To LOVE-Ru

Home Forums Manga Mangasarjat To LOVE-Ru

 • This topic has 6 voices and 12 replies.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • #56701
  Devilman
  Member

  To LOVE-Ru on Saki Hasemin käsikirjoittama ja Kentaroo Yabukin piirtämä haaremikomedia, joka on ilmestynyt Shoonen Jumpissa vuodesta 2006 asti. Heikohkolta tarinaltaan se on niin kliseistä ja geneeristä ecchiä haaremipelleilyä kuin voi olla, mutta silti se vaan on niin pahuksen viihdyttävää. Siinä lienee syy sille, että aina, kun uusi To-LOVE-Ru -kirja ilmestyy, se ponkaisee parhaimmin myyvien mangapokkarien listalle.

  Naurettava juonentynkä menee näin: nynnerö nimeltä Rito Yuuki ei saa tunnustettua rakkauttaan söpölle tytölle nimeltä Haruna Sairenji, ja on siksi alla päin. Eräänä iltana Rito on kylvyssä likoamassa, surkutellen saamattomuuttaan. Samassa ammeessa räjähtää ja Rito näkee edessään ilkialastoman, pinkkitukkaisen nätin tytön. Tyttö on Deviluke-planeetan hallitsijan tytär, Lala Satalin Deviluke. Ongelmilta ei vältytä, sillä Lalaa jahtaavat hänen isänsä alaiset, joiden tehtävänä on saattaa karannut prinsessa takaisin kotimaailmaansa, jossa tätä odottavat lukuisat sulhasehdokkaat. Lalaa ei naimisiinmeno kiinnostaa, vaan hän päättää jäädä Maapallolle. No, Lala ja Haruna eivät tietenkään riitä, vaan Riton ympärille alkaa karttua lisää sieviä nuoria naisia, jotka kaikki haluavat häntä, myönsivät sen tai eivät, esimerkkeinä kanssaoppilaidensa siveellisestä käyttäytymisestä alituiseen huolta kantava Yui Kotegawa ja taiyakia mussuttava avaruuden salamurhaaja Kultainen Pimeys (eli Yami-chan). Luonnollisesti mukana ovat myös pakolliset naisia saamattomat perverssit, jotka To-LOVE-Run tapauksessa ovat Riton kaveri Saruyama ja koulun rehtori.

  Sarja on samaa kohellusta kappaleesta toiseen. Rito kähmii kömpelyyttään ympärillään parveilevia tyttöjä, Lalan ihmevimpaimet aiheuttavat jos jonkinlaisia katastrofeja ja Riton ja Harunan välinen suhde ei kehity mihinkään, vaikka hyviä tilaisuuksia tulee tuon tuosta. Silti tämä 80-luvulta nykypäivään siirretty Urusei Yatsura onnistuu olemaan ihan hauskaa luettavaa, ainakin, jollei ajattele mitään sitä lukiessaan.

  Mahdankohan tyhmentyä, kun luen näin paljon aivot narikkaan -hömppää nykyään?

  #57009
  Blackbeard
  Participant

  Aloitin joskus, ja luin kymmenisen lukua. Olihan se tosiaan ihan viihdyttävää tavaraa, mutta ei mitään sen erikoisempaa. Se sitten vaan jäi kun oli enemmän muutama tekemistä. Hauskaa settiä se oli silti. Pitäisi varmaan vilkuilla uudestaan joskus…

  #60151
  shikashi
  Member

  Kaikki tähän mennessä chapterit on tullut luettua 😀
  Juonihan nyt junnaa paikallaan (sekin parempi ku Naruto Shippuudenin juonenkäänteet >_<), mutta huumorin, ja pantsushottien, takia sarja ei vaan tylsistytä.

