The Beatles

Home Forums Sekalaista Musiikki The Beatles

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #117884
  Dents
  Participant

  Jos joku nyt ei tiedä (epäilen), The Beatles oli maailmanlaajuisesti tunnettu, arvioiden maailman kaupallisesti menestynein rockyhtye, joka oli toiminnassa vuosina 1960-1970. Yhtye on saavuttanut siis hyvin suuren suosion myös hajoamisensa jälkeen. Tunnetuimmat jäsenet ovat John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ja Ringo Starr. Jokainen heistä on myös tehnyt soolouraa hajoamisen jälkeen.

  Että sellasta, ite oon alkanu lähiaikoina kiinnostua enemmän Beatlien musiikista ja järkytyin suuresti kun luokkalaiseni ei tiennyt mikä on The Beatles.

  Joitain kappaleita:
  Help
  I Want To Hold Your Hand
  Obla-di Obla-da
  Yellow Submarine

  #118330
  Gaara1995
  Member

  Beatlesista tulee mieleen…hmm… John Lennon murhattiin tasan 24 vuotta ennen kuin "Dimebag" Darrell Lance Abbott murhattiin (jälkimmäinen itselle merkittävämpi henkilö). Ja jälkimmäiseen kohdistuneet viisi laukausta joista tappava osui päähän, johtaa minut Stam1nan kappaleeseen "Viisi laukausta päähän".

  #118609
  Cadmium
  Member

  The Beatles ei ehkä kuulu aivan lempibändeihini, mutta tykkään kovasti. 🙂

  En ole erityisemmin tutustunut bändin historiaan tai edes koko tuotantoon – lähinnä olen kuunnellut kahta kokoelma-albumia, joista toinen kattaa vuodet 1962-1966 ja toinen taas 1967-1970. Jos noiden perusteella pitäisi päättää, niin pidän enemmän vaiheesta 1962-1966, myöhemmin The Beatlesille kun tuntuu iskeneen jokin hippivaihe, enkä ole saanut sen ajan kappaleista kunnollista otetta.

  Suosikkikappaleeni The Beatlesilta on jo pitkään ollut You’ve Got to Hide Your Love Away. Muitakin suosikkeja on, mutta listasta saattaisi tulla kauhean pitkä jos ryhtyisin luettelemaan. 😀 Ylipäätään bändin kappaleet ovat kauhean suloisia, ja niiden tahtiin on helppoa laulaa mukana.

  Olen myös nähnyt vuonna 2007 valmistuneen elokuvan Across the Universe. Se on musikaali, jossa käytettiin The Betlesin kappaleita. En suosittele elokuvaa kenellekään, se oli minusta kauhean huono, mutta ainakin yhdessä asiassa se onnistui – päädyin arvostamaan The Beatlesia enemmän. Kiinnitin ensimmäistä kertaa kunnolla huomiota kappaleiden sanoituksiin ja tajusin, että niiden aiheet ovat oikeasti aika puhuttelevia. 😀 Lisäksi tämä versio I Want to Hold Your Handista on ihan ihana.

  Tavoitteenani on jonain päivänä tutustua The Beatlesin koko tuotantoon. Ei sellainen bändi voi olla huono, jonka kappaleista tulee näin hyvälle mielelle! 🙂 Tai siis, minua hymyilytti jo se, kun eräällä historian tunnilla opettajan kännykkä soi ja soittoäänenä oli Eleanor Rigby.

  Dents wrote:

  järkytyin suuresti kun luokkalaiseni ei tiennyt mikä on The Beatles.

  O______o

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.