Teiniagentti Luna

Home Forums Manga Mangasarjat Teiniagentti Luna

 • This topic has 27 voices and 34 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
 • Author
  Posts
 • #46795
  japanifani
  Member

  Mtä mieltä olette tästä sarjasta?
  Itse pidän tosi paljon. Sarjasssa on hyvä piirustus tyyli ja juoni.

  Tässä on sarjasta tietoa.
  Luna on salainen agentti. Yhdysvaltojen hallitus muokkasi Lunan salaisessa laboratoriossa parhaista mahdollisesta geneettisestä materiaalista vertaansa vailla olevaksi vakoiluaseeksi. 15-vuotiaana Luna saa tehtäväkseen esiintyä oppilaana Nobelin lukiossa ja paljastaa kreivi Von Bruckenin katala juoni. Mutta miten käykää kun Luna ihastuu krevin poikaan?

  #46849
  Emotionless
  Member

  Mä tykkään siitä kanssa. 🙂 Keräsin ne kaikki 5 osaa itselleni. Jatkuukohan se tosta vielä?
  Piirustustyyli on jotenkin tosi selkeetä ja hienoa. Juonikin ihan kiva kaiketi.

  #46854
  ^Jonsku
  Member

  Tykkään tosi paljon teini agentti Lunasta. Mulla on kaikki muut osat paitsi kolmonen eli: 1,2,4, ja 5. 🙂 Juoni on hyvä! eikä piirrostyylissäkään ole valittamista. Toivottavasti Lunan seikkailut jatkuu taas pian.

  #46908
  Zutto
  Member

  Minäkin tykkään! ^^
  Omistan kaikki osat.. jotka ovat imestyneet. Mutta huomasittehan 5-osan lopussa kivan jutun, että Luna ehkä jatkuisikin vielä! Siellä vihjailtiin semmoista 😀 Ja siinä luki jotain… "Loppu?"
  *jää odottamaan*

  #46919

  Juu, olen lukenut ja tykkäsin kyllä kovasti. Lainasin joskus kirjastosta osat 1 ja 2 ja tykästyin todella. Viime kesänä ollessani kyläilemässä tätini luona Helsingissä hoksasin kolmannen osan ja oli ihan pakko ostaa. Kaksi viimeistä ostinkin sitten ihan kioskilta. Mutta tykkäsin kyllä todella paljon sarjasta, juoni oli melko mielenkiintoinen ja piirrostyyli selkeä ja helposti ymmärrettävä. Mielenkiintoista oli ainakin Oliverin äidin ilmestyminen sarjan viidennessä osassa. Francesca oli mielenkiintoinen hahmo, mutta kyllä vähän harmitti, ettei hänelle kerrottu Lunan alkuperästä. Kokonaisuudessaan kyllä hienoa työtä, mutta en tiedä, ostaisinko, jos sarja jatkuisi. Ehkä.

  #47084
  Emotionless
  Member

  Niin se jatkuminen jäi vähän auki siinä vitosen lopussa.

  #47091
  Satou
  Member

  Öhm… *ilkeä arvostelijatäti saapuu*
  Kaukaa sen huomaa ettei ihan japanilainen ole. Kannet on väritetty tietokoneella, kun japanilaisissa on yleensä käsin *as far as I know*. Juoni tuntui aluksi vähän hataralta, mutta lopussa huomasi että siihen oli kyllä pantu aikaa ja ajatusta mukaan. Se piirrosjälkikin parani sinne loppuun mentäessä. Ei ollut enää niin pahasti vain tasapaksua viivaa. Silti tuo tuommoinen vakoilija-juoni on vain niin perus-amerikkalainen juttu. Minä en saanut oikein Lunan luonteesta paljoa irti… Semmoinen perus nätti, itkupilli, kiltti, kiva, suosittu… mutta entäs ne huonot puolet? Oikeasti, Luna ärsytti niiiin paljon. Muutkin hahmot olivat vähän… pinnallisia.
  Ei siis oikein iskenyt. Hehe, ja tässäkin oli taas se yksi syy miksi jatkoin loppuun asti. Oliverin hahmo oli vain niin ihana ja tarina päättyi hänen osaltaan vähän surullisesti.
  Jos se jatkuu niin en varmaankaan aio ostaa.

