Suosikkihyökkäykset

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosikkihyökkäykset

 • This topic has 13 voices and 23 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • #92004
  Dents
  Participant

  Voi, tuli vain mieli tehdä tällänen topic. Eli mikä on mielestänne se kaikista coolein, vahvin ja tappavin isku, joita Shounenhahmot käyttävät. Saatte kertoa suosikkejanne, mainitkaa myös sarja, iskun käyttäjä ja tietoa iskusta. Kertokaa myös, miksi pidätte siitä. Ja jos tämä on tehty jo, niin poistakaa vaan. Mutta antakaa sit linkki siihen uuteen topikkiin.

  Noh, oma suosikkini on Varjojen Asgård(Shadows Asgård). One Piecen Gecko Moria käyttää tätä liikettä.

  Info: Tekniikassa Moria levittää koko Thriller Barkin alueelle eräänlaisia varjonauhoja, jotka tarttuvat jokaista saaren zombia jostain ruumiinosasta kiinni. Sitten zombien varjot irtoavat ja keräytyvät Morian ruumiiseen, ja Moriasta kasvaa valtava hirviö.

  Pidän iskusta, koska tykkäsin siitä kohdasta, jossa Moria huutaa: "Varjojen Asgård!", siinä kohdassa oli pelottava tunnelma. Lisäksi isku on kyllä melkoisen vahva, koska Moria nielee JOKAISELTA saaren zombilta, joita oli tuhat, varjon. Vertauksena se, että Luffyyn mahtui sata varjoa.

  Te saatte jatkaa.

  #92071
  SlamDunk
  Member

  Kiva topic.

  Jaa-a. Kyllä se All Times Favourite on Gomu Gomu No Bazooka. Suomennoksessa siis Gumi Gumi Sinko.
  Sarja on siis One Piece ja iskun tekijä on sarjan päähenkilö, Monkey D Luffy, jonka keho on kumia hänen syötyään pirunmarjan, marjan, joka antaa hienoja kykyjä, mutta tekee uimataidottomaksi.
  Iskussa Luffy singauttaa kummatkin kätensä pitkälle taakseen. Sitten, kun ne palaavat takaisin ja ovat Luffyn itsensä kohdalla, hän antaa niille lisävoimaa ja heittää ne eteenpäin vastustajaa kohti. Kun kummatkin kädet osuvat vastustajaan, niin tuhovoima on suuri. Tuhovoima on kyllä vielä suurempi Vaihde 2:lla ja vielä suurempi Vaihde 3:lla, mutta mä tykkään tästä peruksesta eniten. Ei ole Luffyn paras isku, mutta todella hieno ja hyvä kuitenkin.

  #92123
  eerol
  Participant

  Ui helkutti näihän on aivan liikaa. Ei sitten oo paremmuus järjestyksessä, ja laitan varotuksen jos spoilaa:)

  1. Habagorilla. One Piece, siis Zoron isku, jossa hän jollain ihmeen tavalla (steroideilla varmaan:D) kasvatta lihakset hetkeksi, ja sitten iskee vastustajaansa melkosella voimalla. Isku tehdään kolmella miekalla. Mielestäni vaan siisti ja kun Kakua vastaan taustalle tuli vielä tuli semmonen gorillan varjo, niin se oli siistiä.

  2. Asura Hopeavälke. One Piece. Edelleen Zorolla jatketaan, ja ensiesiintyminenkin oli samassa taistelussa kun edellinen. Paras taistelu One piecessä muuten, ainakin suomijulkasun mukaan;). Mutta juu tässähän Zoro muuttuu jotenkin kolmeksi, joten siitä tulee yhdeksän miekan tekniikka. Näyttää joltain intialaiselta jumalalta, siitä varmaan se nimikin tulee. On vaan niin hienon näkönen, kun hakkaa Kakun lopulta tolla.

