Unelmiesi/oma anime?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Unelmiesi/oma anime?

 • This topic has 13 voices and 16 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • Author
  Posts
 • #42613

  Jos saisitkin jonkin tunnetun animeyhtiön värvättyä tekemään sinulle animen, minkälainen se olisi?
  Lisää plussaa tulee, jos kerrot hieman yksityiskohtia "unelma-animestasi"! (Op, sarjan tunnelma,tyyli, minkälainen toteutus se olisi liittyen animeesi, yms.) Tiedämme kuitenkin että JOKAIKINEN anime ollaan tehty tosi kovalla työllä, tietty!

  Oma ideani olisi kai tehdä anime liittyen omaan ficciini, KaakaoPolkkaan. Sarja voisi ehkä vastaa tunnelmaltaan ja tyyliltään ehkä Pocoyo-animaatiota. (Joka tunnetaan helpommin nimellä Napero) Sarjaa voisi suunnata hieman pienille lapsille.

  Toinen ideani olisi tehdä animesarja nimeltään Shuriken Run, jossa olisi pääosassa kaksoset, vaikka kummatkin ovat sukupuoleltaan aika hämmentäviä. Toinen niistä on nimeltään Tsukushi- Hän on poika, joka on kuitenkin tyttömäisen naiivi, pelokas ja kohtelias. Toisen nimi on Tsukino, joka on poikatyttö juuri tuollaisella Akane Tendon elementeillä. (Supervahva ja superagressiivinen)
  Tsukushi osaa nähdä aaveita, ja kummallekin ollaan annettu tehtäväksi hoitaa aaveet yhteistyöllä sinne, mistä he tulivatkin. Tsukushi yleensä vastaa kaksostiimissään aivoja (muttei aina), kun taas Tsukino voimaa.Joskus kuitenkin asiat eivät iha suju suunnitelmien mukaan, kun hyperaktiivinen Ruri on Tsukushin perässä kuin Pucca konsanaan!
  Sarja olisi joskus tuollaista trillerityyppiä niinkuin monet agenttielokuvat, mutta saattaisivat mennä joskus tyyliltään Aavekuiskaajan puolelle. Sarjaa suosittelisi kai yli 13-vuotiaille. (-TwT-)

  Kolmas ideani olisi, että voisin crossover-animoida doojinini Rival Schools’ Academyn animeksi.. Kamalan hauskaa se olisi aika monille koulumangafaneille. (->.<-)

  #42789
  Valkoinenhai
  Member

  Onpas hauska idea! Animesi kuulostivat aika hyviltä, itse saattaisin hyvinkin katsoa, jos TV:stä tulisivat! ; D
  No, itse haluaisin, että anime tehtäisiin joistakin minun omista sarjakuvistani. Pistetään tähän nyt kaikista mieluisin animemättö, eli siis omaan sarjakuvaani perustuva Miraa-anime.

  Juoneltaan se olisi samanlainen kuin sarjakuvakin, mutta tietenkin pidennetty sellainen (koska sarjakuvahan on vain kolmen volumen pituinen). Eli luvassa olisi siis hiljaisia ja ankeita kohtauksia, maisemakuvauksia ja pari filleriä.

  Juonihan kertoi siis simppelisti 17-vuotiaasta Kagami Higurashista, joka joutuu skotlantilaiseen ongelmanuorten hoitolaitokseen kokaiinin käytön takia. Pian miljöö vaihtuu ankeasta hoitolasta sen takapihalle, missä kaksi mustapukeista miestä antaa Kagamille ja 17:lle muulle nuorelle mahdollisuuden karata laitoksesta. Nuoret tajuavat myöhemmin joutuneensa terroristien käsiin, kaukaiselle saarelle. Seuraa paitsi salaperäisen järjestön tekeleiden selvitystä myös draamaa, ahdistusta ja suuria kysymyksiä. Niin ja väkivaltaa.

