Uudet animesarjat 2009

Home Forums Anime Animesarjat Uudet animesarjat 2009

 • This topic has 11 voices and 17 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • Author
  Posts
 • #39073
  GUILD
  Member

  Ensi vuonna alkaa taas monia uusia animesarjoja, joten ajattelinpa kysyä Sangatsun käyttäjiltä oletteko jo poimineet esim. tammi-helmikuulta niitä animeita mitä aiotte ruveta seuraamaan (Ja odotatte innolla)?

  Itselläni kovan odotuksen kohteena on ainakin tammikuussa ilmestyvät Hajime no Ippo ( wikipedia ), sekä Afro Samurai (wikipedia).
  Kummatkin ovat siis jatko-osia samannimisiin sarjoihin.

  Edit: Ja tuossa vielä kuva tulevista animeista (Tanks Inu-Mimi):
  [url=http://img223.imageshack.us/my.php?image=winteranimu1xf2he5.jpg][/url]

  #39078
  Devilman
  Member

  Uutta Ippo-animea odotetaan kuin kuuta nousevaa. Toivottavasti tämä uusi sarja on pidempi kuin vanha, semmoista herkkua ne nyrkkeilymatsit ja treenit (ja oikeastaan muukin sarjassa) ovat, että 76 jaksoa meni liian nopeasti ohi.

  EDIT (19.11.): Nyt kun senkin huomasin, niin tuo Z Mazingerkin kiinnostaa, Go Nagain töiden ystävä kun olen.

  #39173
  Inu-Mimi
  Member

  Tässapa /a/n spider experttien lista talvikauden animesta, vaikka tietenkin keskeneräinen vielä.
  "Konnichi wa Anne" näyttää kiinnostavalta, kun olen viime aikoina innostunut retrosarjoihin, "White Albumia" alan katsomaan koska surulliset tytöt lumessa on vain jotain niin viehättävää, tai no lumianimu yleensäkin. "Maria♱Holicin" hahmosuunnittelu näyttää kivalta juoni on melkein pakkokatsottava. lol traps. ja SHAFT ei vain osaa epäonnistua animen tekemisessä.. Hetalia on PAKKOKATSOA HNNNNGGH koska olen lukenut mangaa kohta vuoden ja se vain paranee koko ajan. Fujoshisarja mutta minkäs teet. Higurashi OVA vaikka en ole katsonut edes ekaa kautta loppuun, ja lisää Switch OVAta ensimmäisen jatkoksi. Joka oli aika voitokas. Tulen luultavasti katsomaan muitakin mutta en osaa sanoa vielä, tämä syyskausi oli todella antoista. Puoltakaan sarjoista joita nyt seuraan en odottanut katsovani kun näin viime kauden listan.

  #39179
  GUILD
  Member

  Tuota Higurashin ovaa en olekkaa aiemmin tuosa kuvassa huomannut. (Taas päivitetty)
  Sekin on pakko kyllä katsoa kun se tulee.
  Meinasin ton samaisen kuvan lisätä aloitusviestiin mutta en sitä siihen hätään löytäny. Voihan sen tietysti vielä lisätä vieläkin, niin ois kai jotenkin selvempi keskustella tulevista animuista kun ne siitä helposti näkisi.

  #39232
  arrogant90
  Member

  itse asiassa noin puolet noista mitä tos listassa oli niin on tullu jo katottavaksi. ite oon kattonu lähes kaikkia.
  (siis seuraan päivittäin että olis tullu uus jakso!) 😮

  #40879
  Satou
  Member

  AXIS POWERS HETALIAAAH!! D:
  Löysin tämän mangan noin kuukausi sitten ja olen aivan koukussa! (ryhmäcossikin jo työn alla 😉
  Onko se muuten totta että jaksot tulevat olemaan vain viiden minuutin pituisia? tietääkö kukaan viisaampi? o.o

  #40916
  Inu-Mimi
  Member

  Satou: Jaksot tulevat olemaan n. kymmenen minuutin pituisia (25:52~26:00 nipponiaikaa), ja niitäkin tulee vain 26 kappaletta. Aika surullista mutta eipä ainakaan tule ns. chi-syndroomaa subbaajille. Mutta jos se on daily dose kuten epäillään niin…. kymmenen minuuttia päivässä homoja valtioita? Se on jo yhdessä kuukaudessa loppu?
  Kukaan ei ole vielä ilmoittautunut subbaamaan sitä….
  Kaiken lisäksi kaikista animen hahmodesigneistä päätellen Skandinavian maat on jätetty kokonaan pois. Baltian maat kyllä on mutta ei edes cooldere Islantiani. Pohjoisin maa on Venäjä. No jaa, tykkään miten se ahdistelee Latviaa. Ehkä se animoituna korvaa hieman karvasta kohtaloa. Ja Ranska on aika moé. Eikun siis… minä tykkään kaikista.

  #40924
  Satou
  Member

  Inu-mimi: jaa.. no on se kymmenen minuuttia parempi kuin viisi.. kiitos tiedosta. Muttamuttamutta, ei siis nähdä ruotsia ja hänen vaimoaan?! D: eiiih odotin sitä.. noh tyydytään sitten italiaan ja saksaan. Tarvitaan tällekkin kohta oma keskustelu.

