Talli

Home Forums Sekalaista Muut Talli

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #49883
  Minorea
  Member

  Eli tulipas nyt mieleen aihe, joka varsinkin heppatyttöjen keskuudessa on yleinen ja uskoisin että joitakin ratsastajia täältäkin löytyy.

  Olen aloittanut nyt viiden vuoden tauon jälkeen taas ratsastuksen, hevosenhoidon ja sitä kautta valmennuksen, eli tähtään ex-ravurilla estekisoihin kesällä. Ensikuussa (tai tämän kuun lopussa) olisi tarkoitus harjoituskisoihinkin mennä testaamaan, onko päähän jäänyt mitään.

  Mutta kun aloin jälleen käymään, ja vaikka kyseessä onkin yksityistalli, on ihan selvää, millainen ilmapiiri siellä on.
  Kateus, katkeruus ja kilpailu. Minkä ihmeen takia?!

  Kellä on parempi hevonen? Mitä väliä sillä on?
  Tuolla katsotaan kieroon, kun minun allani on lämppäri. Ei voi olla samalla kentällä ratsastamassa puhdasrotuisten puoliveristen kanssa. Ovat niin isoja ”kisaratsuja.”

  Samalla vieressä olevalla ratsastuskoululla käy 12-v tyttöjä, joilla on täysmeikki naamassa, täysin laitetut hiukset ja viimoisen päälle valitut vaatteet. Voi jestas, minkä takia?

  Järkytyin hirveästi, miten paljon tallilla olo oli muuttunut tuon ajan ollessani pois. Ennen oli tarkoitus, että tallille mentiin niissä huonommissa, ei parhaimmissa vaatteissa.
  Kateutta oli kyllä aiemminkin, siihen olen tottunut, mutta en sitäkään ymmärrä.
  Muita huomioinut saman?

  #49891
  manga ai
  Participant

  Mä en käy enää tallilla säännöllisesti,mutta kesällä tulee siellä piipahettua aina joskus ja kyllä mä oon ainaki ton hiukset hyvin, meikit naamassa ym. jutun huomannu ja jos jollain on "huonompi" hevonen niin sillo kyl muut kattoo pitkään 😕 (en tajua)

  #51849
  carlos
  Member

  ihq ihana aihe mä käyn säännöllisesti tallilla rastastamassa oon ratsastanut 7 vuotta padonnut hevosen selästä 37 kertaa koska ikävä kyllä pidän "vaikeista hevosista" eli hyvin säikkyjä tai jukuri päitä :mrgreen: mutta en vois olla viikkoakaan ilman ratsastusta

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.