Toukokuu (Hetalia(Den x Nor)

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Toukokuu (Hetalia(Den x Nor)

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #104541
  Hake
  Member

  Tanska makasi ruohikolla nauttien toukokuun aurinkoisesta päivästä. Norja istui hänen vierellään, nyppien ruohoa. Tanska päästeli nautinnon huokauksia ja puhui Norjalle jotakin, mutta tämä ei kuunellut Tanskaa. Hän vain nautiskeli Tanskan kanssa olosta, vaikkei halunutkaan myöntää sitä kenelekkään. Hän katsahti Tanskaa, ja käänsi katseensa heti pois punastellen.
  – Mitä tuijotat…?
  Tanska virnisti ja vastasi Norjan kysymykseen;
  – Njaa-a… Mietin vaan, että olet söpö…
  Norja läimäytti Tanskaa mahaan, mutta toinen vain naureskeli. Norja punastui hieman enemmän.
  – Hmm… No katsos, kaunis pojuhan punastelee!
  Hän nappasi Norjan vyötäröstä ja veti tämän mukaansa. Norja hädissään yritti rimpuilla toisen otteesta. Tanska vain naureskeli, ja käänsi Norjan alleensa. Norja punastui taas hiukan.
  – …Entä jos joku näkee…?
  – Näkeköön. Mitäs sitten?
  Hän silitti Norjan hiukset tämän korvan taakse ja hymyili. Norjan ihmeeksi, se ei ollut hänen tavallinen virneensä, vaan lempeä hymy. Tanska nojautui vähän lähemmäs Norjan kasvoja, ja suuteli tätä hellästi. Norja hetken epäröinnin jälkeen suuteli takaisin yhtä hellästi. Kului varmaan minuutti, kunnes he lopettivat. Norja katsoi punaisena Tanskaa. Tanska virnisti, ja nojautui lähemmäs Norjan korvaa.
  – Arvaa mitä?
  – ….No mitä…?
  – Rakastan sinua…
  Norjan sydän hakkasi kovempaa.
  – M-…Mi-minäkin rakastan sinua….
  Tanska taas virnisti tuttuun tapaansa, ja painoi huulensa toisen omiin. Norja halasi Tanskaa, ja jatkoi kesästä nauttimisen…
  ….Tanskan kanssa…..

  ————-
  Eli tälläsen väsäsin kerran välkäl, ku oli tyksää… Kysyin kaveriltani jotakin paritusta, ja se sanoi Tanska Norjaa… Joten, tässä lopputulos! Toivottavasti piditte, ja olis kivaa saada kommenttia~ ^^

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.