  Toisinsanoen sarja olisi melko synkkä, ja olisi ainakin K-13. Pituudeltaan sarja olisi 13 jaksoa. Ei siis mitään päätähuimaavaa. Lisäksi animesta tehtäisiin OVA, tai pikemminkin elokuva. Se kertoisi Miraan tarinan entistäkin vakavammin ja angstisemmin, kertoen tarinasta sen, mikä jäi kertomatta aiemmin. Elokuva sisältäisi kuitenkin melkoisesti pornografiaa ja verta ja suolenpätkiä, eli lehva olisi K-18.

  Olisi hauskaa myös saada animet kahdesta muustakin sarjiksestani, mutta jätetään niistä höpöttäminen muualle! ; D

  #42820
  The Vegito
  Member

  Loistavan kuuloisia ideoita molemmilla 🙂

  Meikänkin anime perustuisi varmaankin tekeleillä olevaan sarjakuvaani "Demon Slayer Black" ,lyhentäen DSB (joo kuulostaa aika tyhmältä).

  Tarina alkaisi kuten sarjakuvanikin. Päähahmo Black on palaamassa pienellä laivalla kotiinsa onnistuneen työkeikkansa jälkeen. Merellä laivaa vastaan lipuu jättiläismäinen laiva, joka kuitenkin katoaa näkyvistä juuri kun se olisi osunut Blackin laivaan. Black suuntaa kertomaan havainnostaan laivan kapteenille ja kehottaa tätä piiloutumaan laivan konehuoneeseen. Laivan kannelta kuuluu tömähdyksiä ja Black lähtee tarkastamaan tilanteen. Kannelle on ilmestynyt 2 rumaa kaapuun pukeutunutta oliota, jotka taistelun edetessä Black tunnistaa demoneiksi.
  Pian tämän jälkeen mystisesti kadonnut laiva ilmestyy uudelleen. Black kehottaa kapteenia palaamaan lähtösatamaansa ja kapuaa itse jättiläis laivaan.
  Laivassa Black löytää huoneeseensa sulkeutuneen tytön, joka selittää Blackille, että laivan on kaapannut jonkin sorttinen demoni, joka on voimillaa muuttanut laivan miehistön demoneiksi. Black lähtee etsimään tytön kanssa laivan kaapannutta demonia ja hoitelee matkallaan demoneiksi muuttuneen miehistön. Löydettyään kaappaajan Black saa todistaa kaappajan hirmuisia voimia nähdessään hänen tuhoavan laivan, jolla Black oli matkustanut. Taistelun edetessä kaappaajaa vastaan Black tajuaa eetei voisi voittaa kaappaajaa muuntautumatta itsekkin demoniksi. Taistelu jatkuu kaappaajan ja Blackin demoni muodon heikoimman asteen kesken (asteita on 5, joista Black hallitsee sarjan alussa vasta 3). Kukistettuaan sieppaajan Blackille selviää demonien punoma juoni ihmiskunnan tuhoamiseksi.
  Black saapuu laivalla maihin, josta noustuaan se katoaa jäljettömiin. Laivasta pelastettu tyttö haluaa Blackin mukaan, kostaakseen demoneille, sillä hänen vanhempansakin muutettiin laivalla demoneiksi.
  Yhdessä Black ja tyttö lähtevät matkalle etsien demonien johtajaa. Matkallaan he tapaavat lukuisia vihollisia ja saavat myös uusia liittolaisia esim. kaapuun puketunut puolidemoni, androidi, sekä 2 demonia, joista toinen on härski pikkuvanhus ja toinen viikatetta aseenaan käyttävä taistelija.

  Sarjan pituus menisi varmaankin lähemmäksi 100 jaksoa ja ikärajaltaan se olisi luultavasti K-15, väkivaltaisuutensa ja ruman kielenkäytön takia. Mahtavaa olisi, jos sarjasta tehtäisiin joskus myös Live Action elokuva, mutta sen pitäisi ehdottomasti olla japanilainen, sillä jenkkien Re-make elokuvat alkuperäisistä japanilaisista elokuvista (mm. Kauna, The Eye) ovat olleet melkoista sontaa.

  Että tälläinen stoori meikäläisellä.

