To aru Majutsu no Index / To aru Kagaku no Railgun

Home Forums Anime Animesarjat To aru Majutsu no Index / To aru Kagaku no Railgun

 • This topic has 1 voice and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #117809
  Sakata-Kun
  Member

  To aru Majutsu no Index
  To aru Majutsu no Index sijoittuu tieteellisesti kehittyneiden yli-inhimillisten oppilaiden kaupunkiin, maailmaan jossa on myös taikuus on todellista. Kamijou Touman vasen käsi, "Imagine Breaker", voi kumota kaikki taiat, psyykkiset tai jumalalliset voimat, mutta ei hänen omaa huono onneaan. Eräänä päivänä hän löytää nuoren tytön roikkumasta hänen parvekkeensa kaiteessa. Hän osottautuu nunnaksi, joka on Englannin kirkosta ja hänen mieleensä on istutettu "Index-Librorum-Prohibitorum" kaikki kirkon maagiset ja salaiset tekstit, joilla voisi tuhota maailman.

  To aru Kagaku no Railgun
  To aru Kagaku no Railgun on To aru Majutsu no Indexin sivutarina, joka keskittyy Misaka Mikotoon, joka on "opiskelija kaupungin" seitsemästä 5 tason esperistä kolmanneksi voimakkain. Railgun kertoo tapahtumia Misakan ja hänen ystäviensä näkökulmasta samana ajanjaksona kuin index.

  Index:
  Käsikirjoittaja: Kazuma Kamachi
  Piirtäjä: Kiyotaka Haimura
  Ohjaaja: Hiroshi Nishikiori
  Studio: J.C.Staff
  Genre: Toiminta, Taikuus, Sci-fi, Komedia
  Jaksoja: 24, Toinen kausi 24 (meneillään)

  Railgun:
  Käsikirjoittaja: Kazuma Kamachi
  Piirtäjä: Motoi Fuyukawa
  Ohjaaja: Tatsuyuki Nagai
  Studio: J.C.Staff
  Genre: Toiminta, Fantasia, Sci-fi, Komedia
  Jaksoja: 24

  Lisätietoja:
  Index: http://myanimelist.net/anime/4654/Toaru … u_no_Index
  Railgun: http://myanimelist.net/anime/6213/Toaru … no_Railgun

  Eli keskustelua, mielipiteitä, kysymyksiä jne. koskien sarjaa.

  #117844
  Sakata-Kun
  Member

  Indexin eka kausi oli ihan mukavaa katsottavaa. Animaatio on ihan nättiä ja juoni toimi, vaikka indexin puuttumisesta on sanottu ei se minua haittaa, koska omasta mielestä ei mitään sarjan parhaimpia hahmoja (toistaa todella paljon itseään). Ääninäyttelijät oli todella hyvin valittuja ja sopivat jokaiselle hahmolle. Kukaan heistä ei kuitenkaan mitään hirveän tunnettuja.

  Railgunia aloin oikeastaan ihan ensimmäisenä katsomaan ennen indexiä. Ja pitänyt melkein sitä parempana kuin itse alkuperäinen sarja. xD Animaatio oli mahtavaa. Ensimmäinen OP (Only my Railgun) oli todella hieno. Huumori oli aivan mahtavaa. Railgunhan on aikalailla fanserviceä koko homma, mutta silti se viihdytti todella paljon. Toivottavasti toinen kausi tehtäisi.

  Toinen kausi on nyt yli puolen välin mennyt ja tähän mennessä mielestäni todella puuduttavaa katsottavaa ollut. Nuo pari "taika" puolen arcia, vaan eivät ole toimineet ja animaatiokaan mitään hirveän hyvää katseltavaa ollut. Nyt kuitenkin ollaan taas siirtymässä enemmän tälle "tieteelliselle" puolelle, jossa accelerator, misaka misaka ym. niin alkanut taas mielenkiinto palata. Jotenkin vain ne ovat mielenkiintoisempia hahmoja ja huumori toimii paremmin kuin se että Index valittaa Toumalle 24/7.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.