Umineko no naku koro ni

Home Forums Anime Animesarjat Umineko no naku koro ni

 • This topic has 5 voices and 25 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
 • Author
  Posts
 • #62470
  Whistle
  Member

  Umineko no naku koro ni (aka. When seagulls cry) on Higurashi no naku koro ni:n (aka. When cicadas/they cry) luojan, 07th Expansionin kehittelemä visual novel-pelisarja, joka on myös sovellettu animeksi Studio DEENin toimesta.

  Tarina kertoo Ushiromiyan perheestä, joka pitää vuosittaisen sukukokouksensa Rokkenjiman saarella, jonka omistaa perheen pää, Kinzo Ushiromya. Perhe kokoontuu keskustelemaan Kinzon lähestyvästä kuolemasta, ja kuinka hänen omaisuutensa jaetaan kuoleman jälkeen.
  Saarella ovat myös Kinzon viisi palvelijaa, sekä hänen psykiatrinsa/lääkärinsä. Se tekee 18 ihmistä.

  Tarinan päähenkilönä toimii Battler Ushiromya, joka ei ole ollut kokouksissa kuuteen vuoteen. Battler kiinnostuu noita Beatricen legendasta. Huhutaan, että Beatrice olisi lainannut Kinzolle suunnattomat määrät kultaa tämän tarvitessa rahoitusta. Mutta kuka nyt muka noitiin uskoo?

  Mutta, kun taifuuni iskee Rokkenjiman saarelle, alkaa verinen murhaleikki. Ihmiset alkavat kuolla vanhan ennustuksen mukaan. Onko saarella 19. ihminen, vai onko kaiken takana noita Beatrice, joka on palannut ja hakee nyt lainaansa takaisin…?

  ————————————————-

  Pidän tästä. Higurashin jälkeen ei voinut muuta odottaakaan kuin laatukamaa, ja kyllä sitä näyttää tulevan.
  Viides jakso on jo ulkona (rawina ._.) ja peli voi alkaa.
  En malta odottaa Beatricen saapumista kuvioihin. <3

  DEEN on tehnyt hyvää työtä, ja musiikit ovat, kuten Higurashissakin, enemmän kuin kuunneltavia. Opening antaa hyvän kuvan minkälainen sarja tulee olemaan, ja ending… noh, se nyt on muuten vaan hullu.
  Ajoittaiset kömpelöt animoinnit (ei tarpeeksi pahoja kuitenkaan huh) ja ne_kasvojen_venymiset_Jim Carreyn_malliin eivät edes haittaa kun on näin kovaa kamaa tarjolla.

  Keskustelua yhdestä kesän parhaimmasta animesarjasta, mitä mieltä olet tähänastisista jaksoista, kuka on lempihahmosi, mitä odotat tulevaisuudelta, onko Natsuhi sekoamassa etc. asiallisesti

  "Welcome to Rokkenjima."

  #62523
  deleted
  Participant

  Ihanaa, Umineko topi! Tähänastiset jaksot Deen on hoitanut mielestäni ihan kunnialla, kun ottaa huomioon miten paljon Animesovituksessa piti leikata pois alkuperäisestä Sound/Visual [kummaksi sitä nyt sitten tahtoo kutsua] novelista. [Fanservicelle "wtfholyshidhomeisiaruumiita" kohdissa ja Evan "Sinä *BEEEP*" sensuroinnille sai tosin nauraa jokusen tovin x’D].
  Animointi on sitten jossain Higurashin ensimmäisen ja toisen kauden välimaastossa ’3’~.
  Beato näytti previn mukaan hyvin animoidulta, ja Drama-CD;n mukaan hänen naurunsa kuulostaa upealta.
  Niin ja sitten lempihahmokseni nousee ihan ylitse muiden Beatrice. Marian ilmeet ovat olleet Animesovituksessa ihan hämäriä, ja Yui Horie osaa nauraa yllättävän karmivasti Dx
  Toivottavasti Deen jakaa Uminekon Ja Umineko Chirun kahdeksi kaudeksi, koska sittenhän olisi enemmän jaksoja tiedossa. BGM raidat ovat hyvin tehtyjä [käyttävät Sound Novelin musa remejä, me lieks.], alkumusiikki taattua Akikoa, ja loppumusiikki…. on ainakin erikoinen.
  //Lol, pienehköt spoilerit ja typot korjailin poies x’D

  #62873
  Whistle
  Member

  Okei, noniin, vitosjakso ulkona teksteillä.

