Strike witches

Home Forums Anime Animesarjat Strike witches

 • This topic has 2 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #44711
  Deserax
  Member

  Mitä mieltä olette tästä animesta, joka perustuu samannimiseen novellisarjaan? Itse pidän siitä, etenkin openingista 😀

  #44721
  Inu-Mimi
  Member

  Veikeä tapaus. Fanipalvelusarja kaikessa loistossaan. Selvä shojo-ai-teema mutta ei se minua niin haittaa kun hahmosuunnittelu on niin sööttiä, sehän on söpö loli potenssiin kaksi. Ennalta-arvattavasti lempihahmoni on Eila Ilmatar Juutilainen mutta jos en olisi näin isänmaallinen (ja jos hällä ei olisi niin veikeää ääninäyttelijää) niin tykkäisin eniten Perrinestä. Perrine/Mio > Yoshika/Mio.
  Luulin muuten melkein koko sarjan ajan että hän on britti koska oletin automaattisesti että Miyuki Sawashiro = Iso-Britannia. 8D
  Juontahan tässä ei ole sanottavasti mutta en minä sitä odottanutkaan, sen sijaan että olisin miettinut miksei tässä tapahdu mitään niin viimeisissä jaksoissa tuli sellainen omg tässäkö on juonikin?! -olo. No-Pants Witches.
  Tykkään enemmän endingistä, välillä tulee kuunneltua läpi se albumi jossa on kaikki 12 eri versiota siitä vaikka sanoituksetkin pysyvät samana biisistä toiseen. Niin tarttuva. Eniten tietenkin Eilan ja Sanyan versiota.
  Novelleja on tullut luettua jonkin verran mutta vain niitä jotka sijoittvat Suome- eikun, Suomukselle.

  #44740
  Deserax
  Member

  Minua kiinnostaa tietää, missä jaksossa se eila ilmatar juutilainen ilmestyy? En ole löytänyt sitä jaksoa.

  #47414
  Inu-Mimi
  Member

  Tämän kuun kahdeskymmesseitsemäs Gonzo aikoo julkaista jotain tärkeää. Kaikki tietenkin toivovat että se on toinen kausi mutta en odota liikoja koska koko studio on melkein konkurssissa. Ja kyoani on trollannut kaikkia jo niin pitkään haruhin toisella kaudella että minulle on kehittynyt toleranssi tällaisiin asioihin.
  Eila Ilmatar Juutilaisen syntymäpäivä, tänään nääs. Also tämä Suomen oma tyttö näkyy ensimmäisen kerran jakson kaksi lopussa, vaikkakin vain vajaat kaksi sekuntia. Sen jälkeen hän on melkein joka jaksossa (kuudes on muuten omistettu aika lailla kokonaan Eilalle ja Sanyalle.) Juhlitaan nyt anyway, kuuntelisin hänen character singlejään mutta niitä ei ole kaiken järjen vastaisesti edes julkaistu.
  EDIT: mikäs mukaan se olikaan kuin toinen kausi. oh yes more eilanya. tunnen puhuvani monologia.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.