  3. Musta aukko. One Piece. Mustaparran isku, jossa hän kerää aluuelta jotain kamaa/imee mustaan aukkoon ja voi vapauttaa ne myöhemmin. Siistin näkönen kun maassa menee sitä mustaa "liekkiä ja vapautus on myös hieno. Tuhovoimakin loistava. Tuon haluasin nähdä Mariejoisin keskellä:D

  4. Devil bat ghost. ES21. Senan erikoisliike, jossa hän vaihtaa suuntaa niin nopeasti, että puolustaja kuin näkee haamun. Erittäin hino, tehokas. Ja hieno myös jos laittaa kierrettä tai Stun gunia mukaan. Noin minäkin haluasin osata vaihtaa suuntaa/vauhtia:D

  Spoiileeer!!!!!!P9 iskuja jne
  5. Ursashock. One Piece. Kuman ns. "atomipommi, jossa jos oikein olen ymmärtänyt hän kokoaa jotenkin paineen pieneen osan, eli ns. tassuunsa ja vapauttaa sen helkutin moisena pommina, jossa on hullu tuhovoima. Hienon näköinen Thriller Barkissa ja vielä hienompi kun iskee Oars. Jr:n selkään. Scary:S

  6. One Piece. Kizarun laser on vaan hieno, valonnopeudella kulkeva, ja hengenvaarallinen laser-pyssy, jonka hänen pirunmarjavoimat ovat mahdollistaneet. Tosi hieno kun taistelee Supernovia vastaan.

  7 King Haki. One Piece. Luffyn Haki-kamehamehaa. Niinkuin joku on sanonut. haki nyt kaikilla on siistiä, mutta luffyn huuto viimeisessä chapterissä oli hieno. Btw Shanksin Aura oli myös hieno.

  Spoiler end!

  Ja muitakin on esim. Zoron muut iskut, Acen ja Smokerin iskuja, Donflamingo jne. Mutta niistä lissä myöhemmin:)

  #92153
  Devilman
  Member

  Josko meikäkin tekisi oikein listan…
  1. Hokuto Hyakuretsu Ken (Hokuto no Ken)
  Mangassa Kenshiroo käyttää tätä kai vain kerran, mutta animessa lukemattomat filleripahikset luhistuvat tämän tekniikan edessä. Iso K huutaa "Ata ta ta ta ta" takoessaan vihollisen painepisteitä. Vihollinen on ihan, että "eihän tuo missään tuntunut", kunnes alkaa paisua kuin pullataikina ja räjähtää sisältä päin veriseksi mössöksi. Todella äijämäinen isku.

  2. Kamehameha (Dragonball)
  No joo, legendaarisin shoonenmangan taistelutekniikka ikinä kuuluu tietenkin tälle listalle. Yksinkertainen, mutta tuhoava, moneen otteeseen matkittu, muttei koskaan ylitetty (ainakaan tietyssä mielessä).

  3. Houou Genma Ken (Saint Seiya)
  Kuolemattoman tosiäijä Ikkin tekniikka on mukavan sadistinen isku. Se murskaa uhrinsa mielen, jättäen tämän tyhjäksi kuoreksi. Uhri ei välttämättä edes tiedä loppunsa jo tulleen, kun painajaismainen illuusio tuskallisesta kuolemasta alkaa… ai jai, miten mukavan ilkeä tekniikka tosiaan.

  4. Ideon Gun (Space Runaway Ideon)
  Varmasti animen historian tuhoisin hyökkäys, hyvänen aika, yksi laukaus Ideonin tykistä hävittää kokonaisia planeettoja tieltään! Legendaarisen jättiläijumalan äärettömän voiman virta tavoittaa jopa toisen ulottuvuuden, yliampuvaa ehkä, mutta perhanan siistiä.

  5. Zetsu Tenroo Battooga (Hopeanuoli)
  Koira ottaa vauhtia, loikkaa, alkaa kieppua kehittäen jostain sinisen hohteen ympärilleen ja sivaltaa vaikka jättiläiskarhun pään irti. Voi olla, että se Hopsun viimeisen jakson kohtauksen päätön siisteys vaikuttaa mielipiteeseeni tästä hyökkäyksestä, mutta on se silti melkoinen tekniikka.

  #92164
  Dents
  Participant

  Laitan lisää:

  KamehamehaDragonballista. Miten unohdinkin tämän? Kamehameha on kyllä shonenmangan tunnetuimpia hyökkäyksiä. Kuten kaikki tietävät, siinä kädet laitetaan toisiaan vasten sormet koukussa, niin että ne muodostavat kupin. Sitten käyttäjä kerää Ki-energiaa käsiin ja vetää kädet taakse sanoen hitaasti: "Ka-me-ha-me…", ja sitten hyökkääjä vapauttaa energian ja karjaisee "HA!". Tuhoava isku, ja siitä on monenmonia variaatioita, kuten Jalkakamehameha ja taivutettu kamehameha.

  Gumi Gumi Gatling, One Piecestä. Luffyn isku. Tässä Luffy iskee nyrkkisarjaa eteen, ja koska kädet venyvät, tällä voi hakata kokonaisen lauman vihollisia. Vielä makeampi on tosin Gumi Gumi Tehogatling, jossa Luffy tekee sen Vaihde 2:ssa. Tällöin Luffy tekee sen supernopealla vauhdilla.