  #41078
  mr.manga
  Member

  Mua kiinostaa toi Hajime no Iopp!!!! sitä sarjaa alan kyll sit seurata:DDDDDDDDDDD

  Mut toi afro samurai ei oo niin kiinnostava 😀

  #41171
  Soina
  Member

  Mitä nyt tuota postaamaasi kuvaa katselen, niin ainakin seuraavat sarjat vaikuttavat omaan mieleeni erittäin mielenkiintoisilta; Ride Back, Maria Holic, Higurashi no Naku Koro Ni Rei ja Kurokami. Ride Back jo ihan sen takia, että Nana Mizuki ja Paku Romi ovat ääninäyttelijöinä. Vaikka mecha ei genrejä niin kovin innosta, on hyvien ääninäyttelijöiden takia pakko katsastaa. Maria Holic näytti kuvana aikas puoleensa vetävältä, niin nimensä kuin tuon pienen juonenpätkänkin perusteella. Higurashista olen aina pitänyt, joten luonnollisesti aion katsastaa tuon viisiosaisen OVA’n. Kurokamin kuva oli myös erittäin mielenkiintoinen ja nuo peleihin perustuvat animet ovat viime aikoina kiinnittäneet huomioni, joten miksikäs ei.

  #42131
  Kamui
  Member

  Jeeeeeeeeeeeeeeeees!!! Kodomo no jikania lisää 😀 Ja Higurashia <3

  #42727
  Spark
  Member

  Kappas.. En ollut ajatellut koko asiaa laisinkaan! Huom! En ole enää niin kova japani-fani kuin joskus silloin muinaisina aikoina. Tosin yhden mielenkiintoisen sarjan tuosta pahaisesta listasta löysin. Enpäs sanokaan vielä mikä sarja keskitti huomioni sillä en ole varma onko minulla edes aikaa katsoa sitä…

  #43110
  Inu-Mimi
  Member

  Miksei tuota listaa päivitetä, en minä itse osaa. Pitäisi pyöriä enemmän channerulla. Listasta puuttuu ainakin goku sayonara zetsubou sensei, josta tulee vielä yksi osa ja – TOUHOU ANIME. afskdhsjtjhds olen aivan hapoissa kun näin ensimmäisen jakson. Marisana on itse Miyuki Sawashiro, siihen on jätetty ihanasti fanituotoksen tuntua mikä kannatteli koko ilmiön suosiota tähän asti – mikään ei ollut virallista – mutta kaikenlaiset efektit ovat ammattimaisesti toteutettu. Loppubiisi on nannaa korville. Sääli ettei Cirnoa näytetä edes ohimennen, mutta pelin hahmokaartihan on aivan valtava. No en ole itse pelannut kuin tunnin tai kaksi perfect cherry blossomia, edellinen kone kaatui siihen aikaan lopullisesti enkä ole jaksanut ladata uudestaan mutta fanarttia koneella on kahmalokaupalla. Olen ns. wannabe-fani? En sitten tiedä milloin sarja jatkuu, koska ensimmäinen jakso on ilmeisesti vain esimakua ja jonkinlainen pilotti-nollajakso tämän talven comiketiin. Mutta luultavasti sitä saadaan lisää tämän syksyn aikana.
  Hetaliasta on tullut yksi lyhyt PV joka näyttää seuraavan mangan tyyliä aika uskollisesti. Ja ketkä siellä vilahtavatkaan – Suomi ja Ruotsi. Suomi on naisellinen ja Venäjä näyttää enemmänkin Preussilta. Amerikka on oma hyperaktiivinen itsensä. Italian taustapuhe kuulostaa söötiltä kun hän sanoo Akkushissu Pauwaasu Hetaria. Aaa~ tammikuun 24. on aivan liian kaukana.
  Maria Holiciakin on tullut yksi pre-airing episode. tavanomaista SHAFT-laatua joka on tietenkin korkeampi kuin 99% animesta. Ihanan pehmeä väritys ja erikoisia efektejä, zetsubou-senseimäinen. Ja kuuluisia ääninäyttelijöitä mukana. Ensimmäisestä jaksosta ei oikein osaa anoa mitään mutta kyllä jatkan tämän katsomista. Akikanistakin on tullut ensimmäinen jakso. Voinko nyt julistaa talvikauden virallisesti alkaneeksi.
  Juu en ole katsonut vielä edes syyskauden sarjoja loppuun.

  #44154
  Blackbeard
  Participant

  Ehdottamasti koviten odotan uutta Fullmetal Alchemistia, joka tiettävästi alkaa huhtikuussa. Toivottavasti seuraa mangan juonta, ja säilyttää edellisen version äänimaailman ja hieman animaation modernisointia, niin kyseessä on mahdollisesti paras anime koskaan.

  #49619
  Inu-Mimi
  Member

  [url=http://img256.imageshack.us/my.php?image=1238264756418.jpg][/url]
  Kevään lista kiinnostuneille.
  Tuo Senjou no Valkyria nyt ainakin on pakko tsekata, vaikka studio ei ole niitä kaikkein laadukkaimpia niin se liittyy toiseen maailmansotaan. Kiinnostavan juonen takia Shangri-La, hahmosuunnittelukin näyttää hauskalta. Konnochi wa Anne on kevään retrosarja, Eden of The East näytti muuten vain upealta mitä nyt trailerista näin…. Natsu no Arashia katson vain koska se on SHAFTin tuottama. Ja Fullmetal Alchemistia katsoo jokainen ja heidän äitinsä, eikö? Muita tulen seuraamaan kuullun perusteella. i.e Ristorante Paradiso tulee olemaan viihdyttävä ja täysin aliarvostettu, K-ON taas geneeristä kyoanin koulukomediaa ja tautinen tekosyy olla tekemättä toista kautta haruhista mutta kaikki kuitenkin hypettävät sitä kuin Kannagia konsanaan.
  Ihanaa katsoa aikaisempia ennusteita mitä aioin katsoa ja sitten verrata niitä siihen mitä päädyin katsomaan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.