Tsukicon 2010

Home Forums Sekalaista Cosplay Tsukicon 2010

 • This topic has 16 voices and 23 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • #112746

  Tsukicon palaa Helsingin Gloriaan 13-14.11.2010. Oletko tulossa? Vielä nyt ei nettisivulla näy muuta kuin se, että con järjestetään ja että HITT tulee keikalle. Itse olen menossa Death Noten Nearina, toivottavasti coni on parempi kuin viime vuoden kauhujen tsukicon.

  #112748
  Aya-chan
  Member

  Jau~
  Juu olenhan minä tulossa..(ellen ole kuolinvuoteen omana). Varmaankin seuraani liittyy eräs kaverini, shiori ja mansikka(?) sangatsulta X3 Cossaan luultavasti ouranin kyoya ootoria ja narskan saita. We’ll see..
  Onkohan tässä conuksessa miittiä~~? ja mikä ihme kauhujen tsukicon viime vuonna oli…:’D

  #112797

  Aya-chan wrote:

  ja mikä ihme kauhujen tsukicon viime vuonna oli…:’D

  Viime vuoden tsukicon oli, by far, huonoin con missä nyt tuli käytyä, mutta koska meno oli kuitenkin ihan suht letkeää ja seura aina mielekästä tekee sinne mieli palata tänäkin vuonna. Jonoissa kesti aivan silmittömästi, siis jos oli ennakkoon ostanut lipun piti silti odottaa 20 minuuttia ennen sisäänpääsyä conin alettua ja jos osti lipun sieltä (kuten minä) joutui jonottamaan paljon paljon pitempään. Itse olin siellä n. puoli tuntia ennen ovien aukeamista eikä jonoa ollut paljoakaan, mutta jono lähti liikkeelle siinä puoli tuntia alkamisajan jälkeen, eli siinä sitten jonossa seisottiin kolmisen varttia. Ja ne, jotka eivät heti aamulla coniin tulleet, ai että, siellä’ sai eräs kaverikin yli tunnin odotella. Ja ohjelmaakaan ei ollut. Mutta! Hyvää oli vastapäiseltä nuorisotalolta löytyvä kattohuoneisto, josta löytyi ah, niin hauska animekaraoke. ELi hyvääkin oli, myyntipöydät ja perusconimeininki.

  #112861
  Aya-chan
  Member

  ^ Just… Ei mtn ohjelmaa..? Kiva. Onneksti tänä vuonna on, esiintyjiäkin ilmeisesti olisi tulossa ja muuta säätöä. Ei minusta näin suurta tapahtumaan oikein pelkän oleskelun sijaan voi laskea… Nooh mielipideasia.

  #112869
  Hake
  Member

  Itse olen ainakin mitä todennäköisemmin tulossa, vaikka niinku aloitus viestissä jo sanottiinkiin, viime vuonna oli "kauhujen Tsukicon"…Ei jäänyt mikään mukava fiilis ja päätin, että en tule tänä vuonna… Mutta tulen sittenkin.. Jos vaikka tänä vuonna olisi parempi con :”3
  Ah ainiin, ja cossina on sitten Suomi Hetaliasta.. ^^”

  #112876
  mimeko
  Participant

  Kyllä ajattelin tulla. Kuten niin monille muillekkin, viime vuoden Tsukiconista jäi itse tapahtuman osalta paha maku suuhun, mutta toisaalta näin siellä useampiakin kaukana asuvia kavereita joita ei tule tavattua kuin kerran-pari vuodessa – ja niin varmaan tänä vuonnakin. Tahdon myös itsepintaisesti muistella toissavuoden Tsukiconia, josta pidin kovasti (ihan jo sen Gloriankin takia, mukava tapahtumapaikka), ehkäpä tämän vuoden coni on jo tasokkaampi kun on taas tutut tilat, joissa ohjelmakin saadaan hyvällä tuurilla organisoitua hitusen fiksummin ja toimivammin kuin viime vuonna.

  And sure, voisihan jokin pieni sangatsumiitti olla ihan jees tuonnekkin. Jos miettii paljonko osanottajia vaivaisilla mangapäivillä oli, niin luulisi että tuonne tulee sangatsulaisia sen verran että saa jotain tapaamista järjestettyä.

  Btw viime vuoden tsukiconista, minä ainakin kävelin ennakkoon ostettuine lippuineni suoraan sisään jonottamatta yhtään. Olin kyllä tapahtumapaikalla ihan conin alun aikoihin but I dunno, ilmeisesti siellä sitten oli lipullisiakin jonottamassa ennen kuin saavuin. Ja ohjelmaa oli kyllä. Jotain perus paneeleja, lolita muotinäytös jne. jos oikein muistan, mutta homma vain oli organisoitu surkeasti kun kaikki oli yhdessä isossa hallissa matalilla lavoilla, ja äänentoisto oli mitä oli.

  #112878
  narusaku12
  Member

  Kysyin äsken vanhemmilta, ja pääsen! Jesh!
  Sitten vain kerjään Helenan mukaan, ja pakotan iskän tilaamaan lipun!
  Aya-chan wrote:

  Jau~
  Juu olenhan minä tulossa..(ellen ole kuolinvuoteen omana). Varmaankin seuraani liittyy eräs kaverini, shiori ja mansikka(?) sangatsulta X3 Cossaan luultavasti ouranin kyoya ootoria ja narskan saita. We’ll see..
  Onkohan tässä conuksessa miittiä~~? ja mikä ihme kauhujen tsukicon viime vuonna oli…:’D

  Mitään ei ole luvattu, mutta voin tietysti ihan mielelläni vetäistä pienimuotoisen miitin. Mutta katsotaan nyt, jos tuota ohjelmaa josku julkaistaan. Viimeksi oli ainakin sen verran mukavaa, että joo. Mutta katsotaan nyt, että ketä kaikkia tulee.

