Suosikkiseiyuut

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosikkiseiyuut

 • This topic has 47 voices and 53 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
 • Author
  Posts
 • #39696
  Valkoinenhai
  Member

  Elikä kuka on se persoonallisin, ihanin, mahtavin, hauskin ja muutenkin parhain japanilainen ääninäyttelijä mielestäsi?
  Voit kertoa missä sarjoissa hänen äänensä on esiintynyt, mikä hänen esittämistään hahmoista on paras, tai kertoa jotain muuta kiinnostavaa hänestä.
  Eli ihqutuksen lisäksi, muista perustelut. :3

  Ja oma suosikkinihan siis on tuo Tomokazu Seki.
  Hän on japanissa aika kuuluisa seiyuu, joten hänen ääntään kuulee todella monissa sarjoissa.
  Seki on esiintynyt mm. näissä sarjoissa, näinä hahmoina:

  Neon Genesis Evangelion – Touji Suzuhara
  Full Metal Panic- Sousuke Sagara
  Fruits BAsket – Kyo Sohma
  Chobits – Shinbo Hiromu
  Gravitation – Shuichi Sindou
  Nana – Nobuo Terashima

  Ja no, pidän kaikista hänen esittämistään hahmoista kovasti. Sekin käheä, kiihkeä ääni on niin ihana ^^
  Parhaimmistoksi nousee kuitenkin Nobuo, Kyo ja Sousuke. :3

  #39715
  Seyra
  Member

  Minustakin tuo Tomokazu Seki on parhain ääninäyttelijä.
  Hänen äänensä on kuultavana lempihahmoillani, Kyolla ja Noboulla, joka onkin syy minkä takia pidän hänestä. 😎

  #39719
  Inu-Mimi
  Member

  Masako Nozawa on mun veteraaniseiyuuwaifu. Maailman söpöin ääni kertakaikkiaan, aina kun Nozawa nauraa roolissaan niin nauran minäkin. Goku on kunnioitettava rooli totta kai, minulle mieleenpainuvimpia ovat olleet roolit ensimmäisessä Gegege no Kitarossa (sekä kunniamaininta rooliin paluusta niinkin myöhään kuin 2008, ensimmäinen Gegegehän näkyi vuodesta 1969 alkaen), Galaxy Express 999:ssä sekä, jaa, vaikka Digimon Tamersissa. Skaalaa on totta kai ollut myös aikuisten naisten rooleihin.

  Kazuki Yaon vetovoimasta 50% taitaa olla hänen tyypillisessä typecastissaan. Yatte yaruze!, kaikuu niin monessa SRW:ssä. Seksikäs ääni kuitenkin joka on hitaan viekoitteleva Arslan Senkissä ja miehekkään energinen teinirooleissa Dancougassa ja Gundam ZZ:ssä.

  Tohru Furuyaa ja Toshio Furukawaa on varmaan enää tarpeetonta mainostaa, mutta en voi koskaan olla nauramatta heidän tuulta alleen saaneelle autotallibändilleen tai heidän taustarooleilleen (mm. Kaneto Shiozawan(!!) kanssa) Patallirossa. Hyvin ainutlaatuisia kykyjä jotka osaavat nauttia työstään.
  Kaneto Shiozawa tosiaan myös, mies joka näyttelee yhtä paljon hiljaisuudellaan kuin äänellään, niinkuin joku sen asetteli.

  Shigeru Chiba ja Osamu Ichikawa ansaitsevat vielä maininnan. Ichikawan Eeeeeii! Yakamashii! on kansallisaarre.

  #39730
  Tiger Claw
  Member

  Suosikkini on Hirata Hiroaki. Hänen äänensä on niin varttunut ja romanttinen. <3 Herra osaa eläytyä ja laulaa aivan mahtavasti — en saa tästä koskaan tarpeekseni! Olen hyvin iloinen siitä, että Hirata Hiroaki on mukana monessa sarjassa, sillä mitä enemmän tilaisuuksia kuunnella hänen ääntään, sen parempi. Hirata Hiroaki on toiminut mm. näiden hahmojen äänenä:

  Sanji (One Piece)
  Kakuzawa Yu (Elfen Lied)
  Suikotsu, (Inuyasha)
  Sha Gojyo (Saiyuki)
  Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean -elokuvat, Kingdom Hearts II)

  Hirata Hiroakin ääni ei ehkä sovi Jack Sparrow’lle, mutta silti hänen ääninäyttelynsä on loistavaa. Olen myyty. *rupesi katsomaan Sukisyoa vain koska oli kuullut, että Hirata Hiroaki on siinä ääninäyttelijänä* (Eikä se sitten ollut…)

  #39782
  Kyoka8
  Member

  Tämän hetkinen suosikkini on Megumi Ogata. Pidän hänen äänestään kovasti, ja on hauskaa, kun hän pystyy ääninäyttelemään sekä miestä, että naista. Vaikka kyllä hänen äänensä naiseksi tunnistaa. Pidän myös kovasti niistä hahmoista, joita hän on ääninäytellyt, joita ovat mm.

  Neon Genesis Evangelion – Shinji Ikari
  Magic Knight Rayearth – Eagle Vision
  Samurai Deeper Kyo – Sanada Yukimura
  Card Captor Sakura – Yukito Tsukishiro

  Toinen todella hyvä on Mamiko Noto. Hänellä on ollut todella paljon rooleja, ja hänen äänensä on miellyttävä. Hän on esiintynyt todella paljon hyvin tunnetuissa sarjoissa esim.

  Elfen lied – Yuka
  Jigoku Shoujo – Enma Ai
  X – Kotori Monou
  Trinity Blood – Esther Blanchett

  #40039
  Fujiko
  Member

  Itselläni on vain pari suosikkia ensimmäiseksi on Junko Minagawa, hän on omasta mielestäni paras vaihtoehto Echizen Ryomaksi.
  Tässä on minun lempisarjojani jossa hän on ollut mukana:
  # Loveless (manga) (Ritsuka Aoyagi)
  # Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch (Mikeru)
  # Trinity Blood (Ion Fortuna)
  # Tsubasa: Reservoir Chronicle (Ryuuou)
  # Vampire Knight (Ruka Souen)
  # The Prince of Tennis (Ryoma Echizen)

  Toinen lempi seiyuuni on Yuki Kaida, hän on mahtava Seigakun tensai Fuji Syusukena.
  Tässä on pari lempisarjaani jossa hän on ollut mukana:
  # Syusuke Fuji in The Prince of Tennis
  # Yumiko Fuji in The Prince of Tennis
  # Yuuta Fuji (young) in The Prince of Tennis
  # Kenji Himura in Rurouni Kenshin
  # Ozma in Bakuten Shoot Beyblade 2002

  #40915
  Satou
  Member

  Eh.. sanon tähän nyt Paku Romi (te kyllä tiesitte että hänetkin vielä sanotaan ennemmin tai myöhemmin)
  Ääninäyttelee monia lempihahmojani ja minusta on mahtavaa kun pystyy näytellä kumpiakin sukupuolia. Hän saa aikaan hellyyttäviä ja myös hauskoja ääniä sekä pidän hänen tavastaan laulaa.

  Muutamia rooleja:
  Toshiro Hitsugaya – Bleach
  Edward Elric – Fullmetal alchemist
  Temari – Naruto
  Ken Ichijouji – Digimon
  Teresa – Claymore
  Nana Osaki – Nana
  Tao Ren – Shaman king
  Kosuke Ueki – The Law Of Ueki

  #41164
  Michiru
  Member

  Romi Park on myös yksi minun suosikeistani. Itseasiassa ensimmäinen johon tutustuin kunnolla.

  Mutta myös Okiayu Ryotaro on yksi suosikeistani, hän osaa nimittäin esiintyä hyvinkin erilaisissa rooleissa. Kaikkea löytyy vakavista koomisiin hahmoihin. Esimerkkeinä vaikke Bleach:in Byakuya ja Furuban Shigure kaksi varsin erilaista persoonaa saman henkilön näyttelemänä

  Ja pakko mainita vielä vain yhden roolin tehnyt Atsushi Tamura (näytteli Hirumaa Eyeshield 21:ssä). Vaikka hän ei olekkaan vakituinen ääninäyttelijä (vaan ex.koomikko/nykyisin Jealkbin vokalisti "Haderu"), hän sopi Hiruman roolin kuin nakutettu, itse asiassa eräässä haastattelussa ko. henkilö totesi heillä olevan paljon yhteisiä luonteenpiirteitäkin, kummatkin piruilevat toisten kustannuksella. Kerran jopa siinä määrin että heidän bändisä basisti hermostui tähän ja lähti kesken kuvausten paikalta).