  Usopp Golden Pound, One Piecestä. Usoppin isku. Usopp iskee vihollista päähän valtavalla moukarilla, joka tosin on vain jätesäkistä, paistinpannuista ja kepeistä tehty valemoukari. Usopp voitti Pelonan tällä, koska Pelona pyörtyi pelosta.

  Somaattinen Hyökkäys, Fullmetal Alchemististä, Scarin isku. Scar tarttuu vihollisen päästä kiinni, ja aloittaa synteesin, mutta keskeyttää sen purkuvaiheessa. Näin vihollinen räjähtää sisältäpäin. Varman tapon hyökkäys.

  Lohikäärmeen lieskat, One Piecestä, Zoron isku. Zoro loikkaa korkealle ilmaan, ja syöksyy alas, viiltäen vastustajaa. Kaiken kukkuraksi viiltojälki syttyy palamaan. Lisäksi Zoron toinen isku, Kolme sataa paunaa, on hieno. Siinä Zoro lennättää viillon viholliseen.

  #92659
  Nanakin
  Member

  Hieno ketju, ei voi muuta sanoa. Tosin vastaajat taitaa rajoittua meihin miespuolisiin.

  Dragon Head: "Long-Tou Xi-Hua" Dragon Lance
  Nimestä en oo ihan varma. On kuitenkin sarjasta Hunter x Hunter, tekijänä Zeno Zoldyck. Zeno luo vasemmalle kädelleen nen-pallon, (Vähän niin kuin ki.) ja oikea olka- ja kyynärvarsi muodostaa suoran kulman, ja oikea käsi on sojossa kaksi sormea eteenpäin osoittaen. Zeno sanoo "Dragon Head: Long-Tou Xi-Hua" ja oikean käden nenistä muotoutuu lohikäärmen pää. Zeno suoristaa oikean käden huutaen: "Dragon Lance", lohikäärme ampaisee kohti vihollista, ja Zeno hallitsee sitä. Vähän niin kuin Kamehameha, mutta näyttää coolimmalta.

  Ja Jan Ken
  Jatketaan HxH:lla, tekijänä päähenkilö Gon. Gon huutaa: "Show me rock!", sanoo: "Jan, ken…" ja sen jälkeen joko: paper, scissors tai rock. Kivi on nyrkin ympärille keskitetty nen-pallo, joka vastustajaan iskettäessä tekee vakavaa damagea, sakset on nen-miekka, joka muodostuu kahden sormen jatkoksi ja paperi on levitetystä kädestä lähtevä nen-pallo. Jotenkin vaihtelua tavallisiin DB-iskuihin.

  E: Mainitsemisen arvoisia iskuja ovat myös Gumigumi perspommi, Gumigumi eikäy ja Gumigumi tyhjäpää.

  #93223
  Whistle
  Member

  Jaa-ah, onhan noita shounen-hyökkäyksiä monia kivoja, mutta kaksi hyökkäystä (joista toinen ei varmaan edes menisi läpi hyökkäyksestä) on kyllä yli muiden.

  1. Beatricen Red Truth vai mikä tämän iskun nimi nyt olisi…?
  Eli "isku" jossa Beatrice puhuu totuuden punaisella, jotta Battler nyt varmasti tietää että onko Beaton sanoma totta. Isku on näyttävä (ne punaiset kiiltävät kirjaimet on nättejä *A*) ja hyödyllinen. Eikö valehtelu loppuisi kuin seinään jos toista voisi pyytää puhumaan Punaisella totuudella? Beato on myös tosi viilee kun se tekee tämän iskun. Ainakin joskus. Yleensä.

  2. Lagin Red Needle
  Siis kattokaa nyt. Coolimpaa hyökkäystä saa kyllä mielestäni vähän aikaa hakea. Lag keskittää siis shindaninsa, (vai mikä se sen poweri nyt oli) ja laukaisee sen pyssystään. Pyssyt on Letter Beessä vielä useasti todella nättejä, joten ainakin silmänruoka on taattu. Lagin iskusta tekee vielä erikoisen tuo sen silmä, muuta laukovat shindanit luodeista, mutta Lagilla on wow, shindansilmä.
  Ja kun isku on osunut monsteriin, se hajoaa palasiksi ja tsädääm, tulee kaunis sade. Tai vaihtoehtoisesti voi ampua kirjeeseen.