  #112900
  Tiituli83
  Member

  Katsotaan jos joku tuttavapiiristä ottaa minut mukaansa, yksi kaverini on vasta oikein innostunut con elämän hienouteen, elikkäs jos tämä lähtee, pitänee minunkin lähteä mukaan (tai ei ole pakko, mutta jos en lähde niin ei hyväkään heilu…) 😕

  #112905

  mimeko wrote:

  Ja ohjelmaa oli kyllä. Jotain perus paneeleja, lolita muotinäytös jne. jos oikein muistan, mutta homma vain oli organisoitu surkeasti kun kaikki oli yhdessä isossa hallissa matalilla lavoilla, ja äänentoisto oli mitä oli.

  Kumma kyllä etten huomannut, tuli norkoiltua siinä hallin sisätiloissa, mutten huomannut minkään tapahtuvan. No, skarppina tällä kertaa

  #112975

  tulossa olen kun en vimeksi päässyt ja äiti lupas että tähän nyt sitten mennään kun chibiconiin ei. Cossina hetalian itävalta ja mukanani sitten ovat sveitsi ja liechtenstein.

  #112991
  Satou
  Member

  Kovasti täälläkin päin on suunniteltu sinne menevän vaikka viime vuosi tosiaan oli nyt mitä olikaan. Itte vannoin silloin etten enää ikinä Tsukiin osallistuisi kun oli niin kaamiat traumat melkein tunnin jonossa jäätymisestä, tuttujen puutteesta, rahapulasta ja piilarin halkeamisesta (viimeinenhän oli tosiaan tsukiconin vika! XD) mutta näin sitä vain taas ollaan tulossa kun seuraavaksi on kai vasta joku Kitacon.
  Niistä tiloista vähän pelottaa se kuinka ahdasta tulee. Toissavuonna oli mielestäni vähän turhan tiivis tunnelma, mutta olipahan ainakin hotellin vieressä. Viime vuonna piti metrolla matkata paikan päälle.
  Cossaileminen menisi sillä lailla että Duran Masaomi Kidana (mukanani Izaya ja Shizuo ainakin) ja AGn Kazuna (Ikin, Umen ja muutaman muun mukana) mikäli saan tuota kiloja vähän karistettua siihen mennessä.
  Ja miitti olisi aika hieno juttu. I second that!

  #113238
  mansikka94
  Member

  Tosiaan, Ayan & muiden suraan sitä luultavasti tulee tungettua : 3 Cossista en tiedä, saa nähdä viitsinkö laittaa.. Anyways, miittiä kannatan~ Minäki mimekon tapaan oletin mangapäivänkin miitin olevan pienempi, mutta siellähän oli aikasen paljon ihmisiä, joten eiköhän tuonnekkin saisi aikaseksi jonkun..?

  Ja sitten. Niistä myyntipöydistä. En ole ennen Tsukissa ollut, joten onko niiden myyntipöytien tavarakin lähinnä juuri jotain bändiyms. fanitavaraa, vai onko siellä manga/anime aiheistakin..? Tietää paljonko ottaa rahaa…

  #113241

  Wiiihh ihmisii on tulossa~ :3 Tjoo eli meikäki on tulossa ilman mötään cossii. 8D Jos ei sitten tuu yllätyksii tässä eteen. XDD Vaan seurassani liikkuu Deidara-cossaaja, BlackStar(?), Monni(?)?? Todellisii kysymyksii et onko noi meikän kaa. XDD Vaan ainakin toivon sitä~ Nii jajaja varmaa joitaki muitaki!! 8D
  Tsukiin lähden ehkä enemmän siinä mielessä, että ei mee vuotta ennen ku tapaan ystävii. QwQ Jajaja ne houkuttelee meikää pullalla!! X"DD Pakko maistaa Hesan pullaa!! Sitä on tosin lähetetty postissakin vaan pitää päästä myäs tanssimaa Hesan keskustaa!!
  Nii ja tulen ehdottomasti miittiin jos pidetään!! OwO

  #113372

  mansikka94 wrote:

  Ja sitten. Niistä myyntipöydistä. En ole ennen Tsukissa ollut, joten onko niiden myyntipöytien tavarakin lähinnä juuri jotain bändiyms. fanitavaraa, vai onko siellä manga/anime aiheistakin..? Tietää paljonko ottaa rahaa…

  Täysin normi pöydät mitä muissakin coneissa oli viime vuonna. Tuli mukaan mangaa ja death note- lompakko mutta tais siellä musaakin jollain tiskillä olla, ei vain nappaa japani-musakki mua niin en kiinnittänyt huomiota

  #113435
  MisaAi
  Member

  Minäkin yritän tuonne Tsukiin päästä. Yhtään varma en vielä ole. Riippuu kuinka nuojärkähtämättömät vanhemmiksi nimetetyt ihmiset antaa luvan. Mitä cossaan ei ole vielä varmaa ollenkaan harkinnassa tällä hetkellä ovat: Pikatchu kigurumi, Deaht Noten Matt, Jiraiyan hemaiseva nainen (riippuu tuleeko meille Jiraiya cossaajaa) ja Alice ninen Saga.

  Ja tosiaan toi viime vuoden Tsukicon sukkasi. Mutta onneksi oli hyvää seuraa. =3=

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.