  #60235
  kettu
  Member

  Blackbeard wrote:

  Aloitin joskus, ja luin kymmenisen lukua. Olihan se tosiaan ihan viihdyttävää tavaraa, mutta ei mitään sen erikoisempaa. Se sitten vaan jäi kun oli enemmän muutama tekemistä. Hauskaa settiä se oli silti. Pitäisi varmaan vilkuilla uudestaan joskus…

  Täsmälleen samallalailla voisin vastata. Varmaan tuo ruudulta lukeminen ei jaksanu enää niin innostaa, mutta jos tätä löytys jostain markettien hyllyiltä niin voisin jopa alkaa ostamaan ja lukemaan taas.

  #95369
  juha90
  Participant

  Myönnän nyt vihdoinkin, että kuen joskus satunnaisia lukuja, kun ei ole parempaakaan tekemistä. Hömppä kasa fanserviceähän tämä on, mutta siinä on paljon kivoja hahmoja, jotka toimisivat myös fiksummissakin sarjoissa. Itse pidän Harunasta, Yuista, Oshizusta ja Risasta. Haruna on nätti ja mukava, hän käsittää nolojen tilanteiden johtuvan huonosta tuurista ja kömpelyydestä. Yui taas on tsundere, ja pidän semmoisista jonkin verran, olen myös itsekin aika tosikko, joten tunnen häntä kohtaan jonkinsorttista sielujen sympatiaa. Oshizu taas on hyvin keksitty ja kiva hahmo, haamu, jolla on elämän(?)iloinen luonne ja koirapelko(sielujen sympatiaa taas). En osaa oikein sanoa, miksi pidän Risasta, oikeana tuttavuutena hän olisi näet aika kiusallinen, mutta kai tykkään hänen hiustyylistään ja rennosta luonteestaan(mutta rajansa se on rentoudellakin, Momioka!). En vihaa mitään hahmoja, mutta Lala on aika rasittava, itse en jaksaisi hänen seuraansa päivääkään.

  #95435
  Devilman
  Member

  To Love-Ru ei ollutkaan vielä ihan ohi. Liian lyhyeen loppuneen sarjan loputtua on tullut vielä yksi täysin väreissä oleva kahdeksansivuinen ekstrakappale. Se ei vie tarinaa mihinkään, mutta ihan kiva kooste Riton nenäverenvuotoa aiheuttavista kommelluksista se on. Sarjan fanien kannattaa vilkaista sitäkin.

  #109913
  Jugger
  Member

  joo ei ole tämä ohin spin off on tulossa jump squaressa (Claymore, Rosario + vampire, D gray-men) ja tietenkin mayoi neko overrun jota kentaro piirtää. Ei vaikuta kovin pahalta piirtää kahta sarajaa kerran kuussa jos pystyy viikottain julkaseen yhtä se on about sama määrä sivuja.

  http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … in-october

  #113169
  Jugger
  Member

  Aika kova settiä tulossa uudelta To Love-Ru jos kerran on sen verran lähellä H ettei mangastream viitti scannata sitä

  #113264
  Jugger
  Member

  Nyt on sit uus luku scannattuna. Kiinnostavaan suuntaan tää lähtee heti alkuun

  #113290
  Devilman
  Member

  Golden Darkness keskushenkilönä, Saruyama ja muu lössi aivopestyinä, mysteerinen uusi tyttö, Momo puuhaamassa Ritolle haaremia ja sensuroimatonta ecchiä… hyvältä näyttää!

  #114607
  Jugger
  Member

  2 Luku oli mahtava. Nyt sit oottaan 3 lukua.

  #115805
  Jugger
  Member

  Tää jatko osa on kyllä yks viime aikojen parhaimmista sarjoista todella vahtavaa settiä 3 luvussa

  #115823
  Devilman
  Member

  Yabuki ja Hasemi haluavat näköjään viedä sarjan niin lähelle hentaita kuin mahdollista Jump SQ:n puitteissa. Lopputulos ei ole mitään aivan lyömätöntä ecchi-annosta vähäisempää. 😀

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.