  Älkää fanit vetäkö tästä nyt hernettä nenään. Jos tykkäsitte niin se ei ole kenenkään muun kuin teidän oma asia ja tämäkin on vain minun oma mielipiteeni. >.>
  Kyllä. Jatkakaa..

  #47136
  ringo_96
  Member

  Pseudoa, selväähän se. "eka sarja mitä rupesin ostamaan"(vuonna nakki ja keppi ennen tomaattisotaa), joten en viitsinyt kesken lopettaa, vaikka mieli tekikin. Piirrustustyyli menettelee, ja niinkuin Satou sanoi, niin perus-amerikkalaista. Juoni oli hirveän lattea, eikä Luna edennyt lähes minnekkään Oliverin tai Jonahin suhteen. Lopusta en oikein saanut tolkkua, niin seko se oli. Joten näin loppuarvio: lattea juoni ja latteat hahmot. Tietysti jossain kohdissa oli ihan hyvinkin toimintaa, joten ei sarja täysin läpimätä ole. Toivon että sarja ei enää jatku^^

  #47618
  -Luna-
  Member

  Ihan hyvä.Olen kerännyt kaikki osat. 5 osa loppui aika lailla kesken ja toivon että sarja jatkuisi vielä. 🙂

  #48138
  Chocola^^
  Member

  Tulihan nuo kaikki 5osaa kerättyä hyllyyn:)
  Piirrosjälki ihan menettelevää, mutta juoni oli minusta tylsä ja jokseenkin kuiva… En vain voinut jättää sarjaa keskenkään, koska olisi ollut (jälleen kerran) tyhmää omistaa vain ensimmäinen osa 😆

  #48256
  KitiChan
  Member

  Ihan hyvä… Hiukan se loppu oli että "mitä ihmettä?!" mutta nätisti piirretty… En mikään fani, mutta kyllä sitä aikansa kuluksi lukee… 🙂

  #48289
  lin
  Member

  ^^ luen kanssa Teiniagentti Lunaa hmm… ainakin silloin tällöin… mutta iha ook se on! 😆

  #60824
  Kuroii
  Member

  1.osa minulla on ja ostan loput coneista conihintaan (:

  Mutta, katsoin wikipediasta ja siellä ’montako kirjaa sarjassa on’ kohdassa luki 5+ nii sittenhän se vielä jatkuu O__O kenelläkään mitään hajua milloin loput ilmestyy..?

  Ja tuolta gomanga sivulta näin, että on TEINIAGENTTI LUNA ONMIBUS COLLECTION 1&2, niin tuleekohan ne suomeksi egmontilta…?

  #60879
  Chocola^^
  Member

  Mun mielestä se on aika tylsä sarja^^ Tai ainakin mun makuun, siinä ei sinänsä tapahdu mitään tosi wow:ta 😀 Ja piirrosjälki on erilaista kuin monissa muissa, ja siksi osittain kiehtovaa, mutta pitemmän päälle se on aika yksinkertaista ja huolitonta jälkeä… Minusta. Itelläni on koko sarja hyllyssä, kun kyllä sitä silti lukea voi ^_^

  #60921
  Pahisse-94
  Member

  Yuppie-Chan wrote:

  Mutta, katsoin wikipediasta ja siellä ’montako kirjaa sarjassa on’ kohdassa luki 5+ nii sittenhän se vielä jatkuu O__O kenelläkään mitään hajua milloin loput ilmestyy..?

  Itsekkin katsoin jonkin aikaa sitten.. Ja kun mangan loppu oli niin epäloppumainen ja siinä viitattiin jatko-osaan…
  : D Niin ainakin Luna jatkuu ja toivottavasti tulee suomeksikin : )
  Minä ainakin ostaisin ^^ (jos egmont ei suostu enää kääntää, pakotetaa Sangatsu kääntää >: DDD )

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.