  … En oikein tiedä mitä pitäisi ajatella. Että "jee, vihdoinkin alkaa tämä älyjen mittelö", vai "no voi, ne tekee Higurashit!" (=__=”)

  En siis ole pelannut alkuperäisiä pelejä, ja mangaankaan en ole muistanut vähään aikaan koskea. Eli en tiedä tulevista tapahtumista mitään.
  Kivasti kyllä jakso alkoi, Maria laulaa lallallaaa, mutta oikeastaan, noin puolet jaksosta oli minulta ihan pimeän peitossa. Se toinen noita oli kyllä aika Rika-chan.

  Eiköhän tää tästä kumminkin selviä, olihan se outoa että suunnilleen kaikki kuoli ensimmäisessä neljässä jaksossa, oli tunne, että miten tätä muka voisi jatkaa? Muuten kuin kissa-hiiri-leikillä ympäri kartanoa aamuun asti. (´w`)

  P.S. Beatttttrice olet kaunis~ OwO

  Ylläpidon huomautus: Editoin viestiäsi. Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #66067
  Inu-Mimi
  Member

  Whistle wrote:

  Se toinen noita oli kyllä aika Rika-chan.

  Not to mention ääninäyttelijäkin on sama. Ihan tarkoituksella laittoivat kuitenkin .____.

  Mutta joo Ushin julkaisuja seuraavana sain nyt vasta ensimmäisen arcin loppuun ja voin nyt lukea viestit enempiä spoilaantumatta. Sound novelin lukijat vihaavat minua, tiesinhän minä tämän Higurashia katsoneena mutta nyt vasta animen tultua hyppäsin bandwagoniin. Mutta ihan hyvä kun en tiedä mitä tuleman pitää niin saa jännittää animen jaksojen kanssa. Olen kyllä muita kriittisempi DEENin animaation kanssa (miten selitätte tämän hä) mutta olen katsonut myös koko earl & fairyn ja nautin siitä joten minulla täytyy olla uskomaton huonon animaation sietokyky, jos siedän Artlandia niin on pakko sietää myös DEENiä.
  Jaa, hahmoista… ensimmäisessä jaksossa kauhistutti se hahmojen määrä mutta kyllä siihen tottuu kun suurin osa heistä on vain taustahahmoina. Tässä on se yandere-sarjojen perisynti; aina kun joku mainitsee ~taian~ niin Maria alkaa hekottaa kuin hyeenä, silmät pullistuu päästä ja ääni muuttuu täysin, mutta vasta kolmen jakson päästä joku tajuaa kysellä että "Hei, eikä Maria ole ollut viime aikoina vähän outo?" Saisi Battler mätkiä sitä tyttöä vähän useammin. Geneerisenä fanityttönä Kanonista tuli aika heti lempihahmo, mutta Natsuhi on kanssa aika hardcore. Beatricestä en ole vielä muodostanut mielipidettä, mutta luonnetta hällä on.
  Lisäksi Beaton minihamedesign on sanalla sanottuna veikeä.
  Jotenkin minä osasin odottaa että Kanon vetäisi jossain vaiheessa lihakirveen esiin. Barettikin on sama.
  Nyt odotan seuraavan arcin alkua, tai siis sitä että Ushi ehtii kääntämään sitä.
  Kun Lambdadeltakin on ihan jännä hahmo.

  Olen lisäksi tautisen koukuttunut "Happiness of Marionetteen" pelin (saako sitä kutsua peliksi?) soundtrackilta.

  #72954
  Whistle
  Member

  On nää jännät nää Uminekon alkuopeninganimaatiot.

  Jakso kaksitoista latailee, ja jo Beatricen kuvan muuttuminen kakkosarcissa sai meikän pasmat sekaisin, mutta nyt tuli sitten kaikkea muuta jännää. Lisää noitia jee.

  Kakkosarc oli kyllä upea. Jakson 11 katsoin eilen ja Marian heiluva ja laulava pää ja alaston Battler syöpyivät mieliini ikiajoiksi.
  Muutenkin päättely sai vain hurjempia käänteitä kakkosarcissa, ja Kanon ja Shannon vakuuttivat minut tyystin. Harmi että Beatrice on sellainen noita. :X

  Onneksi opening on aina laatutavaraa, vaikka sen animointia kuinka muutettaisiin.
  Ich liebe Shikata Akiko.

