Trusty Bell – Chopin No Yume

Home Forums Manga Mangasarjat Trusty Bell – Chopin No Yume

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #79613
  Kuroii
  Member

  ..tunnetaan myös nimellä Eternal Sonata.

  Juoni:

  ”On his deathbed, the famous composer, Chopin, drifts between this life and the next. In his final hours, he experiences a fantastical dream where he encounters a young girl named Polka facing a terrible destiny and the boy named Allegretto who will fight to save her. On the border between dreams and reality, Chopin discovers the light that shines in all of us in this enduring tale of good, evil, love, and betrayal.”

  Tästä on myös peli. :’]

  #79759
  Allen
  Member

  Ehkäpä hirvein teos mitä olen koskaan lukenut. Peli oli mahtava, mutta mangana tämä on ihan naurettavan surkea. Juoni oli täysin erilainen kuin alkuperäisessä, kukaan ei näyttänyt ollenkaan itseltään, etenkin Chopin itse oli ihan hirveän näköinen. Hahmojen luonteetkin olivat ihan erilaisia kuin pelissä, ja etenkin Allegretto oli totaalisesti out-of-character. Siitä myös miinusta että jättivät pelimaailman parhaan naishahmon (Falsetto) pois. Tätä en voi suoraan sanoen suositella kenellekkään.

  Eli yleisesti hyvin negatiivinen maku jäi suuhun, etenkin alkuperäisen pelin pelanneena ja pitäneenä. koko sarjan kumminkin läpi tahkosin, vaikka aina vähän väliä oli lentää kone seinään.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.