StSanders

Home Forums Sekalaista Musiikki StSanders

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #117882
  SlamDunk
  Member

  StSanders eli Santeri Ojala on Tamperelainen muusikko, joka poistaa musiikkivideoista ja lavasooloista alkuperäisen ääniraidan ja lataa omansa videon päälle, eli ns. dubbaa videon. Hän kuitenkin tekee asian niin, että hän tekee omasta soitostaan sellaista, että näyttää, kuin videossa esiintyvät henkilöt soittaisivat Ojalan musiikkia.
  Laulajan suunliikkeet hän ottaa huomioon ja keksii omat sanoitukset päälle. Alkuperäisissä ja Ojalan sanoituksissa on siis samat suunliikkeet.

  Lavaesiintymiset, jotka ovat yleensä kitarasooloja, hän dubbaa niin, että kitaristit, rumpalit ja keitä siellä nyt esiintyykin, näyttävät soittavan erittäin huonosti ja esim. rumpakit soittavat vain silloin, kuin näkyvät kuvassa ja muuten he ovat hiljaa.
  Musiikkivideoihin hän taas tekee oman kappaleen, joka on yleensä aika laimean kuuloinen, mutta josta video tekee erittäin hauskan.

  Ojalan videoita on YouTubessa ja ne ovat keränneet miljoonia katsojia ympäri maailmaa. Muutama vuotta sitten, kun Ojala julkaisi ensimmäisiä videoitaan, hänestä tuli niin kuuluisa, että Jimmy Kimmel, Amerikkalainen TV-show -tähti kutsui hänet ohjelmaansa Amerikkaan ja hän soitti Slashin kanssa samalla lavalla.
  Hän on muuten tekemässä elokuvaakin samalla tyylillä, kuin musiikkivideoissaan. Keksii oman juonen ja mukauttaa repliikit suunliikkeiden mukaan. Alkuperäinen leffa on Blade Runner. Ei kyllä ilmesty vielä vähään aikaan.

  Tässä muutamia videoita. Oikealla puolella alkuperäiset kappaleet.
  StS’ Rolling Stones _________ Rolling Stones – Start Me Up
  StS’ Kiss _________________ Kiss – I was made for loving you
  Slash Shreds ______________ Slash’s Solo
  Santana Shreds ___________ ei löydy originaalia
  Sts’ Queen _______________ Queen – Bohemian Rhapsody

  Videoita ei kannata ottaa turhan tosissaan, vaikka alkuperäisenä soittajana olisikin oma lempi artisti tai bändi. Videot on tehty naurattamista varten, ei pilkkaamista.

  Ja jos oikeasti jaksaa katsoa yhdenkään näistä videoista, niin saa kyllä nauraa paljon. Oho, pistin vahingossa YouTube-linkkejä. Ojalalla on omat kotisivutkin, josta kaikki videot löytyvät. Eli täältä.

  Ärsyttävää kirjakieltä. Jäänyt esseenkirjoittamisvaihde päälle…

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.