  #73414
  deleted
  Participant

  Huh duh, uusin OP animaatio on ihana! Yllätyin, koska kuvittelin heidän muuttavan ainoastaan taulun muotokuvaa. Varsinkin sarjan viimeisimmät jaksot ovat olleet todella laadukasta tavaraa, ja uusin arc alkoi erittäin lupaavasti 8~D. Loli-Beato, Evan nuorempi "minä" sekä Beato vs Meta Battler scenet saivat minut melkeinpä hyppimään innosta. Ja se Beatoriichen pahisnauru. Konvertoin sen vielä 12 tuntiseksi koosteeksi mp3-soittimeeni, ja sitten kuuntelen sitä päivittäin aamusta iltaan.
  [color=#FFFFFF][Ja ah, Rolling TakoMaria is PAAFEKUTO. Tuli kyllä mietittyä, että mistäköhän Deen tuollaisenkin idean repäisi x’D.][/color] Aikaisemmat tarina-kaaret toteutettiin mielestäni todella hyvin, joskin hurjan etenemisnopeutensa takia oli ajoittain vaikeuksia pysyä kärryillä D~x

  #75462
  Whistle
  Member

  Oi Kumasawa, minkä teit. ,__. Opettajalupasi pitäisi viedä kun Beatosta noin sekopäisen teit.

  En toivu tästä ikinä.

  Joo, on se uusi opening ihan kiva, nyt kun sitä on muutaman kerran katellu.
  En vieläkään muista kaikkien hahmojen nimiä. Vain niiden joiden huudetaan vähän väliä. :”’D

  Muutenkin jakso 13 oli kovaa kamaa.
  Rosa oli jotenkin niin symppis tässä jaksossa, että melkein unohdin sen olevan lapsenhakkaaja.
  Mutta Maria onkin ihan friikki, sitä voiki vähän useammin läpsäytellä. .__.

  #76652
  Dingooh
  Member

  Whistle wrote:

  Mutta, kun taifuuni iskee Rokkenjiman saarelle, alkaa verinen murhaleikki. Ihmiset alkavat kuolla vanhan ennustuksen mukaan. Onko saarella 19. ihminen, vai onko kaiken takana noita Beatrice, joka on palannut ja hakee nyt lainaansa takaisin…?

  Tämähän kuulostaa siltä TV-sarjalta joka tulee nykyään Neloselta.
  Sarja nimeltään Harper’s Island.
  Tiedän, että nämä ovat täysin kaksi eri sarjaa ja asiaa.
  Spoiler
  Mutta kun siinäkin on eräs tyyppi, joka on palannut saarelle
  ja tappaa myös jonkun verran niitä ihmisiä siellä.

  Spoiler loppu
  Muttajooh, voisihan tätäkin alkaa katsomaan toki.
  Vaikka tässähän on tuo ärsyttävä lolita-hemmo-tyttö 8′>

  #78407
  Whistle
  Member

  Hah. Katsoin jaksot 14 ja 15 väärtepäin. :”D Muistin katsoneeni 14 mutta en ollukkaan, joten katsoin sen myähemmin. Seuraava tekst isaattaa sisältää sbroilereita niille, jotka eivät ole nuita katsonut.

  14 oli ihan huippu, ja Virgilian ja Beaton taistelu oli upea.
  Veri lensi, ja minä tykkään.
  Virgilia on muutenkin hahmona todella kaunis ja kiinnostava, toivottavasti kuulemme hänestä vielä enemmän.
  Hyvä vaan että Battlerkin sai taustajoukkoja. Beatolla oli niin suuri ylivoima, että alkoi käydä hankalaksi.
  Riutuva Battler on 8)

  15 oli vähän silleen, mutta ihan jees sekin. Nuori Eva on kyllä yksi sarjan inhottavammista hahmoista. D:
  Meh likes cakes for eating, not for killing~!
  Beato inhimillistyy, voiko tämä olla totta?! Ei vaiskaan. Vaikka pidin hullusta tappajapuolesta, on tämäkin puoli todella söpö~

  Ensi viikkoa odotellessa~

  #82417
  deleted
  Participant

  Whistle wrote:

  Meh likes cakes for eating, not for killing~! //DAT CAKE IS A LIE! …Mah lieks cakes for eating, too ;__;