  #43423
  juha90
  Participant

  Tässä olisi oma anime- ideani. Sarja olisi nimeltään Amore e morte(Rakkaus ja kuolema latinaksi) ja sen genret olisivat toiminta, kauhu, draama, komedia ja romanssi. Tarina kertoisi 18- vuotiaasta tytöstä nimeltä Ryoko, jota kohtalon oikusta pahat henget ovat aina yrittäneet tappaa. Ryoko palkkaa henkivartijakseen shinigamin nimeltä Shino, ja kaksikko päätyy moniin seikkailuihin(Myönnetään, kuulostaa vähän… kököltä). Sarja olisi tyyliltään vähän synkeä ja vakava, esim, värimaailma vähemmän värikäs kuin kevyemmissä sarjoissa. Kauhuelementtien takia ikäraja menisi lähelle K15:ta

  #43774
  Zanru (Deviantart)
  Participant

  Uukei, olen itse suuri…suuri…suuri shounen ai fani. Olen seurannut useaa shounen ai sarjaa ja jäänyt siihen kavareideni kautta koukkuun.( en ole kavareistani sentään pahin…) Animeni voisi kertoa omista hahmoistani Sumerusta, Kenjistä, Sumemimarusta, kousta, Albertista ja kaverini hahmosta Ryuusta. Tulee aivan Junjo Romantica mieleen( ehkäpä hieman kopiota…) koska siinä kerrotaan 3:n parin elämästä. Sarjassa olisi shounen ai- tunnelma, komediaa ja ehkäpä hieman kokkaustakin…ja kukkia, paljon kukkia!! (sillä olen tehnyt Albertista Marluxian pojan. Ne jotka tietävät mangan ja pelin KH, eli Kingdom Hearts, ovat perillä siitä mitä yritän tässä sepittää) Viis siitä, he asuisivat/eläisivät Japanissa(tietty) ja Sumeru ja Sumemimaru olisivat ainoat ketkä tuntisivat toisensa jo ennalta, ennen mitään tutustumisia ja sen sellaisia, sillä he ovat veljeksiä. Juoni olisi suurinpiirtein sekoitusta Junjo romanticasta(ja JR 2 ) ja ehkäpä Ouran High School Host Clubista. Tälläista ja tollaista… :mrgreen:

  #45205
  Chiibi
  Member

  Oma animeni perustuisi viimeisimpään mangasarjaani Lil´ Miss Dolls:iin.Se kertoisi tulevaisuuden maailmasta, jota hallitsevat 7 eri nukkeryhmää.Yksi näistä ryhmistä, Dreamdollsit ovat sukupuuttoon kuolleiden ihmisten jälkeläisiä, jotka muut ryhmät tahtovat tuhota.Sarja sisältäisi angstia, väkivaltaa, romantiikkaa ja shoujo-aita.Kaiken tuhon keskellä tämä kertoisi myös kahden nuken dramaattisen rakkaustarinan.Ikäraja voisi olla joku K-13.

  #47651
  EVIL GOKU
  Member

  UNELMA ANIME KAI KERTOISI TÄMÄN HETKISESTÄ MANGASTANI METAMORFISTA
  SE olisi kiva anime jossa Ryu niminen demoni asuu pienellä planeetalla (joka on metamorfin galaksissa) ja on kyllästynyt asumaan siellä. Mutta maasta tulee raketilla tutkimaan metamorfin planeettoja ihmisiä.Kun he laskeutuvat Ryun koti planeetalle Ryu hyppää raketin kyytiin ja joutuu maahan jossa tapaa sofia nimisen tytön jonka kanssa joutuu kaikenlaisiin seikkailuihin ja taistelee kitsuki nimistä demonia vastaan jolla on pirun voimat

