Supernatural

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Supernatural

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #111618
  L1ght
  Member

  Supernatural on yhdysvaltalainen draama ja kauhusarja joka kertoo kahdesta veljeksestä (Dean ja Sam) jotka matkustelevat pitkin yhdysvaltoja metsästäen paranormaaleja olentoja.
  Sarjan alussa Sam opiskelee lakitieteitä ja asuu onnellisesti tyttöystävänsä Jessican kanssa. Eräänä yönä hänen veljensä Dean tulee kertomaan hänelle että heidän isänsä on kadonnut ollessaan metsästämässä yliluonnollisia olentoja eritoteen demonia joka oli tappanut veljesten äidin näiden ollessa pieniä. Sam ei suostu auttamaan etsinnöissä mutta kun kyseinen demoni tappaa Jessican hän muuttaa mielensä.

  Keskusteluun voi laittaa mielipiteitä sarjasta jne…

  #117625
  Kawamaru
  Participant

  Itse olen tätä sarjaa seuraillut satunnaisesti, milloin vain olen sattunut television ääreen Supernaturalin pyöriessä tai jos veli on nauhoittanut jakson talteen. Tämä on ihan keskivertosarja minulle: seuraan, mutten kauhistu, jos jakso jää välistä.
  Mielestäni tämä on ihan hyvä sarja, mitä tätä on tullut satunnaisesti seurattua. Pidän päähenkilöistä, he ovat riittävän erilaisia mutta sopivat hyvin veljeksiksi. Pidän heidän kokemistaan kauhistuttavista demonien jahtaamisista sun muista hirviömetsästyksistä, mutta jokin siinä myös alkaa puuduttaa: jotenkin tuntuu, että tämä sarja ei anna enää niin paljon uutta kuin mitä kaipaisin.
  Toisaalta, aion kyllä katsastaa, millainen sarjan tuleva jatko keväällä on. Mikäli se ei kuitenkaan tästä paranna, taitaa jäädä seuraavat jaksot katsomatta.

  #117891
  zoka
  Member

  Mun mielestä aivan mahtava sarja. Yks parhaimpia mitä on tullu katottua. Tykkään juonesta ja päähenkilöistä ja kaikesta mahdollisesta. 😀 On se vaan kumma miten Sam on aina se joka kidnapataan tai joka loukkaantuu, mutta sitten kun Dean loukkaantuu se on jotain vakavampaa.

  Joo, tuli taas fiksua tekstiä… Voi miksi en ole kuunnellut paremmin äikän tunneilla.<— Ja taas täysin aiheen ulkopuolelta? -_-

  /// Jee jee! Tiistaina alkaa neljäs kausi. Odotan innolla. =DDDD

  #120872
  Kiki
  Participant

  Yksinkertaisesti paras sarja EVER!1~tykkään henkilöistä ja varsinki Deanista♥ huumoriaki löytyy((: ja ofc tulee katottuu enemmä ko yks jakso peräkkäi : D

  #121474
  Remi
  Participant

  aivan ihana sarja. kauhu ja huumori on hyvin yhdistetty sarjaan. 4 kaudessa oli pari hahmoa joista tykkään nyt 5 kaudessa.
  suosikki hahmoni ovat:
  Dean, ihana isoveli.
  Gabriel, auttaa veljeksiä välillä.
  Castiel, hänellä on vielä paljon opittavaa ihmisistä.
  Crowley, osaa pistää veljeksille jauhot suuhun ja omistaa oman helvetin koiran.
  toivon ettei sarjasta tehdä liian monta tuotantoa jolloin sarjasta saattaa mennä maku..

  #228646
  The Assbutt Angel
  Participant

  Ensimmäinen ei-piirretty tv-sarja, jota olen ikinä jaksanut seurata! Aivan mahtava. Hahmoissa ei oikeastaan ole valittamista muualla kuin eräässä demonissa Meg, joka tunkee Destielin tielle, mutta katson sen läpi sormien, kun kuitenkin Crowley hoitaa asian. Juoni on koukuttava ja käännytti meikäläisen, ateistin, jälleen uskoon. BD Uskokaa pois! Tosin uusimmilta kausilta, jotka nykyisin ovat 8 ja 9 olisin toivonut enemmän perus metsästystä. Lempihahmoja löytyy pitkät listat, mutta päähenkilö kolmikko, Dean, Sam & Castiel kuuluvat joukkoon. Sitten tulee tottakai Gabriel, Balthazar ja Lucifer taivaan puolelta. Ihanainen tuonelan kuningas Crowleykin on päässyt joukkoon. Ja täytyy kyllä sanoa, että Kuolema on vain niin älyttömän suloinen. En nyt pysty muuta sanomaan kuin, että hyvä sarja on ja suosittelen vaan kaikkia katsomaan, vaikkeivät niin hirveästi kauhusta pitäisivätkään(eikä nyt niin hirveän pelottavaa kauhua tästä sarjasta edes löydä, jos muistaa pitää suolaa lähellään). ;3

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.