The World Ends With You

Home Forums Sekalaista Pelit The World Ends With You

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #46309
  KuroShiro
  Member

  Näin hyvän pelin aiheetta jättäminen on rikos, joka korjataan nyt.

  Square-Enixin ja Jupiterin yhteistyöstä kehkeytynyt The World Ends With You, urbaani toimintaroolipeli Nintendo DS:lle. Itse sain tämän pelin konsolin kanssa joululahjaksi, ja kaiken ennakko-odotuksen ja hypetyksen jälkeen voin sanoa että täytti odotukset ja antoi vielä kaupanpäällisiä ison määrän. Yksi hienoimpia visuaalisiä tyylejä koskaan, yksi parhaimpia soundtrackeja pelille ikinä ja kerta kaikkisen hieno tunnelma tekevät tästä teoksesta toiseksi parhaimman pelaamani pelin.

  Minunlaisilleni otakuille peli on luultavasti tuplasti nautittavampi kuin "tavallisille" pelaajille, koska japanilaisia elementtejä on saatu peliin mielettömästi mukaan (huolimatta yleisestä lokalisaatiokäytännöstä, jossa kaikki "japanilainen" pyritään korvaamaan jollakin muulla), kuten vaikka muutamana esimerkkinä gothic lolita-kauppa ja ramen-kioski. Ja japanilaisen musiikin säilyttämisen länsimaiseen versioon voisi katsoa olevan jo kulttuuriteko.

  Eli kyseessä on aivan loistava peli. Onko kokemuksia pelistä ja mitä mieltä te olette?

  #46383
  Blackbeard
  Participant

  Tää on kyllä aivan mahtava. Graafinen tyyli, soundtrack ja miljöö ovat parhautta. Juonikaan ei ole hassumpi, hahmot kivoja, ja heikoin lenkki eli itse pelaaminen ei sekään ole täysin perseestä.

  Loistavaa, ettei tuossa lokalisoinnissa menty tekemään mitään tyhmää, sillä tuo sijoittuminen Japanin suurimmalle ostosalueelle tekee pelistä sen mitä se on. Nuorison katukulttuuria. Mahtavaa.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.