  Jakso 18 oli sitten aika eeppinen ilmestys, vähän turhan nopeatempoinen, mutta muuten oikein hyvin tehty. Kohtaus, jossa pehmo Beato uhrasi itsenä oli vähintäänkin "DAWWWWW"-in arvoinen, huolimatta siitä mukavasta juonenkäänteestä lopussa x~D Witches don’t refor~m☆. Beatroll on oikeasti yksi parhaista hahmoista IKINÄ. Ange tuli sitten sisään kirjaimellisesti rytinällä, ja nauroin oikein mukavasti taka-alalla kaatuvalle Virgilialle x’D Lisää Angea sitten ensi episodessa. Also, Battlerin "Endless eigh.. eikunsiis nine" on jotain niin eeppistä. And it’s over nine THOUSAAAND! Okeijuu, käytetty vitsi.

  #82487
  Whistle
  Member

  Omfg, äksöniä! [insert OMY-apina tähän]

  Sboilers from ep. 18:

  Beattttooooo sinä kamala huijari, ; ___ ; Ensit olit tsun ja sitte olit dere mutta olitkin koko ajan tsun!
  Aloin oikeasti pitämään sen pehmeästä puolesta. Mut sit… Ja Virgilia kanssa! Nyh. Mihin tässä maailmassa voi enää luottaa.

  Ange vaikuttaa melko kiinnostavalta tuttavuudelta. Arvasin heti että on Battlerin sisko, hiukset nääs.
  Lisävahvistuksia Battler kaipaakin. Noitiin ei ole luottamista, vaikka Virgilia ihan mukava heppu olikin vähän aikaa.
  Saataisiin se Eva-Beatrice vielä siitä pois hyörimästä (mah cake…) niin kaikki olisi O.K.
  Mutta epäilenpä että se mihinkään siitä lähtee. Vai lähteekö? Oh wait, don´t tell me, it´ll be a suprise…

  Alkoi vaivaamaan, kuka se vanhus oli siellä sairaalassa? Eva?

  // Huzaa, sivu 2!

  #82505
  deleted
  Participant

  Jups, vanhus… …sairaalassa oli Eva, 12 vuotta myöhemmin Rokkenjiman murhista. //Ja argh, hän oli sairas, mutta silti turhan rappeutuneen näköinen ollakseen ehkä.. 55/60 vuotias D8
  "First you start by acting ”tsun’ and then switch over to ’dere’" GAWD kun mie rakastan tuota lausetta.

  Lambdadeltaa ja Berniä on nähty animussa liian vähän, harmillista ettei teekutsuille jää tarpeeksi aikaa animoitaviksi.

  Episode 19 ~> Rushrush, jakso tuntui etenevän turhan nopeatempoisesti, vaikka se on toisaalta ihan hyvä juttu ottaen huomioon kuinka massiivinen Alliance on muihin Sound Noveleihin verrattuna ’3’~ Propsit niille muutamille muutoksille openingissa.Uryuu~ oli tavattoman suloinen, mutta minusta Sakutaro on näyttänyt aina jotenkin karmivalta x’D Tiedä miksi, puhuvat pehmolelutton pelottavia. Rosalla on muuten todella rankan näköinen työ, käy ihan Mariaa kateeksi kun äiti on nuin hard worker D__D uu. Whee, olisin tahtonut nähdä Beaton epätoivoisen yrityksen piristää Battleria animoituna, vaikkei se nyt loppujen lopuksi kovinkaan tärkeä kohtaus ole D~x
  Ja se Kinzon ilme siinä lopussa…. mie nään painajaisia. Oikeasti.

  Argh, ensi keskiviikkona sitten seuraava ;_;

  //Muoksmuoks~> Umineko No Naku Koro ni:ssa on 4 arcia, Umineko Chirussa tulee olemaan tietääkseni 3/4. Elikkäs nyt on tämän Alliancen jälkeen Chirut jäjellä ’3’~. Sound Novelit sen verran pahasti kesken, että Animun kakkoskausi, Chiru tuleepi luultavasti vasta vuoden tai parin päästä :< Ängst.