  elikkä jotain k12

  #51313
  wispie
  Member

  Kertoisi tietty omasta hahmostani ja hänen maailmastaan!
  Juoni näin lyhennettynä:
  Ensin, päähenkilö nimeltään Medolin, hakee tahtomaansa kouluun, jossa hän saa kavereita – Khasanin, Nonamen ja Lakinin, joiden kanssa hän jakaa asuntolahuoneensa. Hän opiskelee sielä opensa Deionin johdolla, myöntämättä ollenkaan että heidän luokallaan on kaikki, jotka eivät osaa mitään – ja he ovat kuitenkin opiskelemassa maansa puolustajiksi.
  No, juoni kasaantuu siinä heidän opiskellessaan ja suorittaessaan pieniä tehtäviä koulun ulkopuolella, kunnes viimeinen opiskeluvuosi lähestyy ja he ovat jo opiskelijoiden eliittiä. Heidän opettajansa kuitenkin määrätään mestattavaksi ja päähenkilö ei tietysti hyväksy sitä, ja heidän neljän henkilön jengi suorittaa pelastusoperaation keskellä kirkasta päivää ja saakin sitten hirttotuomion kertaheitolla.
  He pakenevat sitten pois kotikaupungistaan ja liittyvät ikäänkuin ’pahisten’ puolelle, jossa he saavat ilmi, että kaikista kieroitunein mieli onkin heidän kotikaupunkiensa muurien suojissa. Ai jai, siitä sai hillitön suunnitelma alkunsa ja lopulta paha saadaan kukistettua. Mutta ei siinä vielä kaikki, kukaan ei eläkään elämäänsä onnellisena loppuun asti vaan suurin osa kuolee. Hahhah.
  Ikäraja ei olisi varmaan mikään korkea, sillä mitään hirveän raaka mättöä en halua, ei suolenpätkiä ja irtonaisia osia kiitoos. Rakaa kieltä en kuitenkaan sensuroisi. Mutta mitkään kakarat ei varmaan saa irti mitään omasta hengellisestä höpinästäni, niin ei sitäkään. Ja tarinasta tulee loppujenlopuksi todella monimutkainen, periaatteella kaikki liittyy kaikkeen.
  Blaah, kukaan ei varmaan tajua mikä tämäkin idea sitten oisi, mutta olen puhunut.

  #53808
  Dents
  Participant

  No, oman unelma-animen nimi on Golem.

  Sarjan alussa näytetään Aruta, suuri ihmisille näkymätön maailma, jonka asukkaat ovat eräänlaisia hybridejä ja peikkoja. Maailman vartijoina toimivat Golemit, valtavat soturit isoissa haarniskoissaan. Golem nimeltä Karara joutuu ihmisten maailmaan, ja joutuu Giro-pojan suojeliaksi, kuten Golemien lait määräävät. Karara esiintyy oikeassa olomuodossaan vain Girolle, kadulla ja ihmisten ilmoilla hän on vain Bert, Giron ruotsista tullut serkku. Karara tosin joutuu suojelemaan myös kaupunkia, ja hän joutuu silloin käyttämään oikeaa muotoaan. Ihmiset ajattelevat, että kaupunkia suojelee mystinen sankari, jota he kutsuvat Suojeliaksi. Poliisipäällikkö Yarata pitää kuitenkin Kararaa uhkana, ja hän lähettää kuuluisan etsiväjoukkion,Tiimalasin, selvittämään "Suojelijan" oikean henkilöllisyyden, ja nappaamaan hänet.

  Sarja on perus-seikkailua ja toimintaa. Huumori on tietysti suuressa osassa sarjaa. Ikäraja voisi olla 12.

  #56649
  Kyoka8
  Member

  Mitään tarkkaa juonta minulla ei ole takataskussa, mutta tahdon animen, jossa on kunnon sota. Ei mitään korneja kaksinkamppailuita sitäkin kornimmilla iskuilla et cetera. Sellaista sotaa, jossa isot armeijat marssii toisiaan vastaan. Ja se sijoittuisi keskiajalle, tai keskiaikaa mukailevaan fantasia-maailmaan. Ja kun eletään keskiaikaa, niin tottakai on ritareita, ja turnajaisia! (Rakastan ritareita!) Ja tavanomaiset fantasia-kliseetkään eivät olisi pahitteeksi, esim. lohikäärmeet ja siihen malliin. Sarjan pitäisi olla melkoisen raaka, koska muutenhan keskiaika/fantasia-asetelma ei olisi kovin uskottava. Päähenkilö olisi todella naiivi ja viaton, kunnes hänen silmänsä aukenevat maailman julmuudelle monen hirvittävän tapahtuman johdosta, heh

