Trinity Blood

Home Forums Anime Animesarjat Trinity Blood

 • This topic has 4 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #59439
  Anonymous
  Member

  Trinity Blood kertoo vampyyrien ja ihmisten välisestä kylmästä sodasta. Vampyyrit käyttävät kulmahampaidensa lisäksi järeämpiä aseita, mutta ihmiskuntakaan ei ole avuton. Päähenkilönä on isä Abel Nightroad, jolla on synkkä salaisuus.

  Mitä mieltä olette sarjasta? Mitkä ovat sarjan hyvät ja huonot puolet?

  #60072
  The Vegito
  Member

  Tuli tuossa eilen katsahdettua sarja kokonaisuudessaan loppuun asti, kun kerta sen DVD boxin ostin.
  Sarjana todella mielenkiintoinen sekä animena, että mangana.
  Lähes koko ajan pysyi kärryillä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Välillä tuntui, että joitakin asioita tai tapahtumia olisi saanut animessa selittää hieman tarkemmin niin tästäkin olisi saanut enemmän irti.
  Loppu kyllä kummastutti hieman ja odotin että *Abelin velipoikaa* Cainia olisi näkynyt hieman enemmän, kun kerta mangassakin esiintyy useammin.
  Suomikäännöksessä ehkä eniten häiritsivät nimien ja nimitysten käännöksien muuttumiset sarjan edetessä.
  Esim. Isä Torres (levyt 1 ja 2) —> Isä Tres (loppu sarja), Sess —> Seth (heti seuraavassa jaksossa jo nimi muuttunut). Ei se nyt erityisemmin sarjan seuraamista haitannut, lähinnä vaan ärsytti.

  #60099
  Kyoka8
  Member

  Future-filmin julkaisuita olen ostellut. Sarjan idea on aika korni (ei kioskiromaanilta muuta voi odottaakaan), mutta kyllä Trinity Blood ihan katsottavaa on. Juoni kuitenkin on usein niin puuduttavaa, että hyvä kun ei nukahnda kesken kaiken. Op- ja ed-kappaleet on molemmat muuten tosi ihania (Buck-Tick <3). Taitavat muuten olla paras asia TB:ssa. Vaikken varsinaisesti mikään uskovainen ole, niin silti animeen ja mangaan tungetut uskonasiat saavat allekirjoittaneen huonolla tavalla huvittuneeksi. (Pahin on tähän mennessä ollut Chrno Crusade)

  Henkilöt on vähän kökköjä. Abel on aika mukahauska koheltaja, kun taas Crusnik on sellainen siisti ja viileä bishounen. Esther on niin perussankaritar kuin voi olla. No, onhan hänen seiyuunsa sentään Mamiko Noto, mutta ei sekään paljoa lohduta kun Esther on häiritsevän persoonaton.

  Suomi-julkaisu on suorastaan säälittävän huono. Huomaan monesti, että voisin omalla huonolla japanillani kääntää lauseet paremmin, kuin mitä subbauksessa on. Ja nimien vaihtelu on hieman häiritsevää. Mangan käännökseen olen kuitenkin todella tyytyväinen.

  #65004
  Anonymous
  Member

  Sain muutama päivä sitten katsottua Trinity Bloodin toisen kerran läpi. Olen suunnitellut katsovani sarjan ehkä myös kolmannenkin kerran läpi, mutten kuitenkaan ihan lähi aikoina. Viimeinen jakso jäi hiukan harmittamaan, koska se jäi vähäsen kesken, Cain jäi henkiin. Toivottavasti joskus Trinity Bloodista tulee elokuva, joka jatkuisi siitä kohtaa, mihin animessa jäätiin. Vielä enemmän jäi harmittamaan se, kun Abel kuoli, ja myöhemmin hänet herätettiin takaisin elävien kirjoihin. Minä en pidä siitä, että kuolleita herätetään takaisin henkiin.

  #99383
  Beldarius
  Participant

  Joo, aika hyvä sarja on, vaikka alkuperäiset kirjat ja manga ovat kyllä paljon parempia. :/ Jotenkin anime-Tres ärsyttää – alkuperäisen tarinan mukaan Tresin pitäisi näyttää 16-vuotiaalta ja olla ilmeetön. Anime-versio näyttää parivitoselta ja PELOTTAVALTA. Jotenkin on tainnut tuossa hävitä se punainen lanka.

  Ja sitten on niitä kaiken maailman animeen lisättyjä juttuja, kuten Peter ja Wendy (hiivatin omituisia kakaroita). Ja joidenkin hahmojen taustatarinaakin on muutettu (Leon). Dietrichkään ei ole tarpeeksi kaunis ja karmiva.

  …Jotenkin anime on saanut tarinan latistumaan. Mangakin tuli aikaisemmin kuin anime, joten olisivat kyllä voineet käyttää mangan hahmo-designeja sen sijaan, että muuttivat osan niistä. Manga on myös paljon lähempänä alkuperäistä tarinaa, joten ehkä sen takia pidän siitä enemmän kuin animesta…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.