Steam Powered Giraffe

Home Forums Sekalaista Musiikki Steam Powered Giraffe

 • This topic has 2 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #125016
  Kekko114
  Participant

  Steam Powered on siis pantomiimiä, musiikkia ja sketsejä yhdistävä ”bändi”. Bändi on ottanut vaikutteita steampunkista. Musiikkia löytyy varmasti jokaiseen makuun, sillä nämä tyypit eivät ole yhdessä genressä jumissa. Musiikista ja livetallenteista välittyy selkeä tekemisen ilo. Sellainen, jota musiikin saralla harvemmin näkee. Suosittelen ottamaan selvää kaikista ennakkoluuloista huolimatta, ette tule katumaan. Bändi myös pitää yhteyttä faneihinsa etenkin Tumblrin välityksellä, ja jokaisella jäsenellä onkin siellä oma blogi.

  Viralliset sivut: http://www.steampoweredgiraffe.com/
  Youtube-kanava (musiikkivideot yms): http://www.youtube.com/user/SpineRaptor

  Musiikkia voi kuunnella mm. Spotifysta. Olisi mukava saada SPG hiukan tunnetummaksi Suomessa, en muista tavanneeni yhtäkään suomalaista fania edes netissä.

  #125058
  SilverCeleb
  Participant

  Täältä löytyy yksi! Fani, nimittäin. Melko uusi tosin kylläkin, mutta joka tapauksessa kertakaikkiaan hurahdin Steam Powered Giraffeen pari viikkoa sitten kun ensi kertaa törmäsin tuubissa kappaleen Honeybee musavideoon ja olin kerralla koukussa. Abney Parkin (toinen steampunk -henkinen bändi) kautta taisin kai alun perin päätyä SPGtä kuuntelemaan. Honeybee on edelleen ehdottomasti henkilökohtainen suosikkini, mutta myös Brass Goggles kutkutta korvia mielettömän mukavasti. Muutenkin steampunk genrenä on kerrassaan herkullinen ja ah ne maskeeraukset ja musiikki.

  Vielä en omista levyn levyä eikä löydy kyllä minulta oheistuotteitakaan, mutta alati paisuvaan "sitten kun minulla on rahaa ja rutosti" -listaani on jo lisätty "The 2¢ Show". Keikasta en uskalla edes haaveilla, vaikka olisihan se jännää ja hauskaa. Ehkäpä jos herrat saapuisivat joskus Suomeen ja jos minulla olisi ylimääräistä rahaa.

  #125065
  Kekko114
  Participant

  Yay, suomalainen fani \o/ Itsekin olen suhteellisen uusi fani, ehkä pari kuukautta tulee kohta täyteen. Itse löysin Tumblrin kautta, ja ensimmäinen kappaleeni taisi olla AEH. Jotain oheistuotteita/levyjä olisi ihan kiva hankkia, harmi vaan että saattaisi tulla postikuluineen ym. vähän liian kalliiksi tämänhetkiselle budjetilleni. En uskalla edes haaveilla SPG:n esiintyvän Suomessa, mutta ei se nyt ihan mahdoton ajatus ole. Ehkä sitten joskus, jos steampunkin suosio kasvaa täälläkin päin.. Jos olen näin toivoton fani vielä parin vuoden päästä, niin voi olla että päädyn Amerikkaan asti nähdäkseni herrat esiintymässä livenä.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.