Televisiossa pyörivät vakioelokuvat

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Televisiossa pyörivät vakioelokuvat

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #117626
  Kawamaru
  Participant

  On muutamia elokuvia, joista on tullut television vakiotavaraa ja jotka pyörivät hyvinkin usein televisiossa (esim. Muumipeikko ja pyrstötähti, Spiderman ja Joulupukki ja noitarumpu). Moni varmasti muistaakin jo joidenkin näiden elokuvien kaavan, ja jokin elokuva on tullut nähtyä sen kymmenen kertaa.

  Mitä mieltä olette tällaisista "vakioelokuvista"? Menettävätkö elokuvat arvoaan, kun ne tulevat televisiosta yhä uudestaan ja uudestaan, vai suoko televisio mahdollisuuden kaikille ihmisille nähdä varmasti tämä elokuva, kun se näkyy niin usein?
  Ja onko teillä jotain suosikkielokuvaa näiden yleisimpien televisiossa pyörivien elokuvien joukossa? Mitä mieltä olette siitä, että juuri se elokuva tulee niin usein televisiosta?

  #118254
  Hant
  Participant

  No, ei voi varmaan sanoa kuin että riippuu ihan elokuvasta, meikäläistä ei ainakaan haittaa että jouluna/halloweenina näyttävät The Nightmare Before Christmassia joka vuosi (tai ainakin nyt pari vuotta varmaan ollut) mutta yleisesti ottaen "uusinnat" ovat vähän mälsiä.

  Leffoissa tietysti vähän eri juttu kuin esim. sarjojen uusinnoissa…
  Nämä "kerran vuodessa" leffat jotka ovat sidoksissa esim. pääsiäiseen tai jouluun, yms. ovat suht rasittavia parin katselukerran jälkeen jos laatu ei ole mitään kovin kummoista tasoa, mutta ainahan sitä voi valita katsovansa jotain muuta.

  Sitten ovat ne leffat, mitä näytetään vaan ihan muuten vaan koko ajan, omalla kohdalla on kyllä niin, että jos ei ole miellyttänyt, niin pakostakinhan siinä ajattelee, että voi ei, taas tuo pätkä.

  Minä itse olen ainakin aika kyllästynyt siihen että joka vuosi tulee jouluaattona/joulun aikaan telkasta ne samat joulu-leffat yms. mutta minkäs teet.
  Kai se on jokin "pakko" näyttää joululeffoja aattona. Kunnon toimintaleffa voisi toisaalta piristää aattoa ainaisten joulun perheleffojen sijaan. 😀

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.