  #41169
  Soina
  Member

  Voih, seiyuuita on niin tuhottoman paljon, että kun joku tätä minultakin kysyy on hetken aikaa mietittävä ennen kuin voi antaa mahdollisimman järkevän vastauksen kysymykseen. Jokainen on omalla tavallansa persoonallinen ja omalaatuinen, mutta kuitenkin on niitä jotka erottuvat joukosta omaksi eduksensa.

  Ensimmäisenä on pakko mainita Nana Mizuki. Suosikkini kautta aikojen. Nanan ääni on erittäin persoonallinen, hän osaa näytellä hieman höpsömpää kuin myös hieman ilkeämpää hahmoa. Myös lauluääntä löytyy tältä neidiltä vaikka kuinka paljon. Hän on ääninäytellyt mm. Kotokoa (Itazura na Kiss), Utauta (Shugo Chara!), Wrathia (Fullmetal Alchemist), Mokaa (Rosario + Vampire) ~ Oma suosikkini on kuitenkin heistä Utau, mahtava persoonallisuus ja upea ääni.

  Toisena on pakko mainita Rie Kugimiya. Sellainen hieman lapsenomaisempi ääni, mutta erottuu kuitenkin eduksensa ja hänen hahmoillansa todellakin on luonnetta vaikka muille jakaa. Hän on ääninäytellyt Shanaa (Shakugan no Shana), Alphonsea (Fullmetal Alchemist), Taigaa (Toradora), Miharua (Nabari no Ou), Yuuhia (Akane-iro ni Somaru Saka) ~ Suosikkejani ovat kuitenkin nämä persoonalliset tytöt, Taiga, Shana ja Yuuhi. Ja kuunnelkaapas kun neiti lausuu "urusai" animessa, se jos mikä on upeaa kuunneltavaa !

  Voisin myös näin nimeltä mainita Paku Romi ja Mamiko Noto. Romilla nyt on vain tälläinen hieman käheämpi ääni naiseksi ja se tuo hahmoihin aivan uutta ulottuvuutta (mm. Ed (FMA) ja Nana Oosaki (NANA)). Notolla taas on vain niiin mielenkiintoinen ääni että sitä ei voi kuin rakastaa. Sellainen mystinen. (Enma Ai (Jigoku Shoujo), Hecate (Shakugan no Shana), Kotomi (Clannad) ~ )

  #42047
  Shieva
  Member

  Seuraavaksi vuorossa vuoden 2008 Seiyuu-patsaiden (Shieva edition) jako:
  Parhaan miehisen miesäänen palkinnon saa Kazuya Nakai. Hän on tullut tunnetuksi esimerkiksi One Piecen Roronoa Zorona sekä Trinity Bloodin Tres Iquksena. Hänellä on ollut rooli myös esimerkiksi D.Gray-manissa, Death Notessa sekä Hellsingissä.
  Ja tosiaan; mies on ansainnut tämän suuren kunnian, koska hänellä on niin ihanan pehmeä ja matala ääni, eikä laulutaidoistakaan ole suurta puutetta.
  Parhaan "veikeän" pojan/miehen äänen pysti menee ehdottomasti Kenichi Suzumuralle. Hänen tunnetuimmat roolinsa ovat D.Gray-manin Lavi, Ouranin Hikaru Hitachiin sekä Kingdom Hearts II:n Demyx. Hänellä on myös monia muita nimekkäitä rooleja.
  Tämä palkinto menee sen takia kyseiselle herralle, että hänen äänensä on juuri sopiva sellaisille hahmoille kuin esimerkiksi Hikaru on. Sellainen hieman pikkupoikamainen nuorimies, joka kuitenkin osaa olla myös vakava.
  Paras naisääni-titteli taitaa mennä… *räks* *pum* Jahas, meillä taitaa olla teknisiä ongelmia… Noh, mennään seuraavaan.
  Paras lapsiääni-palkinnon saa Motoko Kumai. Hän ääninäyttelee Gretaa sarjassa Kyo kara maou.
  Tämä seiyuuhan on jo reilusti yli kolmekymppinen, mutta sai tämän palkinnon erittäin hyvästä roolisuorituksestaan söpönä pikkutyttönä, jollainen Greta on. Rakastan niin sitä puhetyyliä.
  Parhaan mies-naisäänen palkinto… Anteeksi, palkinnot menee Romi Pakulle sekä Sanae Kobayashille. Ensimmäiseksi mainittu seiyuu toimii esimerkiksi Fullmetal Alchemistin Edwardin sekä Naruton Temarin äänenä, kun taas jälkimmäinen on luovuttanut äänensä Allen Walkerille.
  Näiden kahden palkinnot on ansaittu siitä, miten he osaavat näytellä sekä mies-että naispuolisia hahmoja erittäin onnistuneesti.

