Trinity blood

Home Forums Manga Mangasarjat Trinity blood

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
 • Author
  Posts
 • #40927
  kalpa-saukko
  Member

  Eihän tästä ole vielä aihetta?? Eihän?? No jos on, niin anteeksi! ❓

  #40938
  The Vegito
  Member

  Todella hyvä sarja. Piirrostyyli on tyylikästä, tosin taustoja saisi sarjassa näkyä hieman enemmän. Ainakin alkupään osissa tuotti hieman vaikeuksia seurata menoa, kun taustoja uupui, mutta onneksi asia näyttää menevän parempaan päin. Juonikin vaikuttaa menevän koko ajan mielenkiintoisemmaksi. Abel on kyllä aika vekkuli tyyppi ja varmaankin siksi myös suosikkini sarjasta. Abelin crusnik muoto on kyllä todella hieno. 100% aika karun näköinen ainakin animessa.

  #40939
  mimeko
  Participant

  En tykkää ollenkaan. Anime on ihan kiva, mutta manga oli iso ei: en ole ikinä tykännyt, että hyvästä, "vakavasta" animesta tehdään manga versiossa shoujo roskaa. alkuperäinen fiilis on mennyttä, hahmoista tuli köyhempiä ja kaikki miehet näyttävät transvestiiteilta. neljä osaa olen englanniksi lukenut, mutta ei iskenyt sitten ollenkaan.

  #40959
  Puolukka
  Member

  Omistan suomeksi osat, mutta ei lukeudu niihin "parhaisiin"
  Taide ei ole kovin hyvää, ellei ole niitä yksityiskohtaisesti tehtyjä yhdensivun kokoisia kuvia hahmoista. Myös tausta uupuvat usein. Toimintakohtauksissa tyyli voi hajota ja täysin. Juoni on kelvollinen, mutta joskus kadotan sen punaisen langan.. Hahmot ovat aika köyhiä..toivottavasti asia parantuisi..
  Anime on mielestäni paljon parempaa, joten kai katson animen ja ostan mangan myöhemmin. Animeen verrattuna manga on aika höperöistä puuhaa..

  #40995
  Kyoka8
  Member

  Ihan ok-sarja. Lainaan kaveriltani aina uusimman osan, mutten itse vaivautuisi ostamaan. Vampyyrit on jo aika
  kulunut juttu, mutta kyllä TB:tä siitä huolimatta ihan lukee. Piirrosjäljen taso vaihtelee paljon. Välillä se on todella sekavaa ja paikoittain ihan kaunistakin. Kuten Puolukka jo ilmoitti, niin minustakin hahmot ovat aika köyhiä. Esther on todella stereotypinen shoujo-sankaritar, eikä hänessa ole mitään erityistä. Ionistä en tykkää yhtään. En voi sietää hänen laisiaan kaunispoikia, jotka on ihan tytön näköisiä. Latinan käyttö ja kristinuskon asiat mangassa saa sapen kiehumaan.

  Pidän animesta enemmän, vaikkei sekään mitään laatukamaa ole, ja onhan siinä sentään Buck-Tickin tekemä opening ; )

  #41008
  Antti-setä
  Participant

  Estherhän panee tuulemaan… Ei jää onneksi pelkäksi seinäkoristeeksi.

  En itse yleensä innostu jenkki- tai suomileffojen ja -ohjelmien tavasta käyttää kristinuskoa osana stooria, kun se tehdään usein kehnosti, vajavaisella tiedolla ja oudoilla ennakkoluuloilla. Mutta mangassa harvoin ärsyynnyn samasta ilmiöstä. Japanilaiset nimittäin ymmärtävät asiaa niin tolkuttoman huonosti, että heidän puuhansa eivät ole lähelläkään irvailemista. 😆

  #41342
  Remi
  Participant

  trinity blood on täysin ihana sarja!! <3 mangan ensimmäinen osa oli aluksi vain hieman sekava mutta tyyli parani koko ajan…lempi hahmoni siinä ovat Abel,Esther ja Tres…
  aijon kerätä sarjan kokonaan mangana niin kuin animena.. :]
  animessa 3 osassa ikäraja tuli vain vastaan jotenn se jäi siihen… 😥
  kuinka monta osaa mahtaa mangana tulla??

  #41353
  Seyra
  Member

  En pidä sarjasta sillä piirustus oli sekavaa eikä tuntunut pysyvän samanlaisena vaan muuttui välillä. Juoni on sekava ja välillä itse tekijäkin tuntuu kadottavan mikä idea oikeastaan juonessa onkaan…
  Hahmot ovat heppoisia ja kovin mielenkiinnottomia.
  Anime oli tosiaan paljon parempi kuin manga. Itse en mangaa jaksaisi ostaa joten lainaan sitä kirjastosta sitä mukaa kun tulee. Latinan käyttö tosiaan panee ärsyyntymään ja on vaikea yhdistää sitä ja mangaa toisiinsa.