  #56819
  Dents
  Participant

  Noh, lisää pukkaa:

  On kunnon Wanha japani-maisema. Ihmiset elävät pelossa maantierosvojen, aaveiden, petojen ja muiden kauheuksien takia. Jotkut vain itkevät asialle. Jotkut taas treenaavat. Pieni Dojo kouluttaa lapsia ja nuoria puolustamaan itseään. Eräänä päivänä paholaisarmeija hyökkää Dojoon ja surmaa kaikki siellä olevat. Vain yksi jäi henkiin. Henkilö on Kingin, joka oli tapahtumahetkellä nukkumassa kellarissa. Hän lähtee harjoittelemaan mestari Korukawan luokse, ja joutuu moniin seikkailuihin.

  Lajityypiltään anime olisi Shoonen, ja siinä olisi toimintaa, huumoria, fantasiaa ja ripaus kauhua. Ikäraja voisi olla 12.

  #58740
  Shoe
  Member

  En osaa sanoa kovin yksityiskohtaisesti, millaisen animen tekisin jos vain voisin. Ihan perusjuttuja osaisin sanoa, genreltään voisi olla kutakuinkin historiallinen/shounen/toiminta/romantiikka/komedia. Noista voisi tulla sellainen minun unelma-animeni. Ja historiallista tarkennan sen verran, että anime voisi sijoittua mieluiten Edo-kauden loppuun ja Meijin puoleenväliin. Toimintaa ei saisi olla liikaa, mutta ei myöskään liian vähän. Romantiikka saattaa ihmetyttää, mutta toivoisin sellaista romantiikkaa, jota ei ole liian tiuhaan tahtiin. Jos esmes netistä katsottuna yksi episode kestää 2 x 10min, niin tuossa kahdessakymmenessä minuutissa romantiikkaa ei esiintyisi kuin korkeintaan kahdesta neljään minuuttia kokonaispituudesta. Aika huonosti selitetty, toivottavasti jonkinlainen käsitys tuli mieleen. Komediaa/huumoria, riippuu kumpaa sanaa tahtoo käyttää, ei saa myöskään olla liikaa. Ja sitten kun sellaista huumoria olisi, sen pitäisi olla kunnon huumoria, ei mitään idioottimaista Naruto-huumoria, joka ei naurata ollenkaan. Ja se on päivänselvää, että animessa pitää olla dramatiikkaa ja vakavuutta. Vaikka itse en ole kovin vakava tyyppi joidenkin asioiden suhteen, pidän siitä, jos animessa on jonkinlaista vakavuutta, ettei koko homma mene läskiksi ääliömäisen huumorin takia. Vakaviin kohtiin voi toki laittaa huumoria kevennykseksi, ei se haittaa, ainakaan minua.

  Tietysti pitää nostaa esille se animen pituus. Animea ei ole mukava seurata, jos se on liian pitkä, kuten jotkut tunnetut ikuisuussarjat. Sellaiset pikkusta alle sata episodea voisi olla sopiva, eli siinä 80-95 episodea voisi olla sopiva. Ja jos siitä tehtäisiin vielä OVA versio, kuten monista sarjoistahan tehdään, sen pitää olla rutkasti lyhyempi, kuin tuon animen. Elikkäs, OVAn pituus voisi olla reipas kymmenen episodea, eli noin 5-10 olisi hyvä OVA.