  Onpas punasta. :–D

  #93307
  Dents
  Participant

  Ja sitten tulee lisää. Kaksi klassikkoa, ja sitten yksi suosikki.

  Rasengan, http://tvmedia.ign.com/tv/image/article … 193536.jpg Narutosta. Käyttäjinä ainakin Naruto ja Jiraiya. Tässä tekniikassa käyttäjä kerää chakraa kädelleen ja pyörittää sitä niin, että syntyy sininen, pyörivä chakrapallo. Sitten sillä mojautetaan vihollista, jolloin vihollinen lentää kauas pois pyörivässä tuulipallossa. Tämä vie chakraa aika kivasti, mutta tekee tappavaa jälkeä. Edes lääkintäekspertti Kabuto ei pystynyt parantamaan tästä tullutta haavaa kunnolla.

  Chidori/Raikiri, myöskin Narutosta. http://www.naruto-cartoon.com/immagini/chidori.jpg Käyttäjinä Kakashi ja Sasuke. Tässä käteen kerätään ukkoschakraa, jolloin käden ympärille kerääntyy salamoivaa energiaa. Kun tekniikkaan yhdistetään Sharingan, tuloksena on tarkasti osuva ja tappava isku. Lävistää takuulla, ja jos tulee kunnon osuma, se on nirri veks. Tästä lähtee humiseva ääni, siksi nimi Chidori (Tuhat lintua).

  Tulinyrkki, ja Grillijuhlat: Polttopallo , One Piecestä. Portgas D. Acen tekniikoita. Näistä ei löytynyt kuvia, mutta Tulinyrkissä Ace muttaa tuleksi toisen nyrkkinsä, ja kasvattaa sen valtavaksi, iskien vihollista. Polttopallossa Ace luo valtavan, siis VALTAVAN tulipallon. Siistejä iskuja, pakko myöntää.

  #93350
  juha90
  Participant

  Tässä jokunen isku, eivät paremmuusjärjestyksessä.

  X- BURNER Sarjasta Katekyo Hitman Reborn! Käyttäjä Sawada Tsunayoshi. Tekniikassa Tsuna käyttää X- hanskoja ampumaan valtavan kokoisen tulivirran vihollista päin. Parhaimmillaan HERVOTTOMAN tuhovoimainen isku.

  GETSUGA TENSHOU Sarjasta Bleach. Käyttäjä Kurosaki Ichigo. Ichigon Zanpakuto Zangetsu pystyy nielemään Ichigon henkivoimaa ja iskiessä vapauttamaan sen kiinteänä, kuunsirpin muotoisena energiana, joka voi leikata rakennuksia kuin voita. Iskun muodosta tulee sen nimi, joka tarkoittaa englanniksi "Moonfang piercer of Heaven"

  LUOTISORMI sarjasta One Piece. Käyttäjinä kaikki CP9:n jäsenet. Yksinkertaisesti vastustajaa tökätään etusormella sellaisella nopeudella ja voimalla, että se vastaa oikeaa luotia.

  KUZU RYU SEN Sarjasta Rurouni Kenshin. Käyttäjinä Himura Kenshin ja Hiko Seijuro. Katanalla tehtävä isku, jossa äärimmäistä nopeutta hyödyntäen isketään samanaikaisesti kaikkiin yhdeksään kohtaan, joihin miekkaillessa voi iskeä.

  #94176
  Dents
  Participant

  Ihan mainitsemisen arvoisia ovat CP9:n jäsenten Kuustaito-liikkeet.

  Häive Japaniksi Soru. Tässä käyttäjä liikkuu niin nopeasti, että vihollinen ei huomaa häntä. Iskun salaisuus on lyödä salamannopeasti jalkaa maahan kymmenen kertaa. Tästä on kaikenlaisia varitaatioita, kuten Fukuron Pyörivä Rautakuula.

  Kuunpolku Japaniksi Geppou. Tässä tekniikassa käyttäjä loikkaa ilmaan ja pysty ponnahtelemaan ilmaa pitkin. Kätevä tekniikka.

  Lehahdus Japaniksi Kami-e. Tässä käyttäjä liikkuu kuin lehti tuulessa, eli väistää lehahtelemalla vihollisen iskut.

  Rautamuuri, Japaniksi Tekkai. Tässä käyttäjä jännittää lihaksensa raudan kaltaiseksi. Hyvä puolustustekniikka, tosin Djabra osaa myös liikkua rautamuuri-tilassa. Varitaatoita esim. Luccin Rautamuuri: Puu, jossa vihollisen isku palautuu sen osuessa rautamuurikäyttäjään.