  Huh, siinä meni kauan. Anteeksi tuolle naisseiyuulle, en vain keksinyt ketään…

  #42135
  Kamui
  Member

  Mun suosikki seiyuu on ehkäpä Momoi Halko. Hän osaa näytellä niin hyvin kaikkia yli-söpöjä hahmoja <3 Ja sen nauru (Ni-ha-ha-haa) on niin mahtava 🙂

  Parhaimmat Momoin roolit mun mielestä ovat:

  Popotan – Mii
  Bottle fairy – Tama
  Soultaker/Nurse witch Komugi-chan – Komugi

  #42455

  Ääninäyttelijöitäkään en listaa tai ylipäätään pistä merkille, mutta kaikkein kivoin/söpöin ääni on mielestäni Eri Kitamuralla eli Mermaid Melody Pitchi Pitchi Puren Seiralla. Hänen laulamansa Beautiful Wish on NIIN ihana kappale, ja söpö nuoren tytön ääni onnistuu tosi hyvin (tietääkseni hän on aikuinen). Seira on kawai!

  #43045
  Blackbeard
  Participant

  En ole hirveän perillä näistä ääninäyttelijöistä, mutta Kappei Yamaguchi on kyllä jäänyt mieleen. Tajuttoman monipuolisia rooleja pystyy jätkä vetämään. Usopp (One Piece), L (Death Note), Shinichi Kudo (Salapoliisi Conan), ja Raimon Tarou (Eyeshield 21) ovat jääneet kirkkaimpina mieleen 🙂

  #43188
  Devilman
  Member

  Blackbeard wrote:

  En ole hirveän perillä näistä ääninäyttelijöistä, mutta Kappei Yamaguchi on kyllä jäänyt mieleen. Tajuttoman monipuolisia rooleja pystyy jätkä vetämään. Usopp (One Piece), L (Death Note), Shinichi Kudo (Salapoliisi Conan), ja Raimon Tarou (Eyeshield 21) ovat jääneet kirkkaimpina mieleen 🙂

  Yamaguchi on aika taituri, kyllä. Yhtä ehdotonta suosikkia ei tässä heti osaa nimetä, mutta Ryūsei Nakaon roolisuoritukset ovat jääneet mieleen. Näitä rooleja ovat esim. Freeza (DBZ), Isami Nishimura (Touch) ja Mayuri Kurotsuchi (Bleach). Kurotsuchin ääneksi Nakao on erityisesti aivan täydellinen.

  #43428
  Aoyama
  Member

  En oikeastaan hirveästi animea katso (olen manga ihmisiä). Kuitenkin pidän kovasti Tomokazu Sekista. En sitä sen enempää osaa perustella, mutta ihastuin hänen ääneen kun katselin Fushigi yûgia. Hän on siis Chichiri (ja Koji). Myös yksi ihanimmista äänistä on Ayaka Saitolla. Tunnistan lähes aina hänen äänensä. Hänet ensikertaa kuulin Ouranissa Hani-senpain äänenä ja toisen kerran Fruits basketissa Momijina jne. Hänen ääntään voi kuunnella ihan muuten vain.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.