Tsukicon?? 2011?

Home Forums Sekalaista Cosplay Tsukicon?? 2011?

 • This topic has 4 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #121848
  LILIMEW
  Member

  Onko kellään sitä tietoa että järjestetäänkö tänä vuonna tsukiconia? Ja jos järjestetään niin milloinkas, ku ei ole kuulunut mitään? Ku en tänä vuonna oo ehtiny kuin animeconiin, että ois kiva viel keritä tapahtumiin tänä vuonna, mitä olisi tsukiconin lisäksi vielä tulossa? ( jos tsuki tulee) 🙂

  #121855
  Neko5
  Member

  Tsukiconista en tiedä, mutta lokakuussa järjestetään Helsingissä CosplayGaala…se on tietty cosplay painoitteinen ja aika pieni tapahtuma, mutta tapahtuma kuitenkin –>> http://cosplaygaala.com/

  #121878
  teräsedward
  Member

  En ole ollenkaan tietoinen, mutta eikö Tsuki mennyt jo? Kun tän vuoden puolella ei ole enää varsinaisia coneja lainkaan. mistä minä tiedän niin gaala ja forstbite vai mikä onkaan XD tän vuoden puolella siis enää.

  #121975
  Enzeru
  Participant

  Tsukiconia ei enää järjestetä (ainakaan tänä vuonna, en sitten tiedä, ottaako tuo Tsukifest kokonaan sen paikan), vaan sen tilalle tulee Tsukifest keväälle 2012. Se ei tosin ole cosplay-tapahtuma, ja se on j-musiikiin ja japanilaisen katumuodin oma tapahtuma.

  Lue lisää.

  Omasta mielestäni tämä on mahtava uudistus~! Olen kyllä tulossa paikalle, ja olen iloinen, että tällä kertaa mukana on vain katumuotia ja musiikkia, eikä mangaa tai animea. Mulle ja monelle muulle on paljon tärkeämpää musiikki kuin manga ja anime, joten on mahtavaa saada sille (+ katumuodille) oma tapahtuma, ja sitten vielä bändejä esiintymässä, joten… Olen mukana !

  Jos tässä topicissa halutaan keskustella Tsukifestistä, niin topicin nimen voisi muuttaa.

  #121988
  Neko5
  Member

  Nyt on ilmoitettu yhdestä conista vielä tälle vuodelle. Nimittäin Chibicon järjestetään taas Kuopiossa 10.12

  http://www.chibicon.fi/

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.