Tietoa roolipeleistä

Home Forums Sekalaista Pelit Tietoa roolipeleistä

 • This topic has 4 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #71159

  Meille annettiin tehtäväksi kirjoittaa pieni esitelmä jostakin harrastuksestamme, ja itse valitsin roolipelin. Valitettavasti kirjastosta ei löytynyt mitään ja netistäkin liian vähän tietoa. Kaikenlainen tieto on tervetullutta, mutta mieluiten roolipelien historiasta, siitä kun ei löytynyt juuri mitään. Esitelmä pitää antaa opettajille ensi viikon maanantaina (14.9) eli tietoa voi antaa vielä perjantaina (viikonloppuna en todennäköisesti pääse koneelle…).
  Voisitteko laittaa myös lähdetietoa mukaan? Kirjoitelmassa pitää näet kertoa myös lähteet.
  Kiitos etukäteen 😀

  #71406
  Fieri
  Member

  No tässä pieni seikka. Roolipelissähän on paljon alalajeja esimerkiksi MMPORG jne. Onhan WOW ja Rune myös roolipelejä että jotain sellaista voisit selittää roolipelin alalajeista. Onhan foorumiroolipeli ja Meserope aivan eri asia..

  #71442
  Blackbeard
  Participant

  Niin tässä olisi ollut hyvä tarkentaa, että minkä lajin roolipelailusta on kyse. Konsoli/Pc RPG/MMORPG peleistä? Vai perinteisistä lauta&noppa&massiivinen ohjekirja peleistä? Vai kenties Larppaamisesta? Vahvista ensin, että mistä näistä. Konsoliropeista pystynkin rupattelemaan päiväkausia, ainakin mitä tulee klassikoihin. Muista noista en tiedä mitään.

  #72668
  Riivinrauta
  Member

  Minulta voi kysellä foorumiropeista, jos ketään sattuisi kiinnostamaan…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.