Toimivatko Amazon.comista ostetut pelit Euroopan koneissa?

Home Forums Sekalaista Pelit Toimivatko Amazon.comista ostetut pelit Euroopan koneissa?

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #112445
  2Bzombie
  Member

  No niin no, otsikko kertoo. ’:c Olen himonnut tässä tämän päivän Assassin’s Creed: Brotherhood Collector’s Editionia ja riippumatta siitä, että isäni kitisee, että saattaa tulla tullimaksuja olisin valmis maksamaan siitäkin, sillä oikeasti haluan tuon.

  Ainoa asia on nyt sitten, toimisiko tuo peli ollenkaan Euroopan PS3:ssa? Olen sen verran vainoharhainen, etten usko, että tuota samaa Limited edition-boksia tulee Suomeen ollenkaan (ainakaan PS3-versiona), niin ostaisin sen ennemmin tuolta. D8 Onko kellään kokemusta Amazonin kanssa tai kuullut juttua tai tietää tai mitään? Arvostaisin sitä todella paljon. ;<; Olisi suhteellisen kämäistä maksaa hunajaa pelistä, joka ei sitten toimikaan. *kierii lattialla*

  #112448
  erakko
  Participant

  Pitäisi toimia, PS3-peleissä ei kuuluisi olla mitään aluelukkoja yms, niinkuin DVD:issä on. Tietysti onhan BluRay-levyissäkin aluelukkoja, mutta pelit ilmeisesti ovat poikkeus. Ainoa ongelma voi olla sitten TV, mutta jos käytät HDMI-liitäntää niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Itselläni on pieni kuvaputki telkkari jolla PS3:a käytän, eikä US:n Storessa lataamassani fl0w-pelissä näy värejä (näin myös Eternal Sonatan ja Ninja Gaiden Sigman demojen kanssa).

  Mutta miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun noita Collector’s/Limited Editioneja löytää paljon lähempää:
  http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/415958?ref=hakuehdotus

  Itse en jostain syystä pääse Boostepin sivulle, mutta sieltä löytää myös sen Codex Editionin Auditore Editionin lisäksi. Suosittelen tilaamaan sieltä, omien kokemuksien mukaan on aika luotettava paikka.

  #119528
  DonTrust
  Participant

  Ööm, taitaa tulla tämä viesti aika myöhään mutta kyllä niissä on alue-erot. Amazon.co.uk on englantilainen amazon, siellä kaikki toimii Euroopassa ellei erikseen mainita sen kuuluvan eri alueeseen.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.