  #83846
  Whistle
  Member

  Omfg se Kinzo oli ihana~ :—-D

  Episoodi 19 oli joo vähän nopeatempoinen, mutta tykkäsin siitä silti. Odotin innolla jotain uutta alkuanimaatiota, mutta ei tota ku vähän vaan muutettu. :<

  Okei tässä jutskaa itse jaksosta:

  Sakutaro oli… häiritsevä! Ja kun Maria meni sinne kauppaan, ajattelin että kohta sieltä tulee joku lolicon ja vie sen kotiin ja Rosa on aamulla ihan sekasin. Tai no, enemmän sekasin.
  Se Angen (meinaan koko ajan kirjottaa Agne) kirja/Marialle jutteleminen oli hauska. En vaan saanut siitä ideasta selvää, että Ange sanoi nimenään Gretel?
  Mäkin tykkäsin siitä Ronoven huijausyrityksestä. *grin* Vaikka en ole noveleja pelannu, olisin minäkin halunnu nähä ton. Illan (yön) repsit olis tullu.

  Ensi viikolla sitten uutta jaksoa pukkaa… Tietääkö kukaan kuinka monta arcia on vielä tulossa?

  #86715
  deleted
  Participant

  Wooyeeh, jakso 21 oli aikash hyvin toteutettu. D’aww. Ja Oishi Cameolle sekä Hanyuu veneelle tuli hajottua ihan kiitettävästi. Marian Ayu-tyylinen reppu oli myös oikein suloinen *_* Rosa: Great mom… or the greatest mom? Mariaa käy tässä arcissa aina sääliksi, ei ihmekään ettei hänestä kasvanut ihan normaalia tyttöä Vaikka Georgen mielestä on normaalia että yhdeksän vuotiailla on jakautunut persoonallisuus, of sauce. ;_; Enpä haluaisi tuollaista äitiä itselleni, hyrr. Repeilin ihan mukavasti Rosan epätoivoisille valheille. Also, "I LOVE MARIA!" *Käppäilee Marian luokse* " DIE YOU RETARD!"
  No onneksi Sakutarou ei pysynyt kuolleena muutamaa minuuttia pidenpään. B’aww myös rikkinäiselle posliinikanille. "The trumpet is especially good" ;_; Mariakaan ei näyttänyt mitenkään turhan iloiselta. Khihihihi~

  Alliancen ensimmäinen puolisko on jo lähes ohi, ja olen siitä oikeastaan iloinen sillä neljännen arcin parhaimmat tapahtumat ovat vasta tulossa. Angea on ollut tässä arcissa ehkä vähän liikaakin, mutta ei siinä mitään koska hän on ihan mukava hahmo.
  Hänellä on kaiken lisäksi se mielenkiintoinen näkemys taikuuden todellisesta olemuksesta. <~ Tuo lause D_D

  Seuraavan jakson preview meni muuten jo todella pimeäksi, tsundere Kinzo on niin moe. Previssä oli, kuten aina, paljon spoilereita, mutta sen perusteella seuraava jakso näyttää mahtavalta.
  //Umineko needs moar watchers ;_;

  #87382
  Whistle
  Member

  Hakocha wrote:

  //Umineko needs moar watchers ;_;

  Agreed. :F

  Katsoin tuossa eilen 22:n, ja päätinpä tulla päätäni siitä aukomaan.
  Myös 21 oli hyvä, oikein mieltä järkyttävä. Vai kuka nyt ei muka halunnut vetästä Rosaa kuuppaan tämän repiessä Sakutaron kappaleiksi? Minä ainakin.
  Olipa tämäkin jakso oikein sossuystävällinen. Luulin jo että crazy-Mariasta päästiin eroon? Ei sitten, ja ehkä hyvä niin, noin viihdyttävää tappamista ei ole ollut sitten "mahat auki karkit sisään"-tekniikan.

  Ginzo oli niin : DDDDD. Totuin siihen, että se vaan katselee taustalla ja ehkä kuoleekin matkan varrella, mutta ulps kun se pääsi vauhtiin niin johan alko kekkerit. Mikäs se uusi demoni oli? Gaap? Noh kumminkin, hyvin mielenkiintoinen hahmo, ja toivonkin että tätä nähdään enemmän. Eihän se tässä jaksossa tehnyt paljon mitään, enemmän ruutuaikaa vaan!

  Onko se vain minä vai onko animointityyli muuttunut tässä matkan varrella? Battler ainakin näytti vähemmän kakaralta, ja Beatricenkin pää jotenkin soikeammalta. Mene ja tiedä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.