Uusi koulu (Sarja: Naruto)

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Uusi koulu (Sarja: Naruto)

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #94851
  Kawamaru
  Participant

  Nimi: Uusi koulu
  Paritus: GaaNaru, tosin, sen voi ajatella myös ihan kaverimieliseksi jos ei shounen-aista pidä ^^
  Ikäraja: Ei sisällä seksuaalisia kohtauksia, kiroilua, paheita kuten huumeita, tai väkivaltaa.
  Genre: ?, en ole varma, koulutunnelmissa kuitenkin ollaan ^^
  Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina on minun omatekemäni. Omia hahmojani tässä ficissä ei ole. Ei spoilereita. Tein tämän yhdessä haasteficcinä .:japan-angel:.:lin kanssa, päätimme yhdessä mitä haasteficciin tulee ja sitten molemmat tekevät haasteficin ^^ Kerron ficin lopussa, mitä tässä piti olla. Kommentit, risut, ruusut ja Kismetit ovat tervetulleita! x3
  Vielä pitäisi toinen haasteficci tehdä… xD No, ei tuota ongelmaa.

  *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

  Ihmiset katsoivat kummissaan kadun halki juoksevaa ihmistä. Keltahiuksinen, yhä hieman puolinukuksissa oleva poika puuskutti juostessaan ja piteli lujasti selässään juoksun tahtiin heiluvan repun hihnoista kiinni, jotta se ei valuisi.
  – Mahtavaa, ensimmäinen päivä uudessa koulussa ja herätyskello ei… poika mumisi itsekseen juostessaan, muttei puuskutukseltaan jaksanut jatkaa lausettaan loppuun. Hän tähyili katuja ja koetti löytää koulurakennusta, muttei tuntenut kylää entuudestaan kovin hyvin ja joutui vähän pysähtymään tarkastelemaan paikkaa tarkemmin.

  – …ja odotan teiltä kovaa yrittämistä ja opiskelutarmoa, sillä olettehan nyt Kirigakuren lukiolaisia, ja oletettavasti… tasainen opettajan puhe kaikui luokassa. Opiskelijat nojailivat pulpettejaan vasten, odottaen jo hieman kärsimättöminä, jos opettaja viimein pääsisi loppuun. Melkein joka koulussa opettajat ottivat ensimmäiseksi tehtäväkseen jaaritella hirveän puheen, varmaankin koko koulun historian ainakin puhumisen pituudesta päätellen.

  Yhtäkkiä opettajan tasaisen puheen keskeytti oven kalahdus. Sisään ryntäsi tuo äskeinen poika, joka nyt nojasi polviinsa ja veti henkeä.
  – Tämä taitaa olla se Uzumaki, joka näytti puuttuvan tämän vuoden oppilaista, opettaja totesi ja vilkaisi pöydällä olevasta oppilaslistasta nimiä. Poika nyökkäsi.
  – Uzumaki Naruto, paikallesi, opettaja komensi ja Naruto laahusti lähimmän tyhjän pulpetin luokse. Vasta nyt hän huomasi muiden opiskelijoiden tirskuvan ja vilkuilevan tämän suuntaan. Naruto lysähti istumaan ja huokaisi. Että hänen piti aina töpeksiä ja tehdä itsestään jokin pöllökuukkelitomppeli.

  – Terve, Naruto, kuului kuiskaus hänen viereltään ja hän kääntyi katsomaan. Hän katseli viereisessä pulpetissa istuvaa poikaa. Punaiset hiukset, tummat silmän ympärykset… Kuinka hänestä tuntui, että tuo poika oli tuttu?
  – G-Gaara? Naruto lopulta tokaisi hymyillen ja toinen nyökkäsi. Sentään yksi tuttu oli täällä paikassa. Naruto tunsi pienen helpotuksen.
  – Ei turhia puheita siellä takarivissä! opettaja komensi, istuutui ja alkoi jatkaa jaaritustaan. Oppilaat alkoivat taas nuokkua.
  – Aika paha, myöhästyit heti ensimmäisenä päivänä, Gaara hymähti. Naruto katsoi poikaa hämillään. Tämä oli ollut ennen paljon negatiivisempi ja hiljaisempi. Gaara oli nähtävästi alkanut jo olla parempaan päin.
  – Naruto? Gaara kysyi hiljaa ja heilutti kättään Naruton silmien edessä. Tämä havahtui.
  – Ai, juu, niin. Niin tein. Olen ollut viimeksi täällä monta vuotta sitten, ja nähtävästi kylä on uudistunut siitä. Juostessani meinasin vielä kompastua kadulla lojuvaan kissaan, ja eksyin monta kertaa, Naruto selitti. Gaara hymähti hiljaa. Naruton teki mieli yhtyä hymähdykseen, mutta kuullessaan opettajan merkitsevän äänen korotuksen hän kääntyi nopeasti takaisin luokan etuosaan päin, näytellen olevansa kiinnostunut opettajan puheista.

  Lopulta oppilaat huokaisivat kuorossa helpotuksesta, kun kellon viisari naksahti kymmenen kohdalle. Tuolien jalat raapivat lattiaa vasten ja opiskelijoiden puheensorina alkoi nousta ilmaan. Naruto kiskaisi reppunsa selkäänsä ja laahusti ulos luokasta. Hän lähti astelemaan mietteissään käytävää pitkin, koettaen painaa mieleensä luokkien nimet.
  – Hei, Naruto! kuului huikkaus ja poika kääntyi ympäri. Paikalle tuli muutama tuntematon oppilas, nähtävästi kolmannen vuoden oppilaita, abeja.
  – Mikä ihmeen open lellikki se sinä olet, heti pitää saada huomiota ekana päivänä! yksi heistä tokaisi. Hän näytti kovalta farkkutakkineen ja housuista roikkuvine kettinkeineen. Hänen katseensa ilkkui Naruton pienuutta abin varjossa.
  – Minä vain myöhästyin, Naruto totesi välinpitämättömänä, pidellen kuitenkin palaa kurkussaan. Hän tunsi lievän hermostuneisuuden sisällään.
  – Niinpä vissiin, ei kukaan nyt niin tomppeli ole että ekana päivänä myöhästyisi! Mikset tuonut samaten omenaa? Tai korillista? Oikein kiillotettuja? hän jatkoi, ja pari muuta oppilasta tirskui hänen selkänsä takana. Naruto ei voinut pidätellä nielausta. Hermostuneisuus paisui hänen sisällään inhottavaksi möhkäleeksi. Tämän kylän nuoriso näytti olevan paljon kovempaa porukkaa kuin mitä hän oli kuvitellut.
  – Jos toisit huomenna sen omenan ja me tungettaisiin se persuuksiisi? Sopiiko? abi sanoi. Pari muuta kannusti jo tätä antamaan turpiin. Naruto nielaisi. Abin uhmaa huokuva olemus tuntui hukuttavan Naruton alleen.

  – Jättäkää hänet rauhaan, kuului samassa kylmä ääni heidän takaansa. Oppilaat kääntyivät katsomaan taakseen, ja Naruto kurotteli kaulaansa nähdäkseen puhujan. Se oli Gaara. Mutta tämä Gaara oli se, jonka Naruto oli nähnyt tavatessaan hänet ensi kertaa vuosia sitten. Silmät olivat kylmiksi viiruiksi kavenneet terät, jotka lävistivät oppilaat pelolla. Hänen hartiansa olivat hieman koholla, ja hän näytti siltä, kuin voisi hetkenä minä hyvänsä ottaa ripeän askeleen abin eteen ja käydä tähän käsiksi. Kuitenkin hänen kasvonsa olivat ristiriidassa hänen asentoonsa – ne olivat vakavat ja tulkitsemattomat, eivät kuitenkaan raivostuneet.
  – Jättäkää hänet rauhaan, sanoin, Gaara toisti hetken hiljaisuuden jälkeen. Oppilasjoukko epäröi.
  – Mitä tehdään? Se on kuitenkin Gaara, yksi tokaisi hiljaa toiselle. Narutoa uhkaillut abi ei näyttänyt enää läheskään niin kookkaalta ja uhkaavalta kuin äsken.
  – Me vain pelleiltiin sen kanssa, älä nyt ärsyynny, abi lopulta tokaisi ja naurahti vielä perään, kuin merkiksi, että muunkin oppilasjoukon tuli pysyä rentona ja kohdella Narutoa kuin kaveria. Yksi läimäisi tätä selkään leikkimielisesti, vaikka isku tuntui jämerämmältä kuin mitä sen olisi tarvinnut olla.
  – Häipykää, Gaara komensi, ja samassa oppilasjoukko oli jo lähtenyt astelemaan toisaalle.

  – Kiitos, Naruto tokaisi, vaikka tunsikin epäröivänsä Gaaran käyttäytymisen jälkeen. Samassa hänen yllätyksekseen Gaara alkoi hymyillä ja hänen poskenpäänsä nousivat hieman pehmeämmin koholle. Katse oli nyt avoin ja lämmin.
  – Eipä kestä. Nuo idiootit tunsin jo ennestään, he näyttävät kovilta mutta jos vähääkään pistää hanttiin, heillä meinaa tulla vähintään pissat pöksyyn, hän totesi ja asteli Naruton luokse.
  – En tiennyt aiemmin, että tulit tänne lukioon. Luulin, etten tuntisi täältä ketään, Naruto hymähti. Gaara nyökkäsi ja totesi:
  – Samoin. Ja muutenkin, ajattelin ettei kukaan nyt luultavasti minun kanssani välitä olla. Naruto puuskahti hiljaa, saaden Gaaran katseen kääntymään itseensä päin.
  – Vaikka näytät kylmältä ja negatiiviselta, olet kyllä kunnon kaveri! hän tokaisi hymyillen. Gaara nyökkäsi varovaisesti, ja Naruton hymy laantui. Hän pelkäsi menneensä liian arkaan asiaan. Kuitenkin pian toinen poika alkoi hymyillä.
  – Sinun kanssasi on helpompaa olla oma itsensä. Aikoinaan olin oikeasti tuollainen: välinpitämätön ja kylmä. Mutta nykyään se on ennemminkin vain kuoreni, johon olen tottunut.

  Naruto kuunteli hiljaa. Miksi Gaaran muka oli helpompaa olla oma itsensä Naruton seurassa? Siksikö, koska heidän lapsuutensa olivat samankaltaiset? Naruto ei kuitenkaan ehtinyt jäädä pohtimaan asiaa, kun Gaara huomautti:
  – Matematiikan tunti alkaa, eiköhän mennä tai tällä kertaa myöhästymme molemmat. Naruto nyökkäsi. Ehkä opiskelu uudessa koulussa alkaisi sujua vastoinkäymisistä huolimatta – ainakin, jos samassa paikassa olisi ystävä ilonaan.

  *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
  Kiitoksia lukemisesta! ^^ Ja mitä ficissä piti olla:
  – Gaara x Naruto
  – Pakolliset sanat: kuukkeli, kori, kissa ja kettinki
  – Ficci alkaa lauseella: ”Ihmiset katsoivat kummissaan kadun halki juoksevaa ihmistä.”

  Kiitos, .:japan-angel:., kun suostuit kanssani haasteficin tekoon ^^

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.