautuu "Southern Cross High Schooliin" oppilaaksi ja tekee uusia ystäviä. Kuitenkin, koulun alla on ryhmä salaperäisiä nimeltään Cybodies, joita voi ohjata ihmiset vaihtoehtoisessa ulottuvuudessa nimeltä Zero Time. Takuto, Ginga Bishounen (Galactic Pretty Boy) löytää itsensä taistelemasta "Glittering Crux Brigade", salaperäistä ryhmää joka aikoo ottaa haltuunsa saaren Cybodiet omiin tarkoituksiinsa sekä murtaa saaren neljän Shrine Maidenin sinetit, joiden voimat estävät Cybodeja toimimasta Zero Timen ulkopuolella, vastaan.

  Ohjaaja: Takuya Igarashi
  Tuottaja: Masahiko Minami
  Käsikirjoittaja: Yōji Enokido
  Studio: Bones
  Jaksoja: 25 (meneillään)
  Genret: Mecha, Toiminta, Shounen, komedia

  Lisää tietoja: http://myanimelist.net/anime/8934/Star_ … _no_Takuto

  Eli keskustelua, mielipiteitä, kysymyksiä jne. koskien sarjaa. (pahoittelen kamalaa suomennosta ylenpänä)

  #117552
  Sakata-Kun
  Member

  No laitatetaan ensimmäisenä kommenttia sarjasta. (17 jaksoa takana)

  Pidän. Täytyy heti ensimmäisenä sanoa. Sarjaa ei ole tehty (toivottavasti) mitenkään hirveän vakavalla meiningillä ja sarja on rentoa katsottavaa. Hahmothan ovat aika langan laihoja anorektikoita (bishouneneita/bishoujoa fanservice, fanservice, fanservice…), oivallisia esimerkkejä perheen pienimmille, mutta se ei omalla kohdalla haittaa tässä sarjassa yhtään (johtuen siitä ettei ota niin vakavasti sitä).Huumori toimii yleensä ja Ginga bishounen muodonmuutokselle ei yleensä voi olla repeemättä. Jotkut ginga bishounen posetukset aiheuttavat kyllä hillitöntä facepalmia. Cybodit poikkeavat positiivisella tavalla normaalista mecharoboteista. Tuo vähän vaihtelua genreen. Saa nähä millaisia robotteja tulevaisuudessa nähdään tämän innoittamana.

  Musiikkit toimii ja jokaisen taistelun alussa kuultava laulu sopii todella hyvin tilanteeseen (So epic~). Kaksi jälkimmäistä kylläkään eivät ole yltäneet samalle tasolle kuin ensimmäinen Sakanan (Fish Girl) laulama "laulu". Eeppisin ost evah. Animaatio on hyvän näköistä, kiitos Bonesin. Ensimmäinen OP oli minun mielestäni paras mitä on tullut vähään aikaan. Gravity 0 on vain niin mahtava biisi ja video sopi niin hyvin sen kanssa.

  Jaksojen rakenne on kyllä aika puuduttavaa aina välillä. Jokaisessa jaksossa tuntuu aina välillä olevan sama kaava: Random sekoilua, joku angstaa tai miettii syvällisiä, tappelu, takuto voittaa, kaikki asiat kunnossa, the end. (peitetään vielä vaikkei tuo oikeasti pahasti spoilaa) Tietenkin näin ei ole suoraan joka jaksossa ja on tietenkin niitä joissa viedään vähän tarinaa eteenpäin, mutta kumminkin.

  Mutta innolla odotetaan miten sarja päättyy ja toivotaan ettei sitä onnistuttaisi pilaamaan loppu metreillä, joillain uber angst kohtauksilla.

  #117592
  Laorlan
  Member

  Sakata-Kun wrote:

  Sarjaa ei ole tehty (toivottavasti) mitenkään hirveän vakavalla meiningillä ja sarja on rentoa katsottavaa.

  Juu, eiköhän sarja ihan parodiamielessä ole tehty, kun vaikuttaa siltä, että tekijätiimi on halunnut sekoittaa jokaista mahdollista genreä samaan sarjaan. Löytyy mechoja, taisteluita, romanssia, (miespuolisia)taikatyttöjä, Mamoru Miyano jne.

  Sarjaan minut tutustutti Mansikka thanks, Mansikka ja voin sanoa nauttineeni tästä animesta paljon enemmän, kuin mistään muusta, mitä tällä hetkellä katson. Aluksi olin vähän eh-fiiliksillä, kun kuulin, että päähenkilön seiyuu on Miyano, sillä Miyanon ääninäyttelyn taso tuntuu hyppivän vähän turhankin paljon. Niin kauan, kun jätkä pidetään ääninäyttelemässä ~fabulous~-tyyppisiä hahmoja, voidaan odottaa loistavaa ääninäyttelyä, mutta heti, kun jätkälle annetaan vähän angstisempi hahmo, koko homma hajoaa käsiin. Onneksi Takuto on ~fabulous~

  No mutta, anyways. Kuten Sakata-Kun tuossa jo mainitsikin, jaksojen itseään toistava kaava saattaa toisinaan käydä puuduttavaksi, mutta itseäni se ei onneksi hirveästi haittaa, kun henkilöhahmot ovat sen verran mielenkiintoisia. Päähenkilöt Takuto (Mamoru Miyano), Sugata (Jun Fukuyama) ja Wako (Saori Hayami) ovat toki omalla viehättävällä tavallaan kliseitä hahmoja, mutta eivät ainakaan minua ole vielä kertaakaan onnistuneet ärsyttämään. Erityisesti Wako on mielenkiintoinen hahmo siinä mielessä, että vaikka hän onkin tyttömäinen ja söpö, hän pystyy myös tilanteen tullen olemaan tarittavan kova.

  Viimeisin jakso (18): Itse ainakin pidin jaksosta aika paljon. Toki emme saaneet ns. normaalia taistelu-kohtausta, mutta Takuto vs. Sugata ja myöhemmin Takuto ja Sugata vs. Madoka olivat minusta ihan tervetullutta erilaista toimintaa.

  Ja tietenkin, Keiton laulaminen oli upeaa.

  #117635
  Sakata-Kun
  Member

  No niin nyt 18 jakso katsottu ja jotain siitä.

  Juu oli vähän erillainen jakso (ei nähty Ginga bishounen muodonmuutosta….Noo~). Sugata vs. Takuto oli hyvää vaihtelua. Repesin totaalisesti kun Takuto astu sisään Keikon laulaessa. Subit oli siinä kohin gg:ltä hyvin onnistuneet. "Holy Cra*…". Takuton haaremi kasvaa? Loppui aika salaperäisesti. Saa nähä paljastuuko tämä jo ensi jaksossa, miksi se sinne huoneeseen meni alasti, vai jääkö kytemään taustalle. (GG:ltä myös hyvät ylimääräiset/opettavaiset subit loppuun "Danger, do not imitate rapists")

  Jakso 19

  Taas jatketaan samalla kaavalla, vaikka Takuton ja Sugatan ruumiiden kaappaus oli jotain vähän erillaista. Jotenkin tuntui, että oli hauskempi jakso kuin yleensä (tai sitten liian väsynyt katsoessa). Repesin totaalisesti Wakon ja Takuton ilmeille, kun Takuto oli ottamassa kuvaa itkevästä Sugatasta, mutta luultavasti oli aika väsynyt katsoessa, kun alkoi nauraa, kun Tauburn alkoi lentää. Ei mitään havaintoa miksi, mutta jotenkin se vaan tuntui niin hauskalta.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.