  #41387
  Deserax
  Member

  Olen halunnu lukea mutta en ole läytänyt kaupoista 🙁

  Tiesittekö muuten, että trinity blood- anime ja mangasarjat perustuvat japanilaisen kirjailijan saman nimiseen
  kirjasarjaan?

  #41405
  Remi
  Participant

  Deserax wrote:

  Tiesittekö muuten, että trinity blood- anime ja mangasarjat perustuvat japanilaisen kirjailijan saman nimiseen
  kirjasarjaan?

  sen kirjailijan nimi on mainittu pokkarien kannessa.. Sunao Yoshida taisi olla??

  #41425
  Antti-setä
  Participant

  Deserax wrote:

  Olen halunnu lukea mutta en ole läytänyt kaupoista 🙁

  No ny on hyvä tilaisuus, hei! Tammen nettikaupasta ekat osat neljällä eurolla kappale! Linkki löytyy jostain vasemmalta alhaalta, ainakin etusivulla.

  …hups, tuli kaupallinen tiedote. Mutta minä olenkin kaupallinen taho.

  #41837
  Akumu
  Member

  Tutustuin tähän sarjaan lainaamalla sitä animena kaverilta ja ensimmäisen
  dvd:n katsottuani ihastuin sarjaan ja osaan sen hahmoista oitis. Abel<3.
  Anime on mielestäni mangaa parempaa, mutta kyllä se mangakin ihan mukiin
  menevää onkin. Animen alku- ja loppumusiikit ovat aivan ihania. Pidän
  erityisesti lopussa soivasta Broken wingsistä, joka nyt vain on jotenkin kaunis laulu.

  #41908
  scarecrow
  Participant

  Olin kahden vaiheilla koko sarjan kanssa kun menin ostamaan ja lukemaan ykkös- ja kakkososan. En pitänyt piirrostyylistä, tarina tuntui sekavalta, hahmot pelkiltä kuorilta ja välillä jouduin miettimään, mitä kummaa oikein olin ajatellut kun tuhlasin rahani tällaiseen. Onneksi kolmososa pelasti. Sen jälkee kaikki tuntui heti selvemmältä ja opin vähän pitämään Estheristä. Sarjassa taistelukohtaukset ovat hiukan epäselvästi kuvattuja, ja välillä jo edellämainittu taustojen puuttuminen heikensi juonessa mukana pysymistä. Olen kuitenkin sitkeästi tarttunut jokaiseen uuteen osaan kaupan hyllyllä, ja luulen että tee-se-itse-aivopesuni alkaa tehota: en enää kavahda ylinättejä miehiä/poikia saati sitten naisia/tyttöjä. Ehkäpä TB:ssä minua kiehtoo juurikin se, että se ei ole ihan sitä, mitä normaalisti luen (poikamangamättöä). Latinasta ja kristinuskon sotkemisesta en oikein tiedä sanoa… Rosenkreuz Orden herätti mielenkiintoa, Ruusurististähän puhuttiin Da Vinci -koodissakin… Ellen nyt ihan sitten ollut väärässä ja mennyt itseäni nolaamaan. But anyways, jatkan sarjan lukemista ja mietin vakaasti kaikkien kehuman animepuolen katsastusta.

  #41930
  Shalene94
  Participant

  En osta tätä, mutta olen lukenut osat 1-4. Ihan hyvä. Kivat hahmot. Piirrostyyli on välillä aika epäselvää, mutta tykkään siitä miten hiukset on piirretty.^^ Animea ei ole vielä tullut katsottua..

  #41938
  Tousuto
  Member

  Trinity Blood oli yllätys, sillä olin varautunut siihen… no, hiukan kielteisellä asenteella. Pidän piirostyylistä, sillä se ei ole ns. tyypillinen "viiva-viiva-viiva-tekniikka" (älkää kysykö pliis, en tiedä XD). Anime odottaa vielä tutustumista, mutta eiköhän se nyt joululomalla viimeistään poistu tehtävälistasta.

  Esther on taas näitä harvoja naishahmoja, joita siedän. Tyypilliset shoujo-tytöt saavat tukan irtoamaan päästä, argh. Abelista pidän myös kovasti, Tresistä myös. En oikeastaan ole löytänyt mitään kamalaa hahmoa tai edes mitään kamalaa koko sarjasta.

  … mutta en ole löytänyt myöskään sitä juttua. Sitä, mikä todella tekisi tästä sarjasta ainutlaatuisen. Mutta kai se löytyy. Vielä. Joskus.

  Kai.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.