  Luotisormi, Japaniksi Shigan. Juha90 kertoikin tästä jo: Tökätään sormella vihollista luodinnopeasti. Arkaan paikkaan osuessa voi tappaa. Varitaatioita esim. Fukuron Dugongi, jossa sormen sijasta aseena on nyrkki.

  Myrskytanssi, japaniksi Rankyuaku. Tässä potkaistaan ilmaa niin, että syntyy leikkaava ilmavirta. Yksi tappavimpia Kuustaitoliikkeistä.

  Kuudestilaukeava. Luccin tekniikka, jossa hän vain iskee kätensä vihollisen vatsalle, ja viholliseen sattuu. Jonkinsortin kuustaitosovellus, ja näyttää siistiltä.

  Kaikki nuo ovat käytännöllisiä ja vahvoja.

  #96550
  juha90
  Participant

  Uusia suosikkeja:

  Harakanvarpaat
  One Piecestä, käyttäjä Roronoa Zoro. Zoro asettaa kolme miekkaansa asentoon, jossa ne muistuttavat linnun jalkaa ja sitten pyörimisliikkeellä iskee vastustajaa. Isku jättää useita jälkiä, jotka ovat- aivan oikein- linnun jalanjälkien muotoisia.

  Pez- kanuuna
  Olkihattujen yhteistyönä tehty isku. Ensin Zoro leikkaa sopivan korkean rakennuksen viipaleiksi, ja sitten Sanji potkaisee viipaleet vihollista päin. Siisti isku, meinaan, pommittaa nyt talonpalasilla vihollista.

  Hikotsu taihou
  Bleachista, käyttäjä Abarai Renji. Bankailla tehtävä hyökkäys, jossa Renji ampuu Zabimarun "suusta" valtavan henkivoima-ammuksen. Tästä osuman saaminen on sangen epäterveellistä.

  #96589

  Omote Renge
  Käyttäjä Rock Lee narutosta. Avaa kehon sisäisistä kahdeksasta portista yhden, ja potkaisee vastustajan ilmaan, kietoo tämän kivaan pakettiin siteillä ja pudottaa tämän kovalla vauhdilla pyörien maahan. Maahan osumisen välttäminen on varsin… satuttavaa.

  Sawarabi no Mai
  Käyttäjä Kimimaro narutosta, syöksee maasta käsittämättömän määrän luupiikkejä ja voi myös menna niiden sisään ja tulla ulos niistä milloin tahansa hyökätäkseen. Show efektit FTW.

  Mangekyo Sharingan
  Käyttäjiä on useita narutossa. sen teho ja ominaisuudet riippuvat käyttäjästä. Esim. kakashin mangekyo saa tyhjiön ilmestymään joka imee itseensä kaiken ja siirtä sen toiseen ulottuvuuteen.

  Näitä on lisä, en vain muista kaikkia nyt

  #98617
  Ponnu
  Member

  "Kolme korttelia hyräillen…."

  Brookin käyttämä nuoliviilto, jossa vahinko tulee vasta jälkeenpäin, älyttömän siisti isku.

  Gumi Gumi tyhjäpää, Gumi Gumi mustekala, Gumi Gumi eikäy

  Luffyn aivottomuutta katsellessa on pakko nauraa ^^

  Nightmare Luffy

  Ei varsinaisesti isku, mutta Luffy on aika vakuuttava imiessään itseensä sata varjoa…

  Armée de l’air Power shot

  Zoron ja Sanjin yhteisisku rulex!

  #98622
  Dents
  Participant

  Lisää, tulevat kaikki One Piecestä.

  Doppelman Käyttäjä Moria. Moria käskyttää oman varjonsa taistelemaan puolestaan. Varjo voi muuttua Läiskälepakoiksi.

  Tassutykki Käyttäjänä Kuma. Kuma siirtää ilmaa uskomattomalla nopeudella, ja lävistää kaiken.

  Tassutykkiläimintä Sama kuin edellinen, mutta sarjatulella.

  Ursus shock Eerol on tästä jo kertonutkin.

  Perustelut: Näyttäviä, toimivia ja tappavia.

  #98652
  Ponnu
  Member

  OP:sta taas ^^

  Diable Jambe, Sanji pyörii paikallaan, kunnes hänen jalkansa hehkuu tulikuumana. Tätä hyökkäystä käyttäen Sanji kukisti Djabran.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.