  Hahmoista en osaisi sanoa sen paremmin. Kunhan hahmot ovat mieleenpainuvia ja rakastettuja fanien keskuudessa, sellaiset hahmot ovat kaikkein parhaimmat. Omia hahmoihanteita en tähän laita, sillä jotkut/monet eivät pitäisi hahmomaustani. Monipuolisia hahmojen toki pitää olla, siitä ei pääse mihinkään. Ja se on hahmoissa tärkeää, ettei päähenkilöön keskitytä liikaa. Säälittävä menneisyys, vrt. Narutoon, on suoraan sanoen _____. Kuka nyt jaksaisi kiinnostua animesta, jossa päähenkilö tai muu tärkeä hahmo angstaa koko sen sarjan ajan säälittävää menneisyyttään? Tietysti pieni traagisuus menneisyydessä ei ole pahasta, kunhan se ei vaikuta koko sarjaan. Tietenkään pahiksia ei tule unohtaa. Pahiksia totta kai pitää olla, mutta niitäkään ei saa olla liikaa. Se on rasittavaa, jos pahiksia hyppii joka puskasta esiin. Yksi täyspaskiainen sarjassa riittää ja hänellä pari idiootti alamaista. Tietty liittolaisia saa olla, mutta rajansa kaikella. Päähenkilö ei saa väritykseltään, omasta mielestäni, hyppiä silmille kaiken muun keskuudesta.

  Monia tuotantokausia en ymmärrä. Siis sitä, että niitä on miljoonakaks tuotantokautta yhdestä sarjasta. Eih, sellaista kohtaloa minun animeni ei joutuisi kokemaan. Minusta yksi tuotantokausi on riittävästi. Anime kuluu pilalle, jos tuotantokausia on monta. Okei, kaksi tk:ta (tuotantokautta) saa olla, mutta ei yhtään enempää. Sen verran voin joustaa sensuhteen. Mutta taidanpa jättää jaaritteluni tähän. Mauri kuittaa. ^^

  Ylläpidon huomautus: Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #86716
  Antibarbi
  Member

  Ehdottomasti goottilainen sarja, johon sisältyisi homoja, vampyyreita ja homovampyyreita. Se sijoittuisi 1800-luvulle. Piirrustustyyli olisi rosoinen mutta tarkka, ja värimaailma hyvin tumma. Siinä olisi ihania maisemia ja paljon yksityiskohtia taustalla. Hahmoja olisi monta ja kaikilla olisi jotain psykoottisia puolia.
  Tarinassa pitäisi olla jotain ideaa, eikä vaan sitä että joku seme tulee jonkun uken ikkunasta sisään ja puree sitä :´D Homoista osan pitäisi olla tyttöjä, koska sarjan teemoihin kuuluisi tietty myös superihanat röyhelömekot, joita ainakaan kaikki poikahahmot tuskin pitäisivät. Noin tasa-arvon ja suhteellisuuden vuoksi päähahmokaartiin voisi kuulua joku heterokin.
  Juonen pitäisi olla monimutkainen ja mielellään siinä olisi myös se perus hyvät (homot) vs. pahat (heterot :´D) asetelma ja sen lisäksi niitä iki-ihania suhdekiemuroita. Tietysti ihan hyperisti romantiikkaa ja sitäkin hyperimmin fanservicea 8)
  Musiikki olisi raskassointuista klassista, mutta tosi dramaattista. Huumoria olisi sellainen normaali määrä, koska perustunnelmaltaan sarja olisi vakava. Joku muuten kuolisi, jonkun on aina pakko kuolla. Ja joku toinen voisi nousta kuolleista.
  Jaksoja olisi alle sata ja sitten tulisi elokuva, missä sarjassa vielä teini-ikäiset hahmot olisi kasvaneet aikuisiksi ja tulisi monemoisia jälleennäkemisiä 🙂

  #86870
  Dents
  Participant

  Mä sain muutaman idean.Kaikki kelpaisivat mangaksikin.

  Tässä yksi. Sarjassa sekoiteltaisiin erilaisia mytologioita, kuten Japanilaisia taruja ja Skandinavialaista mytologiaa. Päähenkilö ei olisi taistelijatyyppiä, ja selviäisikin tilanteista nokkeluutensa ja onnen avulla. Sarja olisi Shounen, mutta ei mieluusti mitään heikko-tyttö jne. kliseitä.Lisämausteena voisi olla myös dekkarointia. Juonena voisi olla, että joku sekoittaa mytologioiden rajat, ja jumaluudet sun muut alkavat kohtailla toisiaan. Eihän tälläinen käy päinsä? Niinpä nokkela päähenkilömme ottaa taikakirveen ja lähtee selvittämään hommaa. Hän kohtaa monia vihollisia, joista hän selviää nokkeluutensa ja kavereidensa avulla.

  Sitten keksin myös erään animen, joka kertoo rokkarista. Rokkari on jo parhaat päivänsä nähnyt, ja sairastaa tappavaa tautia. Rokkari on alkoholissa ja huumeissa kiinni, ja sarjassa rokkari selvittää viimeisiä elinvuosiaan. Sarja olisi musta komedia.

  Sitten anime, jossa olisi sota. Se olisi vaikka uusi maailmansota, kamikazeineen kaikkineen. Sarjassa keskityttäisiin sotilaiden elämään, ja toiminnalliset kohtaukset olisivat rintamalla. Päähenkilönä olisi nuori sotilas. Sarja olisi Draama ja Action, mutta mukana olisi pientä nokkelaa huumoria, ja "isot kihot", eli pressat jne., olisivat poikkeuksetta pellejä. Sarjassa myös ihmeteltäisiin sodan tarkoitusta.

  #92259
  Domino
  Member

  Näin kerran unen tästä omasta ideastani. Tyyliin seikkalu ja tappelua komediaa ja romantiikkaa

  Kertoo kolmetoista vuotiaasta tytöstä joka asuu syrjäisessä maalais kaupungissa. Tyttö on alkujaan Dire wolf (sukupuutoon kuollut musta susilaji) Dire Wolfit ovat selvinneet ottamalla ihmismuodon ja alkaneet elää normaalisti ihmisten joukossa. Vaikka he vieläkin pystyvät ottamaan suden muodon. Tyttö käy koulua normaalisti, naapuriin muutti saman ikäiset poika kaksoset ja aloitti koulun. Tyttö ja hänen serkkunsa joka käy samaa koulua (joka tietenkin on myös susi) tutustuvat hieman poikiin, mikä ei mene hyvin ja heistä tulee hieman katkeria toisilleen. Myöhemmin illalla tyttöjen kotiin hyökkäävät sudet, syntyy tulipalo ja tyttöjen vanhemmat kuolevat pelastaessaa tytöt. Molemmat ovat suruissaan menetyksestä eikä heillä ole muuta sukua. Tytön joutuvat pahimpaan mahdolliseen tilanteeseen asumaan naapuri poikien luokse, joilla on vain yksinhuoltaja äiti joká joutuu tämän takia käymään paljon töissä. Tappo aikeissa susia tulee susia hyökkäämään lisää ja tytöistä ja pojista tulee enemmän kuin ystäviä ja kämppiksiä. Komedia puoli on siinä että tytöt eivät vieläkään ole kuin ihmiset, tulee himo jahdata palloo, tykätä silityksistä ja haukkua epäilyttäviä tyyppejä. Pojat saavat tietää tyttöjen olevan susia, ja vapaa-ajalla tytöilä onki ´suden korvat ja häntä näkyvissä. Mutta asia pitää olla salassa muulta maailmalta. Tiedossa koiratappeluita. K-13

  Tytöt ovat oma tyylisiä ja todella läheisiä toisilleen. Sellainen komedia kaksikko. Nimet olisivat Lazuli ja Lapis sellaisen erään siniset korukiven mukaan. Totta kai he olisivat erinlaisia. Lazuli olisi suloinen hieman naivi eikä niin suosittu kaikkien poikien seurassa tykkäisi ruuasta ja niin eespäin. Lapis olisi fiksu, cool mutta myöskin aika hermoileva ja komediallinen suositumpi poikien seurassa.

  Pojat taas olisivat suosittuja kaikien tyttöjen seurassa. Eivät haasta riitaa muiden knu Lapiksen ja Lazulin seurassa, mutta tosiaan rakastuisivat näihin. Heistä tulee tyttöjen kanssa parivaljakko ja hekin taistelevat omalta tasoltaan.

  Minä ja hassut ideani mutta semmosen uunen mä näin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.