Utada Hikaru

Home Forums Sekalaista Musiikki Utada Hikaru

 • This topic has 14 voices and 14 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • #46396
  Dren
  Member

  Terve!
  Ajattelin kysäistä, kuinka moni teistä pitää Hikaru Utadasta?
  Minusta hän on tosi hyvä laulamaan, ja lempi kappaleeni ovatkin Kingdom Hearts I ja II – peleistä tutut
  tunnarit Passion ja Simple and Clean.
  Kertokaa oma mielipiteenne! 😎

  #46414
  Tooku2
  Member

  Kyllä mie joskus kuuntelen, joskin itellä rajottuu rankasti Hikariin ja Prisoner of loveen, koska ne on niin lähellä omaa sydäntä. 8—) Toki voisin kuunnella muitakin kappaleita mutta kun noihin jumittuu niin niihin jumittuu. <3
  Hikarul on kiva ääni, ainaki mä tykkään kovasti.

  #46550
  Dren
  Member

  Juu, ittekin jumituin niihin Passioniin ja Simple & Cleaniin.
  -.-’
  Kiva että täällä on joku muukin kuin minä, joka Hikin* musaa kuuntelee. 😀

  * Hikarun lempinimi ^^

  #48512
  michiro-dude
  Member

  mä tykkään sen aika monestaki biisistä… colors, first love, distance, sakura drops, pasion, simple and clean, keep trying, beautiful love, stay gold, wings, blue jne. 🙂 että kyllä tässä on tullu kuunneltua utada hikaruu aika paljon ku on ne melkein kaikki biisit ämppärilki ;P toisiks eniten kuuntelen sen musaa ^3^ sil on nii hyvii biisei!

  #48667
  Valkoinenhai
  Member

  Eipä ole paljoa tullut kuunneltua, muuta kuin Rebuild of Evangelionin elokuvamusiikin myötä. Pidän kyllä kovasti tästä Beautiful World -biisistä. Kauniit lyriikat ja mukavan tunnelmallinen musiikki ja fiilinki. Ja Utadahan lausuu aika hyvin englantia! :33
  Myös Utadan versio jazz-klassikosta Fly me to the Moon, on aika svengaava ja toimiva kokonaisuus :33

  #50298
  PikkuElvis
  Member

  Poikakaverini soitatti minulle viime syksynä Simple and cleanin, ja tykästyin siihen biisiin kovasti. Utadalla on erittäin kaunis ääni, ja pidän kovasti kappaleen sanoituksista. Biisi tuo mieleen niin hyviä kuin huonojakin muistoja, mutta rakas se silti minulle on.

  Muuta tuotantoa en ole naiselta kuunnellut, ainakaan vielä.

  #50349
  Deserax
  Member

  Olen kuullut hänen "beautiful world" kappaleensa.
  Se on erittäin hyvä.

  #50469
  Tiituli83
  Member

  Dren tietääkin jo mielipiteeni tähän asiaan xD Eli itse en laulajasta pidä hirveästi… Kyllä jonkun voi välillä joskus "puoliväkisin" kuunnella läpi, mutta siihen se sitten on jäänyt 😆 Niissä kappaleissa mitä Dren on mulle näyttänyt, niin mun mielestä se ulisee -.-’ Ja muuten: ei kiitos mitää kysely ryöppyä mun niskaan:D

  #50967
  Kirppu11
  Member

  En tykkää hirveästi kuunnella, mutta Hikarun ääni on ihana, ja jotkut kappaleet ovat todella kauniita. Tykkään varmaan eniten Beautiful World -kappaleesta, vaikken ole montaa hänen kappaletta kuullutkaan.
  Olen ajatellut joskus ostaa levyn, mutta siihen se sitten jäi. Ehkä vielä joskus, jos alan vähän enemmän Hikarua kuuntelemaan :”’D

  #51419
  Rock Neko
  Member

  Dren wrote:

  Minusta hän on tosi hyvä laulamaan, ja lempi kappaleeni ovatkin Kingdom Hearts I ja II – peleistä tutut
  tunnarit Passion ja Simple and Clean.

  Latasin nuo biisit Nokian musiikkikaupasta, kun sain uuen kännykän mukana 50 biisin etusetelin. Simple and clean toimii paremmin KH1: sen tunnarina, eli siis planet b mixinä. Harmi vain ettei tuolla musiikkikaupassa ollut Passionia englanniksi. Toimii minulla ainakin paremmin kuin japanin kielinen versio… KH2:sen tunnari siis on englanniksi.

  #58266
  Puolukka
  Member

  Omistan Utadan levyn Distance, ja pidän siitä ihan suht koht paljon. Utada jää Hello! Projectin alle, mutta usein tulee muutamia kappaleita kuunneltua.

  Hänellä on kaunis ääni ja mielestäni se sopii enemmän rauhallisimpiin kappaleisiin. Ettei turhaan pyri kovempiin biiseihin

  #90303
  Rie chan
  Member

  Olen nyt kovasti innostunut Prisoner of Lovesta ^3^
  Kaunis kappale ja näitä on kiva laulaa :3 Ei aina jaksa kuunnella niitä biisejä joissa hihkutaan ja kiljutaan ja hypitään ihQ daa (en nyt anna esimerkkiä, etteivät ihmiset suutu) kun Hikarun biiseistä tulee rauhallinen olo.
  Ja ”I love you”:kin on ihana

  #93000
  OtaQ
  Member

  Oih x3 pidän. Olen kuunnellut kaikki hänen kaikki biisinsä ja omistan hänen uusimman levynsä.
  Hän tekee hyvää musiikkia, joka tulee esille kaiken maailman dance ja rokin seasta. Biisit jäävät päähän soimaan aina kun tulen kuunnelleeksi. Utadan osaa laulaa ja puhua englantia tosi hyvin. Onhan hänen toinen kielensä englanti ja syntynyt New Yorkissa.
  Pidän hänen biiseistään:
  -Passion, Come back to me, Hikari, sakura drops,First Love jne..
  Haluisin päästä britteihin, hän konsertoi siellä tänä vuonna kuulemma.

  #120396
  -SilverMoon-
  Member

  Itse tykkään enemmän Hikarin ja Passionin englanti versioista (sinple and clean ja sanctuary). Ja tässäpä se on, sanctuary on ainoastaan US version CD’llä This is the one’ista (bonus kappaleena) ja se on ehdottomasti suosikkini. Jos joku tietää netti kauppaa (ihan sama minkä maalainen) mistä saa ostetua this is the one’in US version, nii voiko kertoa?

  #120407
  Nana-chan
  Member

  This is the onen US versiota saa ainakin amazon.comista.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.