The Sims

Home Forums Sekalaista Pelit The Sims

 • This topic has 29 voices and 35 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
 • Author
  Posts
 • #41627
  Seyra
  Member

  Eli siis, mitä mieltä olette pelisarjan peleistä? Mikä on paras ja minkä takia?

  The Sims 2 lisäosa vuodenajat on omasta mielestäni parhain, sillä sims kaipaa vuodenaikojen vaihtumisia ja se, että pystyi kasvattaaan kasveja oli mukava lisä peliin.
  Omistan The sims ykkösen ja kolme sen lisäosaa sekä The Sims 2 ja kaikki sen lisäosat lukuunottamatta vapaa-aikaa. (Jonka takia peli toimiikin kirotun hitaasti…)

  The Sims 3 on tulossa Suomeen 19.2 ja se julkaistaan meillä päivää ennen muuta Eurooppaa. Aiotteko hankkia?

  #41660
  Rosegirl
  Member

  Sims 2 on (GameCubella), ja kolmosenkin aion hankkia, kunhan saan hankittua paremman tietokoneen sitä varten…

  #41731
  Ayumu
  Member

  Omistan The Sims 2 yöelämää, lemmikit, matkoilla ja vapaa-aika ja sitten 2 kama settiä. On muuten aika kiva peli.. Oon jääny koukkuun.
  Paras niistä on yö elämää koska siinä simit saa auton 😉

  #42815
  Spark
  Member

  Pidän tästä pelisarjasta todella paljon. Itselläni tosin ei näitä pelejä ole paljoakaan. Muutama PS2-peli ja yks PC-peli.
  Suosikkini taitaa olla se The Sims 2.

  Kyllä. The Sims 3 pelistä olen kuullut ja hankin sen heti käsiini kun se vain suomeen tuleepi.

  #44845
  Niji
  Member

  Tietokoneelle en ole Sims pelejä hankkinut. PS2:lle on Sim 1, 2, Ryntää raitille ja 2 lemmikkielämää
  Tykkään pelata simssejä todella paljon mutta nyt se on jäänyt vähemmälle kun olen keskittynyt Wii:llä pelaamiseen. Voisi taas pitkästä aikaa pelata. Ajattelin että voisin ostaa jonkun uuden simssin ja se autiosaari juttu kiinnostaisi mutten tiedä kannattaako ostaa sitä jos se onkin suuri pettymys. Onko teillä kokemusta autiosaari simssistä?

  #44920
  wiiwi
  Member

  Mulla itelläni on The Sims 2, peruspeli, lemmikkielämää, yöelämää ja 2 kamasettiä.. saan kaveriltani sen kaikki The Sims 2:set, sillä se hommaa The Sims 3.. Itseäni ei kiinnosta, koska muuten kaikki The Sims 2 menee aivan hukkaan ja samoin rahat!! 😥

  #44945
  Seyra
  Member

  Vanha koneemme onnistui sitten lopulta tilttaamaan ja tuohoamaan kaikki Sims 2 ja lisäosien asetukset, ja koska pelin mukana tuleva ohjekirjassa oleva koodi tarvitaan uudelleen asentamisessa ja vihko on kadonnut, en niitä voi takaisinkaan asentaa. Pakko varmaan ostaa Sims 3:nen. Hyvänä puolena on se, että nyt voin sen kuitenkin hyvällä syyllä hankkia.

  #44999
  wiiwi
  Member

  Spark wrote:

  Pidän tästä pelisarjasta todella paljon. Itselläni tosin ei näitä pelejä ole paljoakaan. Muutama PS2-peli ja yks PC-peli.
  Suosikkini taitaa olla se The Sims 2.

  Kyllä. The Sims 3 pelistä olen kuullut ja hankin sen heti käsiini kun se vain suomeen tuleepi.

  Se tulee joku päivä helmikuussa, olisikohan ollut 19.2??? En muista nyt tarkkaan.. 😀

  #45676
  räsynukke
  Member

  Pidän todella paljon Simsistä, itse omistan The Sims kakkosen ja siihen lisäosat matkailua, vapaa-aikaa ja joitain kamasettejä lukuunottamatta. Vähän rahastukseltahan nuo lisäosat haiskahtavat, mutta…
  Yksi inhottava asia Simsissä on sen hitaus kun on noita lisäosia. Ja kun se lisäksi tekee koko koneen hitaaksi, niin on jo monta kertaa tullut äidiltä uhkauksia koko pelin poistamisesta. Lisäksi yliopiston käyttö jumittaa jostain syystä meillä koko koneen. Ei kiva.
  Kolmatta osaa en aio hankkia, minulle riittää ihan hyvin tuo kakkonen.

  #45948
  Blackbeard
  Participant

  Minäkin pidän Simssistä suunnattomasti. Kakkosen omistan, ilman mitään lisälevyjä, ja kolmosen saatan ostaa mikäli sattuu rahaa olemaan. Itsepelistä en nauti kummoisesti, mutta satoja tunteja olen varmaan kuluttanut erilaisesten luksusasuloiden rakentamiseen ja sisustamiseen. Talojen suunnittelu on mun mielstä todella siistiä, ja aioinkin nyt lukion jälkeen hakea jatkokoulutukseen arkkitehdiksi 😀

  #46494
  Kirppu11
  Member

  Hmm… Joo, simssiä on tullut pelailtua tosi paljon. Tykkään. Omistan kaikki lisäosat, paitsi sitä uusinta, kaupunkikämppää. Kamasettejä en omista kuin kolme.. Hirveetä hamstraamista. Kolmosta en aio hankkia, kaikki kakkoset kun melkeimpä on jo. Ja sikäli, mitä kuvia nyt kolmosesta olen nähnyt, simit näyttävät enemmän oikeilta ihmisiltä, kuin kakkosessa. Jostain syystä se häiritsee minua ihan hirveästi…
  Paras lisäosa on ehkä vapaa-aika tai vuodenajat. Vuodenajoista pidän vuodenaikojen, kasvien, kalastamisen ja kaiken pikkutavaran takia. Vapaa-ajassa taas tulee kaikenlaista kivaa uutta sälää ja toimintoja. Vaikea valita. Pidän kummastakin.

  #46804
  Neko5
  Member

  Iha kiva peli. Ennen tuli pelattua enemmän, mutta nyt on jäänyt vähemmälle. Omistan Clamour-kamasetin ja Kauppa auki-lisäosan. Aion ostaa ehkä uuden osan osaisitteko suositella mitään?

  #46935
  räsynukke
  Member

  Neko5: Minä suosittelisin eniten Vuoden ajat-lisäosaa. Saa simit vihdoin säätkin.

  #46972
  Kyoka8
  Member

  Minä pelasin Sims kakkosta todella innokkaasti noin vuosi sitten. Nyt on jäänyt vähemmälle. Omistan muutamia lisäosia. Simsin idea on minusta todella nerokas ja ainutlaatuinen, tosin jossain vaiheessa jutut alkavat toistaa itseään. Minulla Simssiin tuli myös kohtalaisen paljon bugeja, jotka häiritsivät pelaamista. Olen ladannut Simssiin netistä monenlaisia tavaroita, ja vaatteita.

  Kolmosta en taida enää jaksaa ostaa, koska minusta se ei vaikuta kovin paljoa erilaiselta, kuin kakkonen.

  #47069
  hese-chan
  Member

  Miusta The Sims 2 on TOOSI hyvä peli!! Ajattelin ehkä sen The Sims 3 jossain vaiheessa ostaa jos koneessa toimis… Pitäis vaihtaa Core 2 prosessori et se toimis…….Mut paras lisäosa on… Lemmikkielämää… Se on paras koska siin saa eläimii